Přejít na výpis diskuzí

Vincent Tomas

OSOBNOST 7.2.2008 
136 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vinni je boží!

já us5 miluju a vinnie byl nejlepší..proč musel odejít?! nesnáším jeho mamku!achjo..vzdyt on z nich byl nejlepší..teda aspon pro mě! *14* *14* *7* *14* *7* *16*
    • michaelacechova11
      Škoda že sa Vincent zmenil:))
    • Re: vinni je boží!

to mas pravdu jeho mama je velak blbka a vinnii byl ten nejsoprovejsi kluk v us5 skoda ze odesel *9* *9*
  • nniikkiisseekk66

proč??

hej tak to je nejhorší že vinnie odešel z us5,byl tak skvělej,jeho máma je úplná blbka!!! *9*
  • kofoutka

kofoutka

Vincent je 1 místě jako jay... je to nejlepší spěvák v us5 a vůbec to neni trapák *13* ... a chtěla bych s ním mít sex a dítě
    • Re: kofoutka

A asik ti hrabe ne???Mno vlastně jo hrabe....Nadrženče...Jinááč vinii je nejlepčíííí žerůůů hoo.. *14*
      • Re: Re: kofoutka

Vinnie je nejlepší *14* miluju ho
  • luciferka753

nééé

nééé já to nepřežiju :( to je hrozný že Vince bude možná spívat sám *13* Jako nwm koho si vybrat jestli US5 nebo Vinceho....?a ni jednoho se nechci vzdát *16* ........ :'-( *9*
  • ah jo

lidi ja jsem kdesi cetla ze Vince musel odejit z US5proze jeho mati rekla ze je na US5 jeste maly a ze pujde na solovlou drahu... (jeho matka je pi...) musite uznat samy.
    • Re: ah jo

máš pravdu je to pi..
  • wevik

Vinnie bez US5

Nechapu proč to Vinnie odešel chjooooo bude mi po něm smutno měla sem ho a mam pořad strašně rada *14*
    • Re: Vinnie bez US5

jj máš plavdu Vinnie byl fakt super
      je mi to líto achjo :D *9*
    • luciferka753

Re: Vinnie bez US5

nééé to není možný.....já to nepřežiju *9* *8* *9*
    • nicky-meow

Re: Vinnie bez US5

ach jooo taky to nechápu...no asik si pobrečím *9* hey jako já to nemůžu pochopit...nešel nám ted chvíly net a tak jsem se chtěla kouknout na jeho video a prej neni dostupne nasi zemi..takze prvni znameni...tak pak se kouknu na blog,kde je mooc info o us5 a čtu ,že Vinnie a Izzy odcházejí *8* nééécuuu aby odešly,at se vrátí,ale co se dá dělat....
      • Re: Re: Vinnie bez US5

ale pro mě v us5 bude navždycky
  • norelle-thomas

Vinnie jee

A Vinnie je ten je.kluk co jsem viděla.Krásnej sexy sladkej moooc nádhernej krásně zpívá a je vtipnej poste mooc borec.Kdyby mu tak zustalo 16 pořád...než to na ty 16tiny dotáhnu. *1* Jinak Vincíkovi zdar! Mooc jsi krááásnej klučina *14*
  • norelle-thomas

Vinnie je tak božskej

Já nechapu poč na US5 čumíte když jsou tak děsní?proč se díváte na jejich videa? jako agence demence fakt.Vincent a spol. jsou ůžasní a komu se nelíbí tak at sem nelozí ne? jinak koukněte na blog www.avril-clover.blog.cz je tam něco MÁLO o Us5 ale ješte pribide.ps: komu se us5 nelíbí at si políbí! *16* *15* *13*
  • hele ty anyo

hele me nestvi jou ? kazdy ma jiny styl a vyzehleny mozek nemam tak se spamatuj jo laskave jsi upe trapka jo kazdy je jiny a ty na neho nenadavej je ti to jasne si upe trapna hej mluvis zrovna na me je tady dalsi 50 prispevku kde to je napsane se spamatuj LAMO jedna *16* *16* *16* *16* *16*
  • ...

všichni kdo na něj nadávaj mu záviděj *1* nebo chtěj prostě jenom ubližovat těm komu se Vinnie Líbí *5* ale to nechápu proč??proč sem vůbec lezete a urážíte ho??my taky nelezeme na fotky vaší oblíbený skupiny a neurážíme je *8* taky by vám to nebylo přijemný.. *13* takže Vinnieho nechte na pokoji a vůbec nelezte na jeho fotky *9*
    hjoo a ještě něco Vinnie je úžasnej *14* *14*
    • usjarca

Re: ...

no si napsala moc pěkně naprosto s tebou souhlasím vinnie je opravdu úžasnej a ti co si to nemyslí tak to nemaj co dělat *4*
    • nicky-meow

Re: ...

Joo přesněě *9*
      Mně se Vinnie líbí,jak vzhled tak i povaha a zpěv *14* to samé co richi...Kluci říkají (ze školy) že je to teplouš atd... *5* *13* (myslím o Vincentovy) ale mně je to jedno...Hlavně že já vím,jak je hezký a to nejen vzhlede,...I ♥ Vinnie
      • usjarca

Re: Re: ...

jo přesně máš pravdu Vinnie je úžasný ten nej nej nej nej nejúžasnější kluk na světě. vypadá sladce.je nádhernej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit