Přejít na výpis diskuzí

Vladimir Putin

OSOBNOST 22.3.2011 
261 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ať už ti vojáci táhnou,mrchy jedny ruský. *12*
    • velmi dobře at si parchanti hlídají usury a neserou se do evropy
  • Podle me je Putin fajn ale radči bych obnovila zase vládu Romanovců což by bylo možná nejlepší ale zase není nikdo pokrvevný aby na ten trůn nastoupil škoda :( :/
  • Měl by jít do důchodu dědek.
  • Na Kryme rozhodol PLEBISCIT a nie politici.
  • Ano hezký den ,mají ho rádi v době míru anektuje uzemí pro rusko a zastává se svých občanů na ukrajině a osnuje provokace na ukrajině , evropa a amerika přihlíží opět se rodí novodobý fašizmus a dějiny se opakují, ted ale vzchází z ruska je to politik opětovné studené války a evropa se bojí o nerosty a robu plyn , je to jaderná velmoc a začalo to pomalinku expandovat putin a rusko vyvolávají nesnášenlivosti mezi občany jak historie ukazala na zemi už nejednou, jek se tohle zastaví , já se mu nemužu ani do tváře podívat, cítím jak je spokojený s vývojem na ukrajině , a dál spekuluje, lidé přestávají bdít nad mírem a chtěji další lekci pohromy
    • Pot slzy a krev,evropa už zapoměla potřebuje Churchila
    • Ty si sezrala vse co ti zapadni media nabidly. Fasizmus je na ukrajine, ne v rusku. Historii mozna znas ale soucasna realita je pro lidi jako jsi ty ZAKAZANA! Takhle oblblý lidi americkou propagandou me vzdy dostanou na kolena. :) Zijte stastne, dokud vam to jeste zapad dovoli. Pak ale nebrecte vy tupe ovce.
    • Tak se mu podívej do prdele,dál se svojí inteligencí stejně nedohlédneš!
  • PUTIN-Jediný normálny politik.
    A niet divu,že jeho popularita rastie.
    • tak ako padá popularita podporovateľom amikov! *1*
    • PUTIN-Jediný politik který je schopný připojit cokoliv a kašlat na zdravou ekonomiku. A pište prosím srozumitelně.
      • zrozumitelne - nevieš čo píšeš - mlč !!!! *16*
  • Putin eto gadost kotoruju nado bilo ubit v zarodyse.Teper etot ryzij karlik budet ozen dolgo sidet y vlasti.....on ne zelovek a sywestvo kotoroe dorvalos k vlasti.Ozen nadeus zto etot karlik dolgo zit nebudetNEJ
  • Díky panu putinovi je teď v Rusku fašismus což je hodně nebezpečné pro světový mír!
    • čo si chorý na hlavu ???? *10*
  • Putin se mi strašně líbí...a jak jsem nemusel Rusko,tak teď se mi líbí.Neřídí se podle západu a tak to má být..
  • Je to ambiciózní a nebezpečný člověk, čili h...l.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit