-
Ahoj, víte co by mě zajímalo,jestli ty sexuální scény jsou jen na oko?nebo to doopravdy dělaj?Nebo třeba jak nedávno natáčeli scénu s Kry
istýnou Podzimkovou nahou scénu.tak jak to jako natáčejí? -
-
Má rád improvizaci, tak asi improvizuje *4*
-
-
Vojta
Vojta je upa super...ve skupině Nightwork válííí=* *4* -
Vojta ve VKV
Co říkáte na postavu Kuby Karáska v seriálu VKV? *3* -
...
jak se říká že v česku sou nejhezčí holky na světě ...mno tak proč by nemohly bejt i kluci ??? *7* teda u nás sou fag hezký kluci ne ??? *14* -
vkv
nádhernej kluk a strašně sympatickej a moc hezky zpívá a souhlasím že má krásný hlas proste pro me je vojta dyk nejkrásnější česká herec -
-
Re: vkv
sara,máš naprostou pravdu,,,,,on je tak krásnej..je to fakt nejhezčí herec.. *14* *14* nojo v čr,sou pěkný holky,,a on je krásnej českej kluk..papa *14* *14* *14* *14*
-
-
S tím, že tady píšete jak Vojtu milujete a jak tady po něm slintáte, jste trapný, radši táhněte ven balit jiný kluky, Vojta není pro vás.
-
-
Kluk, kterej si začne v 25 letech něco s vdanou ženou, tak o toho já teda nestojim *12*
-
-
Když on bude asi dost naivní, Vilhelmová si pořídila další dítě *2*
Já ho spíš lituju.
-
-
Ano přesně tak *4* *3* vraťte se zpátky do reality a smiřte se s tím, že Vojta nikdy váš nebude...
-
-
Novinka
Globální oteplování je nádhernej song..Jak se jakoby brali, tak jsem myslela že se k sobě přiblíží aby to vypadalo jako že se líbaj a pak novej záběr jak se líbaj...jak se Prachař smál *1* *lol* -
super kluk
jestli ma holku to nevim ale je super a milujuho *14* je to ten nej herec a zpevák v cr *14* .Kvuli němu se dívám na vkv *3* -
Většího vola jsem neviděl. Ty jseš tedy ,,inteligent,,
-
Vojtěch....
Když jsem ho viděla poprvé ve filmu ani jsem netušila, že vůbec existuje. Když ho viděla moje mamka, řekla, že by mu za ty dredy ukopla hlavu. Když by ho viděla takhle, asi by s tím kopáním počkala. *5*
Mě osobně se líbil. A když jsem viděla klip globální oteplování tak jsem se zvedla a začala hledat,kdože to vlastně je.... Tak jsem se přihlásila.
Teď tedy jenom doufám, že až se po prázdninách nastěhuju do Prahy uvidim ho na živo v divadle. O to bych opravdu stála.