-
S koňmi trochu jinak - Severní putování
Milý pane Vydro,
na úvod bych chtěla říci, že jste skvělý herec a ještě lepší jezdec na koni. Když si koupím časopis Koně a hříbata, nejdříve si přečtu Vaší rubriku S koňmi trochu jinak. V čísle 8/2009 bylo Severní putování. Váše putování se mi moc líbí.. jednou bych chtěla být v ježdění tak dobrá, jako jste Vy. Jak dlouho jezdíte? Je mi hodně líto Vaší kamarádky Báry. Ale nakonec, že jste jinak Vy, vyši přátelé i koníci dojeli v pořádku do cíle a zpět *4* . Na závěr bych Vám chtěla povědět, že se mi líbí, jak jezdíte své koníky bez uzdy.. Přeji hodně dobrých úspěchů jak v herectví, tak v ježdění. Vaše obdivovatelka Sabina. -
narozeniny
Pane Václave vše nej nej k vašim 53 narozeninám at se vám dobže jezdí Míša z Krkonoš *4* *8* -
Všechno nej Vašku:D
Všechno nej Venco k tvým 53. narozkám *14* -
vašek a koně
Pane Vašku jste nejlepší herec a jezdec na koni vaše fanynka Míša z Mladých Buků *8* *3* -
Vynikající herec
Pane Vydra.
Celý životVás obdivuji jako herce a je mi přez 60let.proto jsem se těšila i na Katku, kde hrajete.Zklamal jste mě, že jste se propůjčil k tak stupidní roli, jakou zde hrajete.Takový blbec snad ani nemůže existovat.Celý seriál je o ničem, vyplňován nějakými bezdomovci, jejich roli jsem nepochopila jinak, než bezduché vyplňování a natahování času.Nechte se prosím proto v seriálu raději umřít a zkončete s tím.Je to skutečně pod Vaši úroveň.Jinak v osobním životě Vám a Vaší manželce přeji mnoho štěstí a hlavně rolí, které si zasloužíte.
S pozdravem Soňa -
Narozeniny
Pane Václave Vydro,přeji vám všechno nejlepší k vaším dnešním narozeninám,hodně štěstí,zdravíčka,lásky a bezvadnýcj rolí. *4* -
Kočár pro Vaše koně
Milý pane Vydro,
neznáte mne, přesto prosím, dočtěte do konce.
Přečetla jsem si, že máte koně a máte je velmi rád.Jistě nejraději jezdíte v sedle. Nechtěl byste rozšířit svůj požitek z jízdy o jízdu ve vlastním kočáře?
Mám kočár "Viktorie" z počátku 20.stol.Musím ho bohužel prodat.Fotografie najdete na adrese http://kocar.jetmouse.cz. Pokud byste měl zájem, prosím ozvěte se. A omluvte mou troufalost. Dosavadní zájemci mi nemohli nabídnout uspokojivou cenu.
Přeji hodně radosti s koníčky.
Na Vaši odpověď se těší "opovážlivá" majitelka kočáru - Zd. Zápotocká -
-
Re: Kočár pro Vaše koně
Milá paní Zápotocká,
omlouvám se,že jste tak dlouho musela čekat na mou odpověď,ale na tenhle web zabrousím jen občas.Jste moc hodná,ale já už nemůžu mít kočár,ač by se mi to líbilo,protože vzhledem k nedostatku mého času zatím nemohu jeho zbytky věnovat zapřahání.Vloni jsem to zkoušel,nepovedlo se,Gustav se nepohodlné bryčky šikovně zbavil a od té doby jsem to raději už nezkoušel.Takže moc děkuji za nabídku a věřím,že kočár prodáte někomu,jehož koně a on to s ním bude umět a užije si to.Já už zůstanu raději na hřbetě.
Moc zdravím a přeju krásný nový rok 2008
Váš
Vašek Vydra
-
-
představení , koně...
Dobrý den, včera jsem byla na ´´Vrátila se jednou v noci´´, tedy mělo být Shakespeare v Hollywoodu, ale byla jsem radši, protože jste byl alespoň více na jevišti. Mám velice ráda vaši osobnost a humor a vztah ke koním. Taky mám v péči jednoho koně a upřednostňuji s ním přirozenou komunikaci (Parelli). Je fajn že se lidé mohou vámi v tomto insiprovat a zbytečně netrápit koně. Kdyby jste chtěl napsat budu jedině ráda, judinkaa@seznam.cz -
-
Re: představení , koně...
Pavlo,
děkuju moc.Udělala jste mi radost.Držím vám palce ve vztahu s vaším koníkem.Jděte tak pořád dál.Je krásné jezdit na koni,který vás nemusí poslouchat a přesto to dělá.
Moc vás zdravím
Vašek Vydra
-
-
Gustavo
Dobrý den pane Vydro.Nezlobte se že Vás oslovuji,ale donutila mě k tomuto rozhodnutí moje vnučka.Chováme koně už pěknou řádku let(25). a vnučka které je 12 let se tomuto věnuje od malička.Teď jezdí závodně parkur.Ale to není ten pravý důvod proč píši.Odchovali jsme celou řádku koní a dozvěděli jsme se že vlastníte našeho odchovaného hřebečka který se u nás narodil Gustava.Byla bych velice ráda kdyby jste se ozval a mé vnučce tímto udělal velikánskou radost.S pozdravem Rajnochová Eva -
koně
čatla jsem jeho knihu je to super kniha a nazvala jsem pana václava vydru českým montym robertsem :-) jeho styl chovu koně je perfektní. a je to taky dobrý herec a suprově tančil v stardance a taky se mi líbí jeho koníci krásní a že jezdí na ohlávce. OBDIVUJU HO!!!! *3* *4* *4* -
-
Re: koně
Děkuju.Jsem rád,že se vám líbila má kniha.Doufám,že třeba v něčem koním pomůže.Krásný den.Vašek Vydra
-