-
vesely svatek mistre pulnocni bozi
-
Vašku, krásné Vánoce!
Chtěla bych poděkovat za krásné písničky, jsem ráda, že se stále hrají - to proto, že se líbí!
Přeji Vám krásné Vánoce, hodně pohody a dobré zdravíčko *4* *3* . -
Vašku,zdravím Tě a celý život Ti moc fandím. Už si na mne asi nepamatuješ,ale chodili jsme spolu do školy do Moskevské v Ústí.Tvoje babička se znala s mojí maminkou a stále si pamatuji,jak Vás vodila do školy a na besídky s harmonikou.Stále mám společnou fotku třídy a my v pionýrském kroji. Myslím,že to byla třetí nebo čtvrtá třída. Přeji Ti moc zdraví a drž se !!(Alena Kovaříková) *3*
-
Václav Neckář
Člověk udělá v životě chybu jako kdybych byla na to sama,ale nejsem sama.
Co čtu,poslouchám i těch lidských příběhů.
Ano poslouchám a dávám si to ovšem
dohromady.
Já už jsem se asi narodila s rozhlasem.
Všude mě doprovází rozhlas,sdělovací
prostředky a atd.Prostě jsem fér.
Já si prostě zde na nic nehraju.
Řeknu taky co si myslím i když to
kolikrát zabolí a jestli je na mě někdo
vysazenej? Hold se také potluču a to patří prostě k životu.Vašek se také přiznal na férovku,čehož si moc cením.
Nemít bratra Jana,tak nevím jak by si
Vašek sám počínal?Já to beru zté stránky.
Se srdečným pozdravem. -
Dobrý den,
chtěla bych Vám poděkovat za Vaší muziku, je to úžasná záležitost.
Přeji hodně zdraví a osobního štěstí.
Marcela -
Za půlnoční děkují,je to písen pro Vás.Přejí štastné vánoční svátky celé rodině.Do Nového roku hodně zdravíčka a štěstíčka. *3*
-
bezdebat pulnocni je nejlepsi
-
Moje babička byla zamládí vaše velká faninka (ale ještě pořád je).Dala mi váš autogram,co od vás dostala a já musím říct,že jsem na něj velmi pyšná.Zvlášt Vám chci také poděkovat za písničku Půlnoční,která je opravdu nádherně zazpívaná a na to,kolik mi je,si jí dokážu pouštět pořád dokola *4*
-
Milý p. Neckáři, přeji Vám k Vašim dnešním narozeninám hodně zdravíčka a spoustu krásných písní,ta Vaše poslední "Půlnoční" je něco nádherného. Vaše stálá obdivovatelka Lýdie.
-
Nevim proč ve filmografii chybí -
Kdo je kdo (TV film)
Komedie Československo, 1973, 66 min
Komediální příběh o záměrné výměně životních rolí dvou mladých mužů, kteří jsou si k nerozeznání podobní: populárního zpěváka a automechanika... Dvojrole Václava Neckáře, kladoucí otázky nejen na téma kdo je kdo, ale také co je co a v čem je skutečná hodnota života a práce. Televizní debut Simony Stašové.
Režie:Antonín Moskalyk
Hrají:Václav Neckář, Stanislava Bartošová, Jan Kanyza, Václav Lohniský, Simona Stašová, Jana Paulová, Jiří Lír, Blanka Waleská, Míla Myslíková, Oldřich Velen, Jiří Pleskot, Ivo Niederle, Karel Augusta