-
Newim!
Keppy: Vsak jo, tohle všechno de delat u pisnicek ale kdyz to mam delat u videi tak se tam objevý jennom misto tej adresy pisnicky "/http://s55.yousendit.com/d.php?id=1D74ZESYLTG KW 3C28G2A8WEKG4//" Se mi tam nahore v kolonce objewy adresa: http://s15.yousendit.com/invalid.aspx A pak pod ni je na str. napsano ted se podrzte.....Unfortunately, the link you have clicked is not available. Reasons for this may include: Invalid link Use only the link that was generated by YouSendIt and mailed to the recipient. All other links will not be recognized. Please check to make sure that your email client did not break the link up over multiple lines. You may need to reconstruct the link manually by cutting and pasting all components into your web browser's address bar..... To je cely a zadna pisnicka...buuuu pomozte! -
Still 19th
Hey taxme pořád 19 :( sem dneska proklikala Willovu fotku na první místo :) ale dlouho tam nevydržela, mají tu divnej způsob hlasování >>> někdo si vybere nějakou novou fotku, dá jí 10 a hned je to na topu :((( -
hoj
Aha no tak díky :) a kdybys ty něco chtěl taxe ozvi :) Manduško, to jsou odkazy, zkopíruj to do okna kam se zadává adresa, otevře se ti stránka yousendit, tam dáš download now, pak here no a pak už to jen stáhneš :) -
Ahoj Keepy...
...asi tě nepotěším, ale v podstatě všechno, co mám a týká se to Willa mám odtud (lépe řečeno ze stránek klubu Suusiii)...Takže ti zbírku asi nerozšířím :o( Ale pokud něco objevím, jsi první na seznamu, komu dám vědět :o) -
yousendit
Ahoj! No hele a ty klipy na yousendit tak to je zvlastni ja proste v kluby quick ty klipy novy videa tak tam prilozim mys zmacknu pravy tlacitko a dam kopirovat a potom k tomu kolonce kam se pise www.str. tak tam dam zase pravim tlacitkem vlozit a tam se mi normalne objewi jen str. yousenditu ne to stahovani neobjewy se mi tam downoland now ale jen str. yousenditu prosim pomozte jak se stahujou widea ....a pojdte kdyz tak na chat... -
mistake
Tam mělo bej OD WILLA :) hey já dneska blbnuuu :) -
Hoj Svojdo ;)
Jasný to já beru ;) Seš kluk a navíc trošku starší :) Já se sama sobě divím, jak v 18 blbnu když jsem nikdy předtím žádnýho takowýho idola neměla :) Taag se pochlub co všechno do Willa máš, abych si rozšířila sbírku ;) -
Brý skororpoledne...
tak jsem opět tady...dobrá, přiznávám, že Suuusiii má pravdu, že to zas až tak neprožívám. Ale neznamená to, že Willovi nefandím...!!!Jen už to fanouškovství beru trochu s nadhledem....:o))) Ale pořád říkám...Willovi zdar!!! -
Před october je on, sem to špatně opsala, možná tam budou i jiný chyby ale snad mě omluvíte :) předložky mi vždycky dělaly problémy :)))
-
yooo
Moje řeč :) Hey tak to je drsný :))) Třeba Ashley teplej není já nefím, jakooo ale vypadá tak, to se musí nechat :) A když už, tak ať si něco s Willem začne ptž je milionkrát hezčí jak ten Matt !!! Hey já už kecám kraviny, půjdu spát, měj se paaaa ;)