-
special offer, hih
Jinak lidi kdyby ste chteli naky video, pisnicku etc taxe ozvete, muzu poslat pres yousendit ... -
Suusiii ....
Heh na mě není spoleh jooo ? :) Tak já zaprvý nejsem celý prázky doma a za druhý vážně nemůžu za to že si brácha zlomil nohu :))) 17. by měl bejt jakože už domaaa tak vydrrrrž vydrrrž :) BTW nemělo by se tady debatowat spíš o Willovi než o tom, co kdo jedl ? :))) -
Ehm... tak on to je dokonce Johnny Depp!!! Tak sorry!!!
-
Dneska jsme zůstali na 18.místě, ale rozdíly mezi Willem a Johnym Deepem jsou už menší. Píše se Johny Deep, ne?
-
Wau
Už osmnácté místo? To je neuvěřitelný! Skvělý! -
18.místo
Hezký!!! Co víc dodat? -
No tomu byste nevěřili!!!!
Ha! Sotva se mi ta noha začala hojit a doktor mi řekl, že tu ortezu nemusím nosit, jsem si tu nohu posrala znovu!!! Úplně ten samý scénář a já mám zase koleno jak papuču!!!! Áááááá!!!!! -
19.mííííííííííísto
Wow! Jsme v TOP 20!!!! Já nemám slov!!! Dobrá práce!!! Teď ještě zabojovat, ať se můžeme radovat z umíštění v TOP 10!!! -
ZDRAVIM VŠECHNY JAK SE MATE? VITE UŽ O TOM ŽE NA PANA PAROUBKA VYTAHLI MEČ ALE BYL TO VTIP KLUCI Z REALITY SHOW VYVOLENI TO JE OPRAVDU ALE OPRAVDU ZAJIMAVE CO VY NA TO?
-
21.místo
Vypadá co čím dál lépe!!! Dvacet jednička už zní naprosto skvěle!!! Už se těším na to umístění, kdy bude první číslicí 1 a ne 2!!!