Přejít na výpis diskuzí

Václav Havel

OSOBNOST 16.10.2010 
1412 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *3* *3* *3* *3*
  • svatá pravda ale všichni jsou zaslepeni tou jeho slavnou demokracii která nás dostala do sraček v jakých sme...
  • Svatá pravda ufone :-)
  • Svatá právda :-)
  • to co psal jedna :-)
  • Svataá Pravda :-))) *4* *4* *4* *4*
  • a co jsi dokázal ty chytrolíne když máš takové názory, máš vůbec dokončenoou základku? :-D *1* *1* *1* *1* *1*
  • :-)))
  • holka ty sem ani nepiš.. :-) a bež si hrát s panenkou chuchu :-)
  • zabít Tě ty skurvysyne! zasranej hajzle.. vbc nevíš voco go... :-)ty jsi nežil skoro celý život za komunismu! vubec nevíš jak nám obyčejným lidem bylo dobře.. měli jsem stálou práci, ne jak dnes... měli jsme kde bydlet nejak dnes, každý rok byly dovolené ZADARMO, lázeňské pobyty... a tak bych mohl psat do nekonečna... ae co na*rat na tebe... debyle *16* *16* *16*
  • Do plynu s Tebou ty žide, nechci nijak pomluvat havla, ale podivej se ty zmrde v jakých sračkách jsme... ano můžeme cestovat ano nemůsíme stát fronty na banány a mandarinky, ale všechno je kurevsky drahé a navíc se VŠECHNO dováží kdesi z prdele, naše výrobky byly jedny z nejlepších, jablka kdesi ze španělska proč? aby ty zkurvenci ve vládě nahrabali do vlastní kapsy a nás ožebračily... to akorát pan Havel uskutečnil... když se muselo stávat na ovoce tak si ho lidi vážily, ne jak dneska se to vyhazuje, plýtvá... nehájím komunismus, ale tuhle zkurvenou demokracii bych zrušil a ty hajzly co tam jsou bych pověsil i s Tebou :-)
  • neo_ap
    Nechci se moc rozepisovat. Nebylo by to pěkné. Jen řeknu, že jsem ho neměl rád. A tahle třídenní maškara (pohřeb). Jako by si to zasloužil.? Ještě po něm chtějí pojmenovat letiště. Ne, opravdu… O mrtvých jen dobře. Ale už aby bylo po všem. *9*
  • Ano máš pravdu ale ted už tady není ..
  • Hnusné lži? Zajímalo by mě, jestli jsi měl po 89 otevřené oči. Propuštění všech vězňů - tím pádem vzrostla kriminalita příšerným způsobem a víc jak polovinu opět zavřeli, nebo třeba udílení amnestií, které měli k omilostrdnění hodně daleko....atd. Kvůli komu nás Amerika válcuje ohledně zbraní? Občas by to chtělo na pana Havla pohlížet i z druhé strany a nebrat ho jako "zachránce".
  • je mi to líto
  • byl to velmi veselý veselý chlap je mi to líto *7*
  • Byl to supr chlap.. *1* *13* *16*
  • Pápá *13*
  • To před tím jsem poslala omylem. Omlouvám se, to se nehodí vím :( Je to smutná zpráva. Byl to dobrý a taky veselý člověk. Když jsem se koukala na TV dávali tam super střípky z jeho života, uměl si udělat srandu sám ze sebe. Sbohem ...
  • *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit