Přejít na výpis diskuzí

Václav Neckář

OSOBNOST 29.10.2010 
324 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vesely svatek mistre pulnocni bozi
  • Vašku, krásné Vánoce!

Chtěla bych poděkovat za krásné písničky, jsem ráda, že se stále hrají - to proto, že se líbí!
    Přeji Vám krásné Vánoce, hodně pohody a dobré zdravíčko *4* *3* .
  • Vašku,zdravím Tě a celý život Ti moc fandím. Už si na mne asi nepamatuješ,ale chodili jsme spolu do školy do Moskevské v Ústí.Tvoje babička se znala s mojí maminkou a stále si pamatuji,jak Vás vodila do školy a na besídky s harmonikou.Stále mám společnou fotku třídy a my v pionýrském kroji. Myslím,že to byla třetí nebo čtvrtá třída. Přeji Ti moc zdraví a drž se !!(Alena Kovaříková) *3*
  • Václav Neckář

Člověk udělá v životě chybu jako kdybych byla na to sama,ale nejsem sama.
    Co čtu,poslouchám i těch lidských příběhů.
    Ano poslouchám a dávám si to ovšem
    dohromady.
    Já už jsem se asi narodila s rozhlasem.
    Všude mě doprovází rozhlas,sdělovací
    prostředky a atd.Prostě jsem fér.
    Já si prostě zde na nic nehraju.
    Řeknu taky co si myslím i když to
    kolikrát zabolí a jestli je na mě někdo
    vysazenej? Hold se také potluču a to patří prostě k životu.Vašek se také přiznal na férovku,čehož si moc cením.
    Nemít bratra Jana,tak nevím jak by si
    Vašek sám počínal?Já to beru zté stránky.
    Se srdečným pozdravem.
  • Dobrý den,
    chtěla bych Vám poděkovat za Vaší muziku, je to úžasná záležitost.
    Přeji hodně zdraví a osobního štěstí.
    Marcela
  • Za půlnoční děkují,je to písen pro Vás.Přejí štastné vánoční svátky celé rodině.Do Nového roku hodně zdravíčka a štěstíčka. *3*
  • bezdebat pulnocni je nejlepsi
  • Moje babička byla zamládí vaše velká faninka (ale ještě pořád je).Dala mi váš autogram,co od vás dostala a já musím říct,že jsem na něj velmi pyšná.Zvlášt Vám chci také poděkovat za písničku Půlnoční,která je opravdu nádherně zazpívaná a na to,kolik mi je,si jí dokážu pouštět pořád dokola *4*
  • Milý p. Neckáři, přeji Vám k Vašim dnešním narozeninám hodně zdravíčka a spoustu krásných písní,ta Vaše poslední "Půlnoční" je něco nádherného. Vaše stálá obdivovatelka Lýdie.
  • Nevim proč ve filmografii chybí -

Kdo je kdo (TV film)
    Komedie Československo, 1973, 66 min
    Komediální příběh o záměrné výměně životních rolí dvou mladých mužů, kteří jsou si k nerozeznání podobní: populárního zpěváka a automechanika... Dvojrole Václava Neckáře, kladoucí otázky nejen na téma kdo je kdo, ale také co je co a v čem je skutečná hodnota života a práce. Televizní debut Simony Stašové.
    Režie:Antonín Moskalyk
    Hrají:Václav Neckář, Stanislava Bartošová, Jan Kanyza, Václav Lohniský, Simona Stašová, Jana Paulová, Jiří Lír, Blanka Waleská, Míla Myslíková, Oldřich Velen, Jiří Pleskot, Ivo Niederle, Karel Augusta

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit