Přejít na výpis diskuzí

Věra Špinarová

OSOBNOST 31.12.2006 
121 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paní Věra Špinarová

Prosím o sdělení jestli paní Věra Špinarová nenavštíví v rámci svého koncertního turné Nový Jičín, nebo Valašské Meziříčí. Děkuji.
    • Re: Paní Věra Špinarová

Dobrý den, ano, v rámci koncertního turné navštíví Věra Špinarová Nový Jičín nebo Valmez. Přesný termín i místo ještě bohužel nevím.
      • Re: Re: Paní Věra Špinarová

Děkuji pane Jiří, jestli budete vědět přesný termín, mohl byste mi pak napsat? Na paní Věru se moc těší Ludmila a Věra z Nového Jičína.
  • Vyznamenání nutně nemusí převzít syn Věry Špinarové. Je tu její maminka a Jarek Nohavica, který se určitě nemusí obávat, že přijde o své publikum. Magistrát Ostravy měl výhrady proti svíčkám na pietním místě, zatímco rozpuštěný vosk na Karlově mostě nikoho nepobuřoval... Divná to doba, dvojí metr a korupce v rybníku šouobchodu... Zavděčit se nedá každému, ale Adam si naběhl na vidle, pokud očekával, že mu to zachrání kariéru. Stejně jako Heidi. Hvězdy odešly, a co teď. Křoví a komparz má respektovat - mlčeti zlato.
  • kontakt

Ahoj, nevite prosim nekdo nejaky primy kontakt na pani Spinarovou ? Moc dekuji.
  • nové stránky

Chtěl bych upozornit,že pí.Špinarová má super zbrusu nové stránky www.spinarova.cz
  • Paní Věrko, jste super zpěvačka a umíte to na podiu dobře rozbalit.
    Vystoupení v UH bylo bezvadné, je vidět, že jste se už jako zpěvačka narodila.Umíte si získat publikum a my vás za to máme rádi, to mi věřte.
    Zase přijedˇte, ráda vás uslyším. Jste naše stříbro, možná i zlato.
    Hodně zdraví, vitality a atˇ vám vydrží to nekouření.
    Jmenovkyně Věra. *14*
  • Omlouvám se za opožděné přání všechno nejlepší k 6O.narozeninám
    hodně štěstí,zdraví! *4*
  • Dalibor-77
    Všechno jelepší k narozeninám,hodně zdravý,štěstí a hlavně toho zdravíčka.
  • Paní Špinarová,děkuji za jedinečný dnešní zážitek z vašeho mini koncertu v Kopřivnici!Líbilo se mi jak jste řekla všem, a od dnes se už známe,tak mi říkejte klidně Špinarka!Špinarko jste torpédo a sluší Vám vše a to co máte v hrdle a v srdci a hlavně ten perfektní přístup bez naškrobenosti je prostě paráda!!!Děkuji za skvělý zážitek s mojí mamkou,která Vás tolik chtěla slyšet naživo a naposled to tedy neníííí však 70let není žádný věk a i Vám to moc sluší,ještě jednou děkujeme! *4* *3*
  • Milá Věruško !
    K významnému životnímu jubileu Vám přeji,
    hodně zdraví, stále krásný hlas, hodně ži-
    votní energie,zdraví a lásku celé Váší ro-
    dině, ještě hodně plných sálů ! To vše Vám
    ze srdce přeje......Veronika
  • Věrce s láskou

Paní Věro, nejde slovy vyjádřit, jak vás obdivuju. Mám ráda i mnoho jiných zpěvaček, ale vy jste pro mě nenahraditelná kvalita. Svým novým albem jste mě nezklamala ani trochu, naopak jste mě přesvědčila, že VY jste stále ta nejlepší a žádná na vás nemá. Jsem ráda, že nejste ta komerční tuctovka, mám z vás příjemný pocit když jste svá. Přála bych si vám někdy stisknout ruku. Přeji hlavně ZDRAVÍ!!!!!! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší