Přejít na výpis diskuzí

Václav Klaus

OSOBNOST 15.10.2010 
356 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne že jste dal jenom amnestii lidem zlodejickum co kradou pomalu cokoladu aby byli zavreni atd ale co je důležité že jste amnestií dal lidem velkým zlodějům i kamaradum některých z vas. Co dělají milionove, až miliardove daňové uniky a podvody vubec, že? !!! Zloděj chápe zloděje. .....
  • Klausi, ty nejsi prezident, ale vlastizrádce, když jsi skládal slib, že budeš pomáhat lidem v této zemi, tak jsi to ani v nejmenším nesplnil, pomáháš akorát sám sobě a šmejdům tobě podobným, kdybys byl k něčemu dobrej, tak toho hajzla Kalouska nakopeš a pošleš do pr......ten téhle zemi škodí, jak může a ty tomu jen přihlížíš. Ty nejsi prezident, ale jenom blbá loutka,která na všechno kašle. Už aby ti skončilo funkční období. *12* *12* *16* *11*
  • Klausi vy jste darebák,gauner a possera nejhrubšího zrna a ještě bez hanby,vy jste typ které děti ve škole mlátily a proto jste si asi své mindráky léčil způsobem jaký jsme všichni pocítili a ještě dlouho budeme.Vy jste neskutečný lump.Na vás je škoda i sliny.
  • A nebo Klause táhni do řiti
  • T.G.Masaryk

Mám rád ruské lidi,nemám rád ruskou šlechtu.
    Za sebe,mám rád českej lid,nemám rád
    českou šlechtu!!!
    V česku je imunita pro českou šlechtu proto aby mohly beztrestně krást!!!!
    A trest smrti, to je to samé kdyby náhodou se to zvrtlo aby neviseli.V Číně jsou nelidská práva, ale za zlodějinu by se mělo střílet i u nás.Potom by náš stát byl bohatší a nebyli by tam takový lidi počínaje hlava našeho státu!!!!!!Tři strany a dost!!!
  • ještě nezdechl? za ten binec může jen on
  • Jestli je vše pravda, tak je potřeba to řešit - nekompromisně!!! Osobně se domnívám, že ani kuponová privatizace nebyla tak čistá jak onen pán nám všem tvrdí. Ale boží mlýny melou pomalu a semelou vše, včetně jeho nochsledů - premiérů " erotomanů "! Kam kráčíš Nejčiščí strano " ODS " - asi už nikam nebo do zániku / za ty křivárny a lži kterými jste nás krmili takovou dobu /.
    • Když čtu tvůj přiblblý a gramaticky nemožný příspěvek / ? /, tak se k tomu nevyjádřím, češtinářko. *6*
  • Náš Václav je už starý nezlobte se na něj.A to máme pracovat do 70 let
  • Židlaus se konečně dočkal dalšího vyznamenání od Slovenského štátu, jako kolaborant se všemi režimy, které provázely tento stát po roce
    1945, včetně Internacionalismu pod vedením soudruha Brežněva a dalším agentem KGB soudruhem Husákem, který předtíral boj proti Hitlerovi.
    Doufejme, že projeví patolízalství při předání této ceny, a neukradne
    opět nějaké perko, jak má ve zvyku na světových kolbištích
  • Je na čase, kdy tento zločinec skončil. Dost zde napáchal zla a vyrabování republiky i svými kamarád, kterých se zastáával.
    Ani se neuráčil obrátit o pomoc svých kamarádů na MUNI Brno, UK Praha, UP Olomouc a dále na své soudce a státní zástupce - státní zločinci, zločineckou organizaci pod označení Pomáhat a Chránit o řešení dluhů, kdy rozkradl podniky v ČSFR v letech 1990 a 1991, když jsem začal vyřizovat jeho dluhy, tak mě nechal 2x zlikvidovat. Ani se neobrátil o pomoc svých estébáků, agentů Stb. a pod. Tak byl načisto v prdeli. Zboží a peníze získal Al. Babiš , AGF Holding, který křičel v médiích o korupci, bordulu, mafii atd., kdy byl součástí této mašinérie, jelikož byl také estébákem.
    Konečně ten zločinec a zločinec skončil, mělo být už na Borech nebo na Mírově či jinde, jelikož co tu tento zločinec napáchal si nic jiného nezaslouží.
    Je hotova moje kniha a nese název: Nekonečný boj s mafií!!
    Všem lidem, kterým není lhostejný osud ČR. Bankrot se blíží, lhal i on, jelikož dnes činí dluh ČR v rozmezí 10 až 14 bilionami Kč.
    Zdravím všechny
    Blaha Petr, Boskovice *16*
    • je to pravda zločinec tohohle národa já bych se mu smál do ksichtu okradl nás tak at to ten hajzl vrátí a na tohle se zapomíná to on tohle všechno udělal jenom my hloupí lidé jsme zvolili a a ž poté jsme si uvědomili že jsme udělali chybu velkou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit