Přejít na výpis diskuzí

Vincent Tomas

OSOBNOST 7.2.2008 
136 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vterinka

Vše nejlepší

Přeji Ti vše nejlepší k narozeninám a plno úspěchů v životě!
  • kaulitztwins

můžu se zeptat?

Ahojkymůžu se zeptat,já v tom mám trošku z,atek totiž: Je Vince ještě u US 5,nebo už ne? Já to teď moc nesledovala,takže nevím,vůbec. Co se teď u nich děje a jaký soud? *8*
    • usjarca

Re: můžu se zeptat?

samozřejmě že se můžež zeptat vinnie u us5 dávno není odešel a tet dělá solovku a má novej song jménem hipnotic. je úplně bestovej jako vždy má vinnie úžasnej hlas *4*
  • lucisek02

Vince pude k soudu

No jak chcete ale manažer us5 řekl že to rozhodne soud Vince pude k soudu ale vážně
    • usjarca

Re: Vince pude k soudu

ten soud není vůbec jistej. takže být vůbec nemusí.a i kdyby tak já stejně budu stát pořád za vinniem. mě nic nerozhodí a věřím jemu. *4* *4* *4*
      • katy501

Re: Re: Vince pude k soudu

tak kdyz stojis za vincentem tak proc tu porad pises ze je mu 17? on sam tvrdi ze je mu 20,to za nim teda pekne stojis
        • usjarca

Re: Re: Re: Vince pude k soudu

no jasně však já si to ověřím ale nikde to napsaný nemá má všude že je mu 17 ale i kdyby mu bylo těch 20 to neznamená že si ho nebudu zastávat. já si ho budu zastávat pořád. už byste se někteří mohli zklidnit *4*
  • lucisek02

No jo...

No jo ale zase on štval proti všem skupinu nechápu proč to dělá třeba psal že mu nedávali najíst napít a že bydlel na pude a na jeho myspace se objevily fotky jeho bytu a byl to normální byt ne puda takže...
    • usjarca

Re: No jo...

hele já moc dobře vím jak to bylo svěřil se mi s tím ale to vám vykládat nebudu.já prostě stojím za vinniem at si říká kdo chce co chce. já věřím jemu *4* *4* *4*
  • lucisek02

Vince není andílek

Hele Sory ale Vince jenom lže přečtěte si články o vincem na blogu:Milovnikblogu.blog.cz lže
    • usjarca

Re: Vince není andílek

no tak to s tebou nesouhlasím. ale záleží taky v čem víš? neříkej mi že ty jsi nikdy nelhala. *4*
  • ZE

Bohajo, dyk vypada jak Efron v menším provedení *1* *1* *1* *1*
    • usjarca

Re: ZE

no tak zaprvé tak jak ty píšeš vůbec nevypadá a i kdyby vypadal tak co tobě je po tom? on je moc pěknej klučina kterej moc krásně zpívá. *4*
  • blablabla

dela zakladku takze mas smulu! *1*
    • usjarca

Re: blablabla

já teda vím že nedělá a i kdyby tak nejpozději tento rok by ji musel mít hotovou
  • NESMUTNETE

achoj fanynky US5!byla sem na jednom z koncertu a Vini se me sveril ze neodchazi kvuli mamce,ae plotoze nestiha skolu a nece ji odkladat.a mimochodem Izzy neodchazi neverte vsemu co se pise,kdyby to bylo aktualni tak se to v cas dozvite tak nebudte smutni takovejch kluku jako je Vini je sposta.vase Amy *14*
    • usjarca

Re: NESMUTNETE

no ale vinnie žádnou školu nedělá to chris odešel kvůli škole a ne vinnie.a to vím že izzy neodchází *4*
  • ajusinkal

?

Cože on odešel??Proč??Jo a nevím jak vám ale mně se líbí jen s vyžehlenýma vlasama mno:))Ale je k sežrání:-*
  • vince

No odešel z us5 a teď nazpíval duet s nějakou Monet.Hlavně že odešel z us5 když ho to tam nebavilo tak tam neměl chodit *16* .Já sem ho taky žrala ale teď mě dost naštval.
    • kofoutka

Re: vince

on neodešel!jeho máma mu zničila kariéru a chtěla za něj du us5 dosadit Vincenta bráchu Nicka.A hele on je už dospělej... pokud to nevíš tak se koukni na jeho profil.
    • usjarca

Re: vince

tak to nemáš pravdu on za to nemohl mohla za to jeho matka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit