Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč to tolik řešíš? Mně se líbí všechny jeho písničky!!! Jenom vím, že jsem neměla příliš v lásce Friday's Child, páááč byla moc dlouhá, ale jak jsi téďkom dala do klubu tu jinou verzi, tak ta je krásná. Jinak z těch, co jsi vypsala, se mi líbí všechny ( jenom neznám Madness a Cuba ). Jo a Ticket To Love mám jenom v takový blbý verzi, kde není skoro vůbec nic slyšet. Ale já už si na to zvykla :o)))
  • song

Já teda klasickej pop moc nemusím, proto se mi líbí jeho písničky jako Very Kind, Ticket To Love, Cry, Over You, Cruel To Be Kind, From Now On, Stronger, Free, Love Is A Matter Of Distance, Save Yourself, Aint Such A Bad Place To Be, Madness, Cuba ... hey už končím nebo to tady vypíšu všechno :))))
  • Ono to s těma popovýma písničkama není tak jedonuchý, víš? Já to moc ráda vysvětlím. První mojí oblíbenou byla Light My Fire, páááč to byla jediná písnička, kterou jsem od něj znala ( zpíval ji přece na World Idolu ). Několik měsíců po World Idolu jsem si koupila jeho DRUHÝ CD Friday's Child a tam byly většinou popový písničky. Zaujala mě tam Dance The Night Away, páááč byla taková živá. Potom Out Of My Mind, protože se mi tam hrozně líbil ten začátek ( jak tam zpívý All you ever do is think about it - to se mi strašně líbilo ). No a pak jsem si koupila i jeho PRVNÍ CD From Now On. Tam jsem si znovu oblíbila Light My Fire. No ale potom mi Katka poslala Ready Or Not a já jsem si ji prostě zamilovala!!!!! Ale v posledních pár dnech mě dostává i Ain!t Such a Bad Place To Be.
  • ITWYW

Hih já to nevydržím, jdu ti teď hodit to If That's What You Want na yousendit, to prostě musíš slyšet :)))
  • wow

Heeej super básnička díky moc :) a nevím o jaký chybě mluvíš, tys žádnou neudělala !!! :) A už to končím ;)
  • boy

Jasný tak to nějak sesmolíme a založíme téme :))) Helee ještě dotaz, umís ten jazyk na tvorbu stránek ? Já totiž nefím jak tam hodit banner, mi kámoš říkal že je to něco jako je to správně ???
  • song

Jo takže spíš ty jeho popovější písničky jooo ? :) no mě se od něj líbí vážně úplně všechno (hlavně teda JEHO písničky ... coververze nemusím a Garetha Gatese taky neee taaagže TLAWR mě zas tak nevzalo :)) ale Very Kind chci rozhodně zahrát na pohřbu :)))
  • Já už nestíhám odpovídat na ty tvoje příspěvky. Moc to na mě hrneš!!! Takže k tomu klukovi ( no on to bude spíš chlap ). Tu jeho fotku bych vážně chtěla vidět, abych věděla, jaký má Will vkus :o)))
  • song

Moje oblíbená písnička? To se ze začátku hodně měnilo. První byla Light My Fire, další Dance The Night Away, potom Out Of My Mind, pak zase Light My Fire a skončilo to u Ready Or Not!!!! Takže aktuálně to je Ready Or Not a Light My Fire!!!!!!
  • PLZZZZZ

Joo plís ....... :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit