-
Je to hňup a blázen!
-
O Velikonočním pondělí jsem byl namši v kostele a co vy pane Putin?
Odpoledna jsem šel k ovcím filmovat s fotákem obyčejným za dva tisíce starým pět let a z lesa jsem si přinesl tyčovinu s tou tak vymrskat Kwitovou i Pejškovou i Schafářovou jake nehorázné výhry jim dopřáváte vy kapitalisti z ruské ropy plynu zlata diamantů které prodáváte mafie západních firem s korupcí vás politiků.
Tyčovinu mám na kolky k jabloním,ale ruské jablka jsou od Myčuryna moc velké a trpké plody,neb hnůj který kydají v uvozovkách agentury na Rusko je trpce přehnojený.
čest práci
Brachtl Antonín Morava -
Já osobně si myslím že vážený prezident Putin je ten nejlepší prezident který tu kdy byl kéž by se náš prezident aspon trochu podobal Panu Putinovy je to hrdina nikoly osel Amerika má všechno na háku sere se do všeho dalo by se říct že všechno ovládá amerika ale rusko samo o sobě má takovou technyku že by ameriku zničila bez problému škoda že amerika je v nato
-
-
Máš v tý palici pěknej bordel,já na rozdíl od tebe se podepíšu,je mi tě upřímě líto.
-
-
jediná země která je schopna vzdorovat USA a jejich přisluhovačům v evropě
-
Rusko jenom zapírá že když Nato zveřejnilo fotky ruských vojáků u hranic s ukrajinou.
-
-
Tak proč se asi před dvěma dny na internetu objevila zpráva,že fotografie jsou podvrh a asi osm měsíců staré a dokonce ze společného cvičení Ukrajiny a Ruské federace?Kdo tedy vlastně lže a zapírá?!
-
-
no jistě rádoby hrdina je to dědek. *8*
-
putin je osel
-
Myslete si svoje,podle mě to není dobrý vladař v ruských dějin,je to nafoukanec
-
Vladimír putin je blbec *16*
-
-
Myslím, že blbec je tu někdo úplně jiný, že Filípku.:-)
-
-
Myslím že blbec jsi ty jedině sám ubožáku.
-
přestaň mě urážet jdi do háje.
-
táhni k čertu.
-
a žádný filípku to na mě neplatí.
-
tak hele abych si to vyjasnili kdo je tu blbec Josífku.Já snad no co si to dovoluješ.
-
no jistě jenom rádoby nic jinýho.
-
Josefe co tím chceš naznačit? já osobně putina nenávidím. *16*
-
-
-
pozrite si rozhovor slobodný vysielač 13.3 2014 s Paul Craig Roberts odporučam milena doležité