-
"Vy tedy volíte knížete? Já budu v případě jeho zvolení uvažovat o emigraci," měl pronést V.Klaus.
To je pro nás velmi dobrá zpráva.A kampak že to p.prezidente budete utíkat?Mám takový dojem,že to státy EU nebudou.Tam by z vás měli velikou radost.
Tak že by východní státy?Tak to si rozmyslete tam by jste taky s názory, které máte, mohl skončit v kriminále.A tam se tak přiblblá amnestie jako u nás určitě vyhlašovat nebude.
Tak že by až za moře?Tam se ale budete muset živit rukama,protože tím čím jste se živil tady,to je politikou se určitě nechytíte.
Tak jedině Antarktida.Tam vám budou naslouchat,bohužel asi jenom tučňáci. -
-
Karle,už i chaloupky co měl zloděj Klaus vedle kamoša ze zločinecké organizace ODS Macka ve Švajcu musel parchant střelit,aby jsme ho nemohli dohonit,on má totiš novou chaloupku v Coloradu v USA,tam má taky hodně kamošů a taky má hodně nakradeno,tak že pracovat nemusí,jo a v takové členité přírodě na západě USA ho těžko někdo najde k zodpovědnosti.Věřím,že ty Boží mlýny melou a na takovou velkou svini se jistě vaří už ta voda,pomalu.
-
-
Incestní rodina!!Syn je retard,manželka je hanebná lůza,která se jen všude vetřela po boku svého manžela a samotný Vašek?To je ultra ZMxRD!!!Od jakživa v této rodině píchá brácha ségru,matka syna apod.Vašek je zamindrákovaný,protože Havel má bustu po celém světě a na tohoto hňupa si lidé nevzpomínají teď,na tož za několik let.Nnnnečekejte,že vám ty peníze někdo dá!! :-)
-
-
Svatá pravda..
-
-
Stydte se pane, tuto amnestii jsem cekal od Vaseho nastupu na urad. Odmenil jste kamarady tuneláře .... no kore tears!
-
AGENT STB-KGB.
Arogantní narcis soudruh a poloprofesor Klaus, agent STB a KGB, který v prosinci 1989 stihl včas zlikvidovat své složky na ministerstvu vnitra, aby mohl začátkem 90. let režírovat největší rozkrádačku, kdy bývalí komunisti a agenti STB rozkradli státní majetek v hodnotě přes bilion korun. Dnes se to šlechetně nazývá ekonomická transformace.
kupónovka byla jen kapkou v moři. -
no já nevím, ale už hodně dlouhou dobu mám pocit, že kdybychom měli prezidentku, tak bychom se měli líp. A ten pocit pořád sílí a sílí. *5*
-
*12* *12* *12* *12* *12* *12*
-
REFORMI
Nedovolme jim, jednat za nás!
Ukažme, že se nám to nelíbí a že tvrdě nesouhlasíme s plánovanými neefektivními reformami.
Kdo se přidá se svými názory?
Kdo je schopen zorganizovat setkání s výměnou názorů a dohodnout účinné strategie k potlačení egoistických kapitalistů, kteří mají za úkol zlikvidovat poslední zbytky naší ekonomiky a pak nás s velkým šklebem roznesou na kopytech, za což dostanou od svých pohlavárů státní vyznamenání za očistu jejich nově připravovaného teritoria.
Už dnes nemáme svůj domov, ale stali jsme se vyhnanci ve vlastním státě.
Nebo snad má někdo jiný názor? A je spokojený s tím, s jakou kuplířskou formační strategií z nás vysávají poslední zbytky síly, energie a chuti do života?
Opravdu si myslíte, že žijeme v demokratickém státě? -
STÁVKU
Vyhnat modrobolševíky, včetně tuneldědka, Václava klause! Udělat pořádnou revoluci, co za něco stojí!Zabavit majetky všem co si doposud nakradli,tunelizací!Soudit Havla,Klause a jim podobným za vlastizradu vůči našeho národa!Obnovit jistotu,smysl pro život,pořádek atd.Všechny kdo napomáhali největšímu rozkrádání v dějinách našeho státu. Zavřít nejméně na dvacet let, aby zde nemohli nadále škodit.Pomoci mladým lidem ke vstupu do života,chovat se důstojně k seniorům atd. Obnovit obchodování z východem.Tam došlo k největší strátě za posledních 22 let.Nenechejme se zastrašit tím že nemáme právo stávkovat za naše práva.To je jen blábol jak odradit veřejnost k razantním krokům.Jen tak dál! Je jasné že tunelářům se to líbyt nebude.A těm kterým se to nelíbí, se dá předpokládat že jsou tuneláři.DOKUD MÁ ČLOVĚK OTEVŘENÉ OČI, JE TO DOBRÉ.JAKMILE JE PŘED SVĚTEM ZAVÍRÁ JE TO ŠPATNÉ! Nebít tady totho tuneldědka Václava Klause byli by peníze na všechno! -
Soudruh Klaus,krycým jménem Vašík figuroval jako dvojí agent,proto mu směl cestovat po světě. Po listopadu 1989 se objevil na scéně až v době,kdy neměl co ztratit. Jako národ můžeme být na tohoto pána hrdí. Sice na přelomu století prodělal část svého majetku v zahraničí,ale prestižní světové ekonomické školy vyučují jeho privatizaci jako legální rozkrádání státu
-
milý pane klausi v posledních letech vás dávají do televize vy jste nenormální člověk který tenkrát propustil tisíce lidí kteří vás měli rádi ale já se k nim nikd neřadil amně by zajímalo proč jste stát rozkradl a jaký máte odpor v současnosti si jako důchodce o tomhle státě můžete myslet co chcete ale myslím si že nějak tohle všechno můžete ovlivnit současná politika je trochu jiná než za vaše vlády ajá se taky těším až půjde sedět at si to tam vyzkouší nikdy jsem vás jako prezidenta neměl rád