-
Klaus by neměl ani vylézat,co mohl to pokazil, připravil lidi o peníze, některé o život (privatiazace a amnestie). Kritizuje Václava Havla, protože mu závidí jeho popularitu, přitom mu neshá ani po kolena.
-
už se těším, až Klausovi skončí funkční období....bylo toho vážně dost....hlavně aby to proboha potom svěřili člověku, který této funkce bude hoden, jinak náš stát můžem rovnou vyretušovat ze všech atlasů. Doslova a dopísmene.
-
PAN
Stávka - prezidente jste příliš hrubý ke stávce,zapoměl jste na to,že jste od r.91 republiku rozkradli a ted chcete všechno od lidí,chtělo by pane více pokory,ono nejde si stále nechat dělat na paty,a vy z ODS BUDETE VŽDY POSPOLU,VŽDYT PRÁVĚ Z VAŠICH ČLENŮ VZEŠLI TI NEJVĚTŠÍ ZLODĚJI A GRÁZLOVÉ,kteří to dovedli tam kde to je,za státní se dobře rozhazuje-viz Vondra,hlavně byl zakl.fora,ale z cizího krev neteče,je zajímavé,že o něm nemluvíte.Tak pěkný den Kotous st. *8* -
Jak-se-kalil-kapitál
Za vše co se děje zde v republice je vinen Václav Klaus!Měl by dostat trest ten nejvyšší!! na 300 let!!
Už jsem to tady několikrát zdůrazňoval.
Mám přesně popsáno co všechno Václav Klaus zamýšlel od roku 1985.Jak to bylo dopředu naplánováno, s tou oblbovačkou na lidi. Mrzí mě že se to sem všechno nevejde.Je to opravdu poučné jak se z některých stali milionáři!Já to psal ale nechtělo se to tu objevit.Je to moc obsáhlé.Hlavně kdo rozkradl ty miliardy!Které máme teď platit!Jen u Koženýho se hovoří o 40 miliardách?Bude to víc!!Disidenti, komunisti 1969. -
-
Re: Jak-se-kalil-kapitál
KOHO JSI VOLIL? ABYCHOM VĚDĚLI, KOMU DĚKOVAT! -
-
Re: Re: Jak-se-kalil-kapitál
Poprvé neparlamentní stranu, Paní Bobošíkovou.A taky naposled ,jsem volil neparlamentní stranu.A koho jsi volil ty? -
-
Re: Re: Re: Jak-se-kalil-kapitál
Vždy KSČM -
-
Re: Re: Re: Re: Jak-se-kalil-kapitál
Jinak jsem volil vždy "KSČM" ikdyž jsem na ně za jejich působnosti nadával.Přesto všechno za nich bylo lépe,po sociální stránce.Kdo by to dnes chtěl zpochybňovat je bez vědomostí a kůň přinejmenším.Mě osobně zajímají lidé, jak se chovají v parlamentu dnes, a na veřejnosti. Zatím vystupují jako slušná strana, a chce to jim dát šanci. Je potřeba se koukat i dopředu, nejenom do zadu.Taková totalita jaká vládne dnes, to jsme zažili v padesátých letech.Dnes "ODS","TOP.09","VV".Tito lidé nemají právo nám vládnout!!Porušují ústavu a ústavou se ohánějí,jsou to vyvrhelové nejhrubšího zrna!Problém je i v tom že černých ovcí je zde nemálo. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jak-se-kalil-kapitál
Není za co děkovat,tohle je realita. -
Konečně spřízněná duše. Dík -
DIKY konečně spřízněná duše!!!
-
-
-
-
-
-
Jednoduše a stručně Václav Klaus je hajzl.
-
Vše nejlepší k svátku.
-
Tak jsem vám věřila.Teď vidím,že jste jen kamarád z prognosťáku.
-
skoncujme s tímto režimem
-
Vážený pane Klausi
prosím přestante v této vážné době podrývat autoritu vlády
Vážím si Vašich názorů, ale v této době je třeba nehodnotit ta opatření, ale podporovat je. Vaše autorita by jistě pomohla při zvládnutí všeho.
Stanislav Marek
A, N,Š, F, It, Port, Ruš, Čin
-
to je to samý v ruděoranžovým.. stejnej syčák, jenže dlouho nebyl na očích, umí krááásně žvanit a my jsme národ véélice zapomnětlivý *12*