-
Všechno nejlepeši k narozeninám!
-
Všechno nejlepší pane Vydro. Jste výborný herec, tanečník, ale nejraději Vás mám jako komika *1*
-
Přeju Vám vše nejlepší k narozeninám.. *4*
-
Opravdu super výstižně napsáno. Pane Vydro, to infantilní blábolení v pořadu Prostřeno Vás není hodno!!PROČ???? Pro peníze, že? Ale to by šlo i s noblesou pana herce, ale to Vaše šišlání(o obsahu nemluvě) je naprosto trapné, to nemáte svoji hlavu, abyste poslal tvůrce těch blábolů kam patří???
-
Co ste blbí nebo co? Proč urážíte takovou ikonu? Vy jste neviděli Kameňák, Vy nám taky šéfe nebo Prostřeno? Nic z toho vždyť to je super herec. Já vím, že chcete být upřímní ale to je trochu hnusný od vás!!!!
*6* *6* *3* *10* *1* -
Pane Vydro Za to co děláte koním bych Vám udělal toto na každé Vaší noze bych Vám nechal strhnout dva nechty potom Vám nechat nazout těsné polobotky a nechal Vás 24 hodin tancovat v divadle a ono by Vás to třeba přešlo ubližovat bezbranným tvorům. Muj táta byl koňák a koně měl tak rád že je také nekoval ale museli mít po čem chodit a to kopito tam asi na něco asi . Jinak jako herce Vás uznávám .
-
-
Já bych vás, pane Jiří,
za to, jakých pravopisných chyb se dopouštíte, zase nechala opakovat základní školu. -
-
Skvělej nápad "Andrea68"
-
-
-
Milý pane Vydro, nic si z té špíny, kterou tady čtu nedělejte.
Jste dobrý herec, o koních psát nemohu, protože tomu nerozumím.
Myslím, že je máte rád a zbytečně byste jim neubližoval.
Moc zdravím -
Po dnešním shlédnutí Reportérů (12.3.2012) o Vydrovi nadosmrti nechci slyšet, ten veterinář na konci pořadu měl pravdu- ON je úplně mimo, za podpory mocipána zemědělství.
Ostříhala bych mu nehty také až do masa, aby poznal, co je to bolest, když takhle mrzačí a trýzní koně, ubožák.
Jitka -
-
pana Vydra , měl by jste se zamyslet i se svou Vydrovou jaký plácáte nesmysle v pořadu Prostřeno , nevímjestli Vám to někdo napsal , ale Prima by Vás měla vyměnit , ráda na to koukám ikdyž někdy je to dost slepicoidní, ale to zas je v těch babách co tam přijdou , ale na vaše trapné komentáře , to teda nemají, hnus , trapnost a já nevím čím vším bych ten komentář nazvala , běžte od toho , nebo odradíte spoustu lidí co na to koukají a jak vidím na vašich příspěvcích nejsem sama komu to tak připadá
-
Milý pane Vydro. sledoval jsem dnešní Prostřeno 6.3.2012. Soutěžící pan Petr říká, že je číšník. Co vím, je učební obor kuchař-číšník. Bylo by asi dobré, podívat se na jeho výuční list. Myslím si, že je tato soutěž pro amatéry. On si ale počínal příliš profesinálně.Děkuji Vám.