Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • special offer, hih

Jinak lidi kdyby ste chteli naky video, pisnicku etc taxe ozvete, muzu poslat pres yousendit ...
  • Suusiii ....

Heh na mě není spoleh jooo ? :) Tak já zaprvý nejsem celý prázky doma a za druhý vážně nemůžu za to že si brácha zlomil nohu :))) 17. by měl bejt jakože už domaaa tak vydrrrrž vydrrrž :) BTW nemělo by se tady debatowat spíš o Willovi než o tom, co kdo jedl ? :)))
  • Ehm... tak on to je dokonce Johnny Depp!!! Tak sorry!!!
  • Dneska jsme zůstali na 18.místě, ale rozdíly mezi Willem a Johnym Deepem jsou už menší. Píše se Johny Deep, ne?
  • Wau

Už osmnácté místo? To je neuvěřitelný! Skvělý!
  • 18.místo

Hezký!!! Co víc dodat?
  • No tomu byste nevěřili!!!!

Ha! Sotva se mi ta noha začala hojit a doktor mi řekl, že tu ortezu nemusím nosit, jsem si tu nohu posrala znovu!!! Úplně ten samý scénář a já mám zase koleno jak papuču!!!! Áááááá!!!!!
  • 19.mííííííííííísto

Wow! Jsme v TOP 20!!!! Já nemám slov!!! Dobrá práce!!! Teď ještě zabojovat, ať se můžeme radovat z umíštění v TOP 10!!!
  • ZDRAVIM VŠECHNY JAK SE MATE? VITE UŽ O TOM ŽE NA PANA PAROUBKA VYTAHLI MEČ ALE BYL TO VTIP KLUCI Z REALITY SHOW VYVOLENI TO JE OPRAVDU ALE OPRAVDU ZAJIMAVE CO VY NA TO?
  • 21.místo

Vypadá co čím dál lépe!!! Dvacet jednička už zní naprosto skvěle!!! Už se těším na to umístění, kdy bude první číslicí 1 a ne 2!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit