Přejít na výpis diskuzí

Vladimir Putin

OSOBNOST 22.3.2011 
268 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O Velikonočním pondělí jsem byl namši v kostele a co vy pane Putin?
    Odpoledna jsem šel k ovcím filmovat s fotákem obyčejným za dva tisíce starým pět let a z lesa jsem si přinesl tyčovinu s tou tak vymrskat Kwitovou i Pejškovou i Schafářovou jake nehorázné výhry jim dopřáváte vy kapitalisti z ruské ropy plynu zlata diamantů které prodáváte mafie západních firem s korupcí vás politiků.
    Tyčovinu mám na kolky k jabloním,ale ruské jablka jsou od Myčuryna moc velké a trpké plody,neb hnůj který kydají v uvozovkách agentury na Rusko je trpce přehnojený.

čest práci

Brachtl Antonín Morava
  • Já osobně si myslím že vážený prezident Putin je ten nejlepší prezident který tu kdy byl kéž by se náš prezident aspon trochu podobal Panu Putinovy je to hrdina nikoly osel Amerika má všechno na háku sere se do všeho dalo by se říct že všechno ovládá amerika ale rusko samo o sobě má takovou technyku že by ameriku zničila bez problému škoda že amerika je v nato
  • jediná země která je schopna vzdorovat USA a jejich přisluhovačům v evropě
  • Rusko jenom zapírá že když Nato zveřejnilo fotky ruských vojáků u hranic s ukrajinou.
  • no jistě rádoby hrdina je to dědek. *8*
  • putin je osel
  • to teda není ani náhodou.
  • Myslete si svoje,podle mě to není dobrý vladař v ruských dějin,je to nafoukanec
  • Vladimír putin je blbec *16*
  • ---a VY JSTE BLBEC.-sTOP......
  • presťahuj sa do ameriky tam ti bude lepší amerika ma vo všetkom prsty humus a každý čo drží snou mila
  • pozrite si rozhovor na slobodný vysielač 13.3 2014 s Paul Craig Roberts odporúčam mila
  • mali ste na mzsli ameriku a uniu super aj ja to hovorím slava rusku
  • pozrite si rozhovor slobodný vysielač 13.3 2014 s Paul Craig Roberts odporučam milena doležité
  • Jsou prostě na světě lidi, kteří potřebují, aby jim nějaký "rádobyhrdina-vůdce-panovník-fuhrer" vládnul.Když sami nejsou úspěšní a šťastní, tak potřebují, on za ně "zatnul tipec" těm, kteří se mají dobře. Podle mě právě v tuhle chvíli pan Putin onanuje nad mapou Krymu.
  • Nekoukej moc na tu telku. To že to píšou na IDěsu nerovná se nutně pravda. *2*
  • Neříkávali jsme to za totáče o Americe? *12*
  • Toť se ví, že je nejoblíběnější! Adolf Hitler byl svého času také nejoblíbenější politik Německa!
    Veliký Kim je také nejoblíbenější!
    Ivan Hrozný byl také nejoblíbenější.
    Jindřich VIII. Anglický byl také nejoblíbenější:
    Kdo jen ceknul, šel na Sibiř nebo k popravčímu špalku!
    *1* *1* *1* *1* *1*
  • Z Ruska nikdy nic dobrého nevzešlo a ještě když je u moci fanatický blázen.
  • Stížnosti zasílejte na Salon.lola.babisch@hrad.cz jste banda nacistických pohlavarů ochranky miliardářů a boháčů.

Brachtl Antonín vše se jen zdražilo kvůli válkám o ropuz chamtivosti Rusů i Američnů

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit