-
Václav Klaus mi připomíná dementního staříka. Vždyť v každé pohádce se píše, že když mladý král vyhlásil amnestii (osvobodil dlužníky od povinnosti splácet dluhy) tak za ně tyto dluhy zaplatil. Pan Klaus si vybral jen tu první polovinu. Nyní je na veřejnosti, aby mu připomenula tu druhou část, na kterou ve své demenci zapomněl. Nemějme mu to v jeho samolibosti za zlé, ale jak sám stále opakuje, musíme stále být ve střehu aby nás novodobí podvodníci nepodvedli a aby černá ruka trhu nám neudělala čáru přes rozpočet. Takže mu to připomeňme.
-
Ten starý zloděj per na závěr svého lukrativního postu,omilostnil všechny své kamarády zloděje.Sám má taky nakradeno,teď si budou užívat peněz.Doufám,že brzy zdechne prase jedno *12* *12* *12* *12*
-
Jak je vidět , všichni máme na Klause stejný názor, jedině on může za kuponovou privatizaci, kdy díky jemu se prodaly veškeré podniky.Kolik pan namyšlený, důležitý, nafoukaný,arogantní dává a přispívá na faritu????? Václave, vypadni již někde , ať tě nikdo z naších lidí už nevidí. Je neuvěřitelné, že se stále on nestydí , máš opravdu hroší kůži.
-
Názor
Můj názor je ten, pokud Václav Klaus podepíše Lisabonskou smlouvu, tak ztratí popularitu u občanů České Republiky. To je myslím horší než se držet za ruku s Českými politiky. *13* -
Nechápu co tady ser*te kecy s věžením a komunismem..Tato doba už dávno není,tak to sem nepleťte..Navíc on si zaslouží víc než jen urážky,které tady píšeme..Za to co udělal,bych spíš já ho poslala do vězení..Za to,že pustil na svobodu vrahy,kteří zničili život hodně rodinám...
-
já mám podobné názory na pana klause on prostě zradil naši republiku já prostě nikdy nepochopím to že když něco někdo ukradne tak prostě nepůjde proboha co toten kvymyslel a on má jěště tu drzost vystupovat vt vt prima tak bych ho posla do ale vždyt máte pravdu v tomhle státě všechno posral tak at táhne za tou svou na slovensko nasral celej národ a hlavně že řekl že svých slov vůbec nelituje tohle je člověk který si neuvědumuje jak velkou práci mají policajti soudci atd a myslíte že když několik tisíc on propustí žejako přestanou krást já si myslím že ne je mu se to takhle líbí a tenkrát jak to ten chlap udělal na něj ted by mohl ještě přitvrdit prostě je nespravedlivý ale klausovi seto takhle líbí jestli chce z někoho dělat vola tak může si ze sebe
-
ty blbej K. R. e. t. e. n. e. počkej až dojde k tomu atentátu na pražskej hrad ty se budeš divit až ti z toho odletí tvoje poslední spermie ...... i ten kalousek by byl lepší prezident než ty ........... H. O. V. A. D. O. s velkym H *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
On už dávno žádné spermie nemá. Stačí když mu odletí ta poslední mnervová buňka, co tam ještě má.
-
-
Hana Lena Jacobson:
Potvrzuji, že Václav Klaus je skutečným majitelem PPF Group v Holandsku, jehož majetek se odhaduje na 10,5 miliardy $.
Petr Kellner, narozený 20. května 1964 měl v roce 1991 teprve 27 let, vzal na sebe úlohu „bílého koně“, kterému kruhy kolem V. Klause poskytly luxusní život za mlčení. Majetek tedy pochází z privatizace ČSSR po převratu v roce 1989, který soudruzi spolu s některými lidmi z OF a ODS do fondu „uklidili“.
Vše vycházelo dobře, Petr Kellner vystupoval jako miliardářský neviditelný duch a veřejnost tleskala úspěšnému podnikateli, chloubě tzv. možnostem, které „nové společenské zřízení“ skýtá každému z nás.
V. Klaus ovšem udělal strategickou chybu – po skončení prezidentského mandátu si „jel do Holandska zkontrolovat majetkové přístupy“ a z peněz PPF fondu si zakoupil zámeček, který mu nyní nahrazuje život na hradě. Médiím pouze vypustil zprávu, že zámeček mu daroval sponzor – Petr Kellner !
A spadla klec, rozeběhlo se vyšetřování na mezinárodní úrovni. Co se očekává? Nejdříve zmizení Petra Kellnera….
= -
-
A vtom si se probudil ! Jsi docela legrační a je vidět, že tě to baví. Nevím ale, zda je to léčitelné. *12*
-
-
Je to černé má to dvě nohy a plíží se to k věznici o hodinu později je to ještě černější, má to sto nohou - je to příbuzné a utíká to s 50ti tyčema v kapse od věznice. Co to je?
-
-
Naši snědí kamarádi,kteří nevědí,kdy přestat pracovat.
-
-
Máš pravdu pověsid někde na smradlavém smetˇáku za koule,aby ho pomalu sezobali racci a havrani zmrda Klausového