-
Dodatečně i já se připojuji ke gratulaci.Přeji Vám hodně zdraví,spokojenosti,hodně krásných rolí a zážitků se zvířaty a alespoň špetku toho štěstíčka.Mám ráda Vaše pořady o zvířatech.
-
Milý Vašku
Dnešní gratulace přání všechno nejlepší k 55.narozeninám hodně štěstí,zdraví! *4* -
Pane Václave všechno nejlepší k vašim narozeninám,pevné zdraví hodně štěstí jak v soukromém tak hereckém životě a jenom ty nejkrásnější chvíle u milovaných koní.Moc si vás vážím.S úctou Libor (velký dík posílá SID)
-
dědula
pan Vydra je opravdu dobrý herec až na to, že je to takový milý dědula a se svojí babčou se k sobě moc hezky hodí, zvlášť, když uvaří něco dobrého -
přání
Milý Vašku
Omlouvám se opožděnější přání k narozeninám při včerejšího vysílání
v Radiožurnálu kde jsi byl hostem
spolu s moderátorkou Lucii Výbornou.
Takže gratulace všeho nejlepšího. *4* -
..
tak jo..je 7.1. a on má narozeniny jasně nemám ho moc v lásce, ale jemu prostě nejde nepopřát! takže všechno nejlepší! :) -
Životopis
http://www.fdb.cz/lidi-zivotopis-bi ografie/22509-vaclav-vydra.html?PHP SESSID=4d3194f819d49e4195c6e99a0b5c 2b7e -
Vážený pane Vydro,
jsem stejný ročník jako Vy, pražanda, ale včera jsem Vás na divadle viděla prvně naživo. Musím konstatovat, že jste úžasný herec, který působ´í velmi mile a přesvědčivě. Prostě jsem byla Vaším výkonem zcela nadšena. Přeji hodně dobrých rolí a všeho dobrého v životě. S podravem Bernáthová L. *3* -
Václav Vydra
Milý Vašku
Přání k narozeninám a přání hodně štěstí,zdraví. *4* -
-
Re: Václav Vydra
Totéž k dnešním narozeninám 55.let přání
hodně štěstí,zdraví,spokojennosti a lásky. *4* -
:)))))))
Všechno nejlepsi k narozkam
hlavne hodne zdravi stesti lasky
KAMENAK OSKLIVKA KATKA S CERTY NESJOU ZERTY atd skvelyyyy jen tak dal *3*
-
-
držím palečky-oběma
Dlouho jsem nesnášela p.Bouškovou-asi kvůli roli v Ženě za pultem.Ale je to velmi milá paní a držela jsem ji od začátku palce i v "Duetech".A panu Vydrovi držím pěsti.Dívala jsem se na ranní diskusi v TV a nechápu,jak někdo může přirovnávat podkovy k botám.Koně jsou normální zvířata jako každé jiné a mají právo na určitou svobodu.Nebo začneme zítra přibíjet železo do kopýtek prasat? Konečně někdo není jen "milovník" koňů,ale člověk,který je má opravdu rád.A Janičku pozdravuji,už ji mám ráda."I za pultem".Cauky,Ejlina. *3*