Přejít na výpis diskuzí

Václav Klaus

OSOBNOST 15.10.2010 
356 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejvetsim problemem v Ceske republice je ze tady porad i po temer po 23 letech vladnou byvali komuniste,uz ubehla jedna generace od sametove revoluce a nezmenilo se nic naopak k horsimu.Dnes jsou tito byvali soudruzi napric vsemi politickymi stranami.Uz je mi z toho vseho spatne je to vsechno o nicem.
    • Nesváděj všechno na komouše
  • Klaus NENí můj president.
  • Klausi ses osklivej jak te po tech prusvihach a po tech tvych neuspesich tj.mala a velka privatizace mohli zvolit prezidentem?Vzdyt je to otuda a kdybys mel v sobe trochu soudnosti tak by ses neukazoval na verejnosti jeste jako prezident a volba prezidenta kterou si vyhral byla nechutna fraska.Uz se tesim az ti skonci funkcni obdobi a nebudes moct kandidovat uz nekam zalez a chod na turisticky vylety,nebo hraj tenis ale uz se proboha do niceho neplet.Jo jses to ty co si tenkrat rikal at penize spinavy nebo cisty je to jedno,ty podvodniku a zlodeji.
  • Konecne uz potahne do haje!
  • Ale, nechte tu politiku pořád a radujte se ze života!!! Lalaláááá
  • Bylo, nebylo..na jedné vysoké škole diskutoval tehdá ještě ministr financí s absolventy této školy, kteří si stěžovali na špatné podmínky absolventů. Poradil jim, aby odešli pracovat do zahraničí...Na odpověď, že oni chtějí zůstat tam, kde vystudovali opáčil, že pak nesmějí brečet.
    V další diskuzi se probíralo jeho tvrzení, že trh vyřeší vše a na kulturu, vzdělání a občanskou společnost si musíme vydělat. Toto tvrzení korunoval slovy, že když se v rodině maluje, také se knihovna vystrčí na balkon a zpět se vrátí až po vymalování.
    A nyní tento pán pláče nad úpadkem morálky a vůbec si nepřipouští, že k této morální bídě velkou měrou přispěl.
    Ani neví, jak moc se těším na den, kdy přestane škodit této zemi.
    Podotýkám, že jsem nikdy nebyla ani ve snu členkou žádné strany.
  • Klausi tvoje svědomí musí být černé jak uhlí, jestli vůbec nějaké máš. Nechal jsi vytunelovat náš stát a poslal jsi ho na dno. Je ti to jedno. No dobrá...uvidíme, jak ještě dlouho.
  • Hájil zájmy ČR proti EU nebo-li SSSR v modrém. Na druhou stranu to jeho ego ho potápělo. Oposmlouva se Zemanem nebyla dobrý nápad. Amnestie nakonec... Mám z něj rozpačité pocity. Až čas a dějiny ukáží jaký to byl prezident! *8*
  • Ty budeš takový nicotný psí hovno.Jo a pozdravuj tvého psychicky narušného hradniho zmetka.
  • pan

Pan prezident už by konečně něco měl udělat s cizinci u nás pracující na černo nebo několik na žl aspon by bylo více práce pro nás čechy kteří tu žíjí a tudíž i volí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit