-
whoa
to by bylo super ;) -
Site...
Keepy...Pokud na to bude moje angličtina stačit, tak rád pomůžu...:o) -
Site
To je fpoho :))) heleee byl bys kdyžtak ochotnej spolupracovat na Willovejch českejch stránkách ??? Sem koukala že situace je krizová :) BTW dnešní zmínka v novinách o Willovi (Daily Mirror) je kravina :) ho někde vyfotili s cigaretou no a píšou tam o tom jak mluvil že chce přestat a nic :) Nic důležitýho ;) -
Keepy...
...jaj, já si nebyl jistej...Tak díky za opravu...A všem se samozřejmě omlouvám, že jsem je zmátl. stane se...:o) -
Svojdo ...
Překlad super, už sem ho v klubu četla aaaale mám malinkou poznámku k poznámce překladatele :) Simon Fuller vymyslel PopIdol, je to takowej divnej chlap, moc se neukazuje a já osobně ho viděla jen na pár fotkách ... Má něco společnýho s tím Management 19 nebo tak nějak žejo ? Je to na všech Willovejch ofišl věcech, taková červená 19 :) ... No a byl taky manažer Spice Girls ... A ten tvrdej porotce se jmenuje Simon Cowell :) Hey hodně lidí si je plete, voni si jsou mooožná i trošku vzdáleně podobní, ale NENÍ to ta samá osoba :) Já jen abys nám tady neplet fanoušky :) Jinak překlad faaakt super, pro ty co neumí anglicky ;) -
Manduško ...
Manduško, tak tohle už je problém yousendit :( Je to strašně nespolehlivej link a často se mi stává že funguje třeba 2 hoďky a pak to píše blocked, invalid link a podobně :( S tím já bohužel nic neudělám, včera jsem takhle posílala klipy, celkem to bylo něco přes 100 mega, trvalo to strašně dlouho taxem byla very happy když se to douploadovalo a asi za 3 hoďky mi ty holky píšou že už jim to nejde :( No není to k vzteku ??? Hey jestli máš nějaký spešl přání tak řekni, můžu ti to tam hodit, pokud to ovšem bude fungovat :) -
Here
Já jsem tu :) jen mě tak bere devoted že zapomínám psát sem :) -
Halooo...
...kde jste kdo??? -
Holka;D
Hmmm...není to náhodou můj překlad článku? Jo...je....dokonce i s překlepem :o) -
Je gay, ale klasnej gay...!
Will: Jsem gay! Cítím, že je čas, aby fanoušci poznali pravdu Vítěz POP Idol má slávu, štěstí, obdiv-a lví odvahu. A minulou noc, poté co se jeho první nahrávky (nejrychleji prodaný debutový singl v historii)prodalo neuvěřitelných 1.4 milionů kopií, otevřel své statečné srdce a oznámil: "Myslím, že je čas říct svým fanouškům, že jsem gay." V neuvěřitelně otevřeném exklusivním interview pro News of the World prohlásil:" Není to vůbec nic převratného, je to jen součást toho, kdo jsem. Pro mě je to normální a nic, za co bych se měl stydět. Jsem gay ajsem tak spokojený. Opravdu nevím, nač takový rozruch. Vždy jsem byl upřímný k sobě i k ostatním." Podpora "Myslím, že to moc lidí nepřekvapí, přestože jsem byl vždy diskrétní a nejsem žádný bojovník, když přijde na mou sexualitu." Mnoho velkých jmen šoubyznysu a veřejného života jsou homosexuální a jsou nuceni žít ve lži.Ale minulou noc Will-bývalý student politologie, jenž si získal celou Británii svým talentem, odvahou a nejširším úsměvem ze všech- získal svojí upřímností totální podporu všech přátel a kolegů. "Tlak některých medií mě nutil mluvit o soukromém životě", řekl nám."Vždy jsem se snažil být k soběčestný a upřímný a nebrat život příliš vážně. Moje rodina a přátelé vždy věděli vše a vždy zde pro mě byli. A management byl fantastický.Minulou noc jsem mluvil s šéfem, Simonem Fullerem (pán, co vymyslel Pop Idol a byl ten nejtvrdši porotce ze všech-pozn. překladatele :o) a řekl jsem mu o svém rozhodnutí přiznat se veřejně." "Ale nechtěl bych už o tom mluvit pořád -doufám, že to lidé budou respektovat.Můj soukromý život je soukromý..." Zdroj ze zákulisí POP Idol řekl:"Bylo mnoho spekulací o jeho soukromí. On je gay, ale diskrétní, ne nějaký fanatik za práva gayů. Měl pouze dva vážné vztahy a v současnosti je příliš zaneprázdněn mít partnera. Teď se soustředí jen na svojikariéru. Chtěl s tím vyjít právě v News of the World, protože tam vše okolo toho začalo. Teď je šťastný, že je to venku a že může pokračovat v práci."