Přejít na výpis diskuzí

Václav Havel

OSOBNOST 16.10.2010 
1412 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo no ty se šfakt pi*us on byl super je to symbol svobody ty imbecile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Seš teda hodně velkej ubožák ty si nikdy v životě nic nedokázal ale on dokázal spoustu věcí!!!!!!!
  • Děkujeme pane prezidente!
    Škoda, že se ti dnešní politici neřídí těmi principy jako Vy a jen o nich teď tak intenzivně v televizi mluví.
  • Děkuji vám pane prezidente za svobodu slova která je dnes na rozdíl od doby před rokem 1989. Čest vaší památce.
  • Havel-symbol svobody *14*
  • Tak ty jsi slušně mimo mísu... *15*
  • Jasně, když má někdo jiný názor je komunista a fašista!!! Být v době 1989 místo presidenta SSSR Gorbačova tam Stalin nebo Brežněv, tak to tady dopadlo jako v Madˇarsku v roce 1956. Nikdo nechtěl tenhle americký systém, ale něco mezi tím. Gorbačov jen chtěl reformu komunismu. Havel ani 17.listopadu nebyl v Praze, jen se chopil příležitosti a udělal ze sebe modlu demokracie v ČSSR. Ale na druhou stranu kdo by toho nevyužil?? Každý!!!
  • Tak Havel už to má taky zasebou. Nejhorší na tom je, že je schopný škodit i po smrti.
  • Jestli je někdo osobnost, tak pan Havel.! Děkujeme..!
    A je pravda co se říká, je největší osobnost 20.století.
    Odpočívejte v pokoji.
  • Já jsem ho vždycky měla ráda, v poslední době se mi líbily jeho názory, mluvil dost trefně a otevřeně. Líbilo se mi, že dokázal naslouchat svému lidu.
  • Jste komunisti? Havel něco dokázal vy blbci!!

Odpočívejte v pokoji a hezky se tam ze shora na ty blbečky povzneste a zasmějte se nad tou jejich blbostí *12*

Odpočívejte v pokoji pane Havle! *3*
  • jessi jses dobrej aspon nekdo
  • Dovolím si říct, velká ztráta v našich dějinách...
  • blbecku chlastas sam tak neurazej pana havla
  • Ano přesně umí p. Havla urážet, ale nedokážou dokázat co dokázal on. Je mi vás líto vy ubožáci.
  • smrtko jses blbec a chudak takle urazet pana havla
  • On že byl zrádce a lhář? ty musíš bejt hroznej on byl totiž jediný celkem slušný prezident u nás v Česku, kvůli komu si myslíš že naše zem byla svobodná těch zhruba 22 let, co? on alespoň od Klause něco dokázal...
    Je mi šíleně líto, co se stalo. Ale koukám, že je vás tady takovejch víc, jako je Jenda. Mě by huba upadla kdybych to o něm řekla.
  • blbeckove
  • Byl dobrý člověk je to škoda :( upřímou soustrast celé jeho rodině
  • Jako když sem něco píšeš tak se nauč češtinu to tvoje vjedet nebo vsaz nebo hesky ...Proč by ti odpovídal ?! *3*
  • Václav Havel dnes odešel :( Budete nám chybět, bez Vás tu zůstane prázdno. *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit