-
rovnou z práce na hřbitov
Dobrý večer, včera odvezli z naší firmy kolegyni, která si odpracovala noční,pohřební služba. Bylo jí 55 let. Umíte si představit, kolik z nás takto odvezou, když budem strašit v práci ještě dalších 10 let? Aby byli v závodech sklady, ze kterých nás ráno odvezou a hned na naše místa nastoupí ti, kteří čekají na práci za branou závodu. Šílený, co? -
-
Re: rovnou z práce na hřbitov
V podnicích se budou zřizovat,přechodné márnice,aby bylo kam ukládat ty, kteří selhali pří výkonu profese, pokud zemřem před dovršení 70 let.Tatík říkal Klausovi před 19 lety, aby moc nezdražoval.Odpověděl, nebojte se nebude to tak hrozné!Káže vodu, sám pije víno!
Pamatujeme si téměř všichni,za pět let doženeme Evropu!Díky němu,ji budeme dohánět, tak nejmíň dalších 40 let!Za Hitlera,to byl pochod smrti!A teď je to práce k smrti!Jsou to pijavice housenky,které vyžírají naši pokladnu!Za tu pani je mě to upřímě líto.Pro mě je to také nelehké.Po operaci totální endoprotézy čeká mě ještě druhá strana.Lépe býti zdráv!!Kdyby Klaus dělal rukama v dolech dávno tady není!Přál bych si aš skončí aby zalezl do nory!Tady bude dobře tehdy,aš si budou vážit tvrdé ruční práce,zejména zemědělců.Ti by měli být na prvním místě.Potravina je prvořadá pro život,aby bylo co jíst.Potom příjde na řadu lékař! -
-
Re: Re: rovnou z práce na hřbitov
Máte pravdu, opasky už ani více nejdou utáhnout.Také mám problémy se páteří, jako vy z práce, celoživotní dřiny. Musela jsem se vzdát práce, která mě bavila a dělám u stroje.Ale zaplať bůh, že tu práci mám.Nechápu, jak je možné, že jsou lidé, kteří jsou leta doma a nakonec budou mít lepší důchod, než ti, co makali. Ta moje kolegyně ani žádný už mít nebude.A doma na ní čekala rodina, děti s vnoučatama. Jedno se jí narodí za pár měsíců a to už babičku nepozná.Víte, jak mě to všechno štve?Jistě to víte.Tak dobrou, jdu pokračovat v práci. -
-
Re: Re: Re: rovnou z práce na hřbitov
Koukám jako tele na vrata.Nám utahují opasky a samy pořád rozdávají 2.500 000,zdravotní potřeby pro Lýbii!!!!!
My zřejmně nic nepotřebujeme!Svět se obrací vzhůru nohama,my tady máme dluhy a ti dacani mají na rozdávání stále dost.Ať si zřídí svoji humanitární pomoc ze svých výhod!My zde dřeme na to aby to mohly rozdat?Chce to je valit po hlavách bez rozdílu jeden vedle druhého.Kdo vede válku my proti komu.K čemu je vlastně NATO?Já myslel pro ochranu naší země!Vyhlásily nám válku?Afghánistán,Irák,Jugoslá vie?Je to válka USA, my děláme pouhou zástěrku.Věřte tomu že Ameriku bude nenávidět celý SVĚT!!!!!A díky AMERICE celé spojenectví NATA.M ÁME TAM PENDREK CO DĚLAT!To je vina SOCIÁLNÍ DEMOKRACIE!Zatáhly nás tam bez REFERENDA!!!
-
-
-
-
Máš pravdu pověsit někde na smradlavém smetˇáku za koule,aby ho pomalu sezobali racci a havrani zmrda Klausového
-
S mojí kámoškou jsme vymyslely takovej krátkej amaterskej rap pro "pana prezidenta,, : pane prezidente Klausi vy ste pěknej v*l , udělil ste amnestii to vůbec není COOL yeah ... tak co tomu říkáte? *3*
-
Chocholoušek na hrad a ať si ho odveze
-
-
více by mu to slušelo na hradě Mírov
-
-
klausi jsi zradce zlodej gestapak pujdes do pekla jako havel.budete viset kalousek necas
-
Klaus je jedna ohavná bestie !!
-
-
Máš pravdu Oli a co myslíš Livie ta pochází taky z pěkné famílie a co vlastně dělají tolik let tito paraziti na hradě?Když je vlastně nikdo nevolil,když nepočítáme zločineckou porganizaci ODS.Klaus porušil několikrát ústavu a zradil vlast.Za vlastizradu je vyjímečný trest!!!
-
-
Klausi Klausi, kdy konečně dospěješ? Asi nikdy viď? Ty to zabal spolu s Kalouskem a dalšíma kumpánama a běžte si radši zarybařit, uděláte líp, politiku nechte politikou, škody za váma všema jsou víc než znatelné. Nebo si nazuj holínky a zrej zahrádku, Livča ať ti pomůže. Ty rejč, ona motyku a šupky dupky do toho.
-
Na bankovní úředníky,úředníky na statistickém úřadě,kteří míří vysoko je něco nenormálního,protože to není přeci obor pro vizionáře otevírající lidem nové obzory a na kariéristy v politice by si lidi měli dát pozor vůbec,ale zase chce to trochu schovívasti protože abnormálně tvořivý člověk asi nepůjde na 4 roky do politiky pokud nemá masochochistické sklony.
-
Treba mel vic protikladu nez kladu, delal z sebe blbce . ALE byl proti te fasistecke-impealisticke garde jmenem EU...
-
Klausovi je to jedno co si o nem kdo mysli,ale podle me to neni ekonom ale zlodej.Nechapu jak jeste muze nekdo tem jeho recem verit.Ja sem mu neveril nikdy.Utahnout opasky a proc?Kde to ma konec?Klausi uz se tesim az ti skonci funkcni obdobi a budes muset skoncit jako prezident.Pak uz by si mohl vypadnout z politiky a prestat uz konecne skodit nasemu statu.