Přejít na výpis diskuzí

Václav Havel

OSOBNOST 16.10.2010 
1412 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jeho smrt mě velmi zasáhla, nebudu se vypisovat, jak famozní to byla bytost, nestačila by mi ani miliarda stránek...nashledanou pane havle
  • Zlomeny bolem národy klečí u rakve zvěčnělého prezidenta. Brečela by i občanská společnost,český průmysl,česká námořní plavba kdyby nějaká byla.
  • Díky za vše. Budu vzpomínat...
  • vy hnusný mrtvolky kéž bych vás viděl umírat v křečích pan havel po roce 89 nenechal popravit ani jednoho komonistickýho póvla protože se choval jako člověk on nechtěl ubližovat on chtěl pomáhat a to že se nezrušila komunistická strana... on asi nikdy nedoufal v to že by po roce 89 nějaký čech šel volit dobrovolně komouše za to co tady v tom státě máme si můžeme sami on udělal co mohl a bylo toho hodně vy šunti mor na vás co tady píšete ty hnusný lži
  • Celá naše rodina smutní,nikdy bych neřekl že budeme brečet při úmrtí politika!Byl dobrý prezident a v mém srdci zůstane na pořád.Budu na vás s láskou vzpomínat :'(
  • Tento komentář mohla napsat jen nějaká nula, která si nevěří, je bez vzdělání a sám nikdy nic nedokáže. Buď od té lásky a aspoň si přečti nějakou inteligentní knihu (samozřejmě myslim historickou a ne časopis) nebo aspoň ten jeho životopis. tato země má jediný problém, vyživuje si takové s prominutím debily, kteří nic neumí a ještě to dávají dost najevo a to spokojenější a vzdělanější vrsta se může tak akorád zasmát nad v tomto případě tvojí blbostí
  • Pane prezidente
    díky za vše nikdy na vás nezapomenu co jste udělal pro tuto teď skorumpovanou zemi je hodně ale mrzíme že nejste mladší chtěl bych vás zpátky na hrad nikdo krom vás na to némá díky za vše.
    teď by to mohl převzít byvalý předseda Ruml nebo Kocáb ale nikdo na vás už nikdy mít nebude jedině bych se prezidentem stal já a to asi těžko. *15* *15* *15* *15* *13* *9* *10*
  • Václav Havel udělal pro tuhle zkorumpovanou žumpu kde teď žijeme víc než dost bohužel za dob svého prezidentování na to byl sám protože ve vládě s ním byli samí kreté.i jako ti kteří sem píšou ty negativní komentáře kreté.i co si doma honí péro u plakátu ksčm a doufají že to co se stalo v roce 89 byl jen omyl a že se to jednou všechno vrátí zpět a pak je ta druhá skupina co se narodila v 80.letech o minulý době vědí akorád od babičky že za komunistů měli lidi práci a to je celý a přesto jdou a dobrovolně volí ksčm nejradši bych se z vás poblil
  • Se vší úctou k panu Václavu Havlovi musím podotknout,že podle mne je dost idealizován a jeho podíl na konci vlády komunistů zveličován. Komunisté u nás odešli z vlády až po tom co se začal hroutit celý východní blok, tak že to byl normální vývoj. Dále pak mu mám za zlé nepotrestání komunistických zločinců(dozorci v lágrech,vyšetřovatelé StB a pod.) . Ale i tak si myslím,že byl jedním z našich nejlepších politiků. Petr Kopecký
  • Je mi 13 let a kvůli Havlovi sem brečela....je ho škoda no!!..kdyby chípl jinej politik....třeba Nečas *11* tak bych se smála...ale takle..je mi to líto! *9*
  • Je mi 13 let a kvůli Havlovi sem brečela....je ho škoda no!!..kdyby chípl jinej politik....třeba Nečas *11* tak bych se smála...ale takle..je mi to líto! *9*
  • zato ty ses jedinečnej pindolín *1*
  • jsem nijak dojata smrtí Václava Havla,nemá toto pseudo divadlo zapotřebí-inteligentní člověk jest nad věcí a to on byl vždy.Jeho slova nebyla nikdy arogantnostmi a víra v lepší budoucnost se neskládá z jedné bytosti,na toto musí být celý národ,čili pomlouvači chyťte se za svůj pomlouvačný nos,kdyby vás nebylo , Havel by tu dokázal udělat/ne sám/ jiný,lepší svět,a také tomu tak je už,hlupec jde mimo a pan Havel je opravdu /i když už nežije/,ale v myslích mnoha lidí inteligentním člověkem v pravém slova smyslu.
  • Popisujete,že Havel kamarádil s Dalajlámou.Jenže tenhle Havel bez vzdělání jako kulisák,později prezident,když pozval Dalajlámu,byly toho plný média,ale,že na protest proti tomu zrušila čína veškeré kontrakty např.s TATROU Kopŕivnice,která musela na základě toho propouštět!!A mnoho dalších šrubů má tento kulisák na svědomí.Rozloučíme se s ním nad
    katafalkem slovy -Dost bylo Havla-na Ostravsku-chuj s ním- Teď nastane histerie,ti co jsou úplný hovna,ho budou opěvovat ,Vondrové,Kalousové,Nečasové a mnoho politických nul o který by si amer.president neopřel ani kolo.Celá republika uź těch debilků má plný zuby.
  • já jsem celá léta,kdy pan prezident Havel působil v této funkci-měla k němu zvláštní cit,k nikomu jinému tak,Havel na mne působil jako pokojný člověk,v klidu a míru bral všechna svá stanoviska a nehysterčil nikdy...jeho hry se mi líbí,musí k nim být doprovod inteligence s hora....
  • Zas to nepřehánějte, zlaté vejce ne....l!!! Každý obyčejný by byl dávno na pravdě boží!!! *16*
  • Jo, až na to, že čecháčci si vykládají demokracii po svém. Jako anarchii a bordel!!! *16*
  • jste banda měkkých čur*ků !!! *3*
  • Celá naše rodina smutní, nikdy bych neřekla, že budeme brečet při úmrtí politika! Ale on byl vzácný člověk a v této společnosti nikdo jiný takový není ! Jen se podívejte na dnešní naše politiky - hrůza !
    Takže milý pane prezidente Václave Havle, odpočívejte v pokoji ! Budeme na Vás s láskou vzpomínat !
  • Hlavně se z toho neposerte. Je jisté že jisté zásluhy na naší vratké demokracii má,to by bylo asi tak vše. Vzpomenu li na počátek jeho prezidentování v roce 1990 prohlásil ku příkladu že lidé žijí v králíkárnách (paneláky) ale nebít těchto bytů tak by jsme bydlely bůh ví kde. Také mimo jiné prohlásil v tomtéž roce že nepotřebujeme senát a fungovalo to bez něj (bohu-žel jen 5 roků,v roce 1995 se senát opět poskládal) . No teď jsem už jen zvědav jak Dáše vypočítají vdovský důchod , jestli z důchodu co měl Václav 100´000,-Kč no tak to potěš.
    Bohu žel je mnoho lidí ve výších svérách kteří by si měli vzít k srdci jeho motto .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit