-
vinni je boží!
já us5 miluju a vinnie byl nejlepší..proč musel odejít?! nesnáším jeho mamku!achjo..vzdyt on z nich byl nejlepší..teda aspon pro mě! *14* *14* *7* *14* *7* *16* -
-
Škoda že sa Vincent zmenil:))
-
Re: vinni je boží!
to mas pravdu jeho mama je velak blbka a vinnii byl ten nejsoprovejsi kluk v us5 skoda ze odesel *9* *9*
-
-
proč??
hej tak to je nejhorší že vinnie odešel z us5,byl tak skvělej,jeho máma je úplná blbka!!! *9* -
kofoutka
Vincent je 1 místě jako jay... je to nejlepší spěvák v us5 a vůbec to neni trapák *13* ... a chtěla bych s ním mít sex a dítě -
-
Re: kofoutka
A asik ti hrabe ne???Mno vlastně jo hrabe....Nadrženče...Jinááč vinii je nejlepčíííí žerůůů hoo.. *14* -
-
Re: Re: kofoutka
Vinnie je nejlepší *14* miluju ho
-
-
-
nééé
nééé já to nepřežiju :( to je hrozný že Vince bude možná spívat sám *13* Jako nwm koho si vybrat jestli US5 nebo Vinceho....?a ni jednoho se nechci vzdát *16* ........ :'-( *9* -
ah jo
lidi ja jsem kdesi cetla ze Vince musel odejit z US5proze jeho mati rekla ze je na US5 jeste maly a ze pujde na solovlou drahu... (jeho matka je pi...) musite uznat samy. -
-
Re: ah jo
máš pravdu je to pi..
-
-
Vinnie bez US5
Nechapu proč to Vinnie odešel chjooooo bude mi po něm smutno měla sem ho a mam pořad strašně rada *14* -
-
Re: Vinnie bez US5
jj máš plavdu Vinnie byl fakt super
je mi to líto achjo :D *9* -
nééé to není možný.....já to nepřežiju *9* *8* *9* -
ach jooo taky to nechápu...no asik si pobrečím *9* hey jako já to nemůžu pochopit...nešel nám ted chvíly net a tak jsem se chtěla kouknout na jeho video a prej neni dostupne nasi zemi..takze prvni znameni...tak pak se kouknu na blog,kde je mooc info o us5 a čtu ,že Vinnie a Izzy odcházejí *8* nééécuuu aby odešly,at se vrátí,ale co se dá dělat.... -
-
Re: Re: Vinnie bez US5
ale pro mě v us5 bude navždycky
-
-
-
Vinnie jee
A Vinnie je ten je.kluk co jsem viděla.Krásnej sexy sladkej moooc nádhernej krásně zpívá a je vtipnej poste mooc borec.Kdyby mu tak zustalo 16 pořád...než to na ty 16tiny dotáhnu. *1* Jinak Vincíkovi zdar! Mooc jsi krááásnej klučina *14* -
Vinnie je tak božskej
Já nechapu poč na US5 čumíte když jsou tak děsní?proč se díváte na jejich videa? jako agence demence fakt.Vincent a spol. jsou ůžasní a komu se nelíbí tak at sem nelozí ne? jinak koukněte na blog www.avril-clover.blog.cz je tam něco MÁLO o Us5 ale ješte pribide.ps: komu se us5 nelíbí at si políbí! *16* *15* *13* -
hele ty anyo
hele me nestvi jou ? kazdy ma jiny styl a vyzehleny mozek nemam tak se spamatuj jo laskave jsi upe trapka jo kazdy je jiny a ty na neho nenadavej je ti to jasne si upe trapna hej mluvis zrovna na me je tady dalsi 50 prispevku kde to je napsane se spamatuj LAMO jedna *16* *16* *16* *16* *16* -
...
všichni kdo na něj nadávaj mu záviděj *1* nebo chtěj prostě jenom ubližovat těm komu se Vinnie Líbí *5* ale to nechápu proč??proč sem vůbec lezete a urážíte ho??my taky nelezeme na fotky vaší oblíbený skupiny a neurážíme je *8* taky by vám to nebylo přijemný.. *13* takže Vinnieho nechte na pokoji a vůbec nelezte na jeho fotky *9*
hjoo a ještě něco Vinnie je úžasnej *14* *14* -
-
Re: ...
no si napsala moc pěkně naprosto s tebou souhlasím vinnie je opravdu úžasnej a ti co si to nemyslí tak to nemaj co dělat *4* -
Re: ...
Joo přesněě *9*
Mně se Vinnie líbí,jak vzhled tak i povaha a zpěv *14* to samé co richi...Kluci říkají (ze školy) že je to teplouš atd... *5* *13* (myslím o Vincentovy) ale mně je to jedno...Hlavně že já vím,jak je hezký a to nejen vzhlede,...I ♥ Vinnie -
-
Re: Re: ...
jo přesně máš pravdu Vinnie je úžasný ten nej nej nej nej nejúžasnější kluk na světě. vypadá sladce.je nádhernej
-
-