-
MATRIX
MATRIX pls nereknes mi kde beres ty jejiá new fotky? mooc prosim!!!!!!rekni odkud je mas *1* -
pro metrix
metrix!.......... pls kde beres ty jeji new fotky nenapises mi sme nejaky odkaz??
*1* -
super holka
ta holka proste nema chybu zadny hvezdny manyry at si nektery slecinky sebevedomi rikaj co chtej ale ta holka je fakt dobra:) je hezka a nema proste chybu jen tak dal!!!!!!!! si borec:) *14* *3* *14* -
skvělá Vanessa!
Mně se teda její zpěv velmi líbí, obvzlášť písničky Le tourbillon de la vie, Joe le taxi, Sunday Mondays, Natural High, Commando, Be My Baby...
A herečka je taky dobrá, líbil se mi film Une chance sur deux, kde hrála s Belmondem a Delonem. A je moc hezká a hodná. prostě fajn holka:-) -
-
Re: skvělá Vanessa!
tak to je ta co zpívá-žuli taxi
-
-
Vanessa
Mylím že Johny Depp a Vanessa jsou hustý,ale myslím že vanessa je strašně moc vychrtlá-jako anorektička!!
*4* *7* -
jaj
No nevim já sem od ní neslyšela žádnou písničku,ale že bych chtěla tak to teda ne no.Ale s Johnnym jim to sluší.A taky sem jí ještě neviděla ani v žádnym filmu.Dyt lidi ji jenom znaj ptz.je přítelkyně Johnnyho.A není moc hezká vypadá jako fetačka. *13* -
Vanessa
No nevím moc se ji nemusím.Jo uznávám je krásna,s Johnnym jim to sluší a podle toho co jsem o ní četla tak je to i moc hodnej člověk.Jenže se mi prostě nelíbí ten její zpěv,já nevím všichni říkají jak je příšerně talentovaná ale já od ní slyšela pár písníček a přišlo my to teda dost děsný.Co se týče jejího herectví tak jsem vyděla zamilovanou čarodějku a hraje celkem slušně.Vždycky mě naštve když o ní něco čtu a pod článkem jsou komentáře typu "to je hrozná slepice,hnusná,nic neumí,kam dal Johnny oči...".Proboha proberte se (tím myslím ty pomlouvače) za prvé je to jeho věc a za druhé ji neznáte takže nemáte právo soudit její povahu. -
prosím porad´te
¨zni to asi hloupě ale mě se nejde zaregistrovat jako fanda VANESSY neporadítemi nědo jak to mam udělat??????????pls. poradte *7* *9* -
-
Re: prosím porad´te
klikni na registraci tam se to vypln a prihlas se! *3*
-
-
nejlepší a krásná
vanessa je ta nejlepší celebrita chova se uplně normalně nema žadný hvězdny manýry a je hezká.A sJohnnym tvoří ten nejlepší pár na světě a tagy ten nejzamilovanější:) *14* *14* -
Kterej debil proboha napsal neco tak hnusnýho o V. P. ?Ona byla kdysi jediná, která Johnnyho Deppa podržela, aby se dostal ze závislosti. Ona mu dala to nejlepší-dítě. Takže nějaký blbeček, ať si ji radši nebere do huby!!!!!!!!!!!! *16* *16*