Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • například i guye sebastiána, jo a mimochodem Will nemá vlasy, je teď do hola, můžeš se podívat, jaké znáš webové stránky???
  • Ne, já jsem si je objednala v jednom internetovém obchodě. Mají tam i jiné desky různých finalistů SuperStar ( i zahraničních ).
  • Nevadí, jeslti nemůžeš, tak to nevdí,chápu to, jo odkuď máš ty originály Willa Younga, ty jsi byla v VB a tym sis je koupila???
  • Jak jsem řekla, mám na to ještě dost času! Zatím chodím na gympl, takže žádný velký rozhodování mě v nejbližší době nečeká. Jo a budeš mi muset prominout, ale ty fotky ti poslat nemůžu. Ta nová kolekce oblečení totiž ještě není na trhu a teprve se vytváří katalog, takže ty fotky neviděl ještě nikdo kromě zaměstnanců té firmy. Navíc nebudu dělat reklamu.
  • Promiň, přece fotíš pro katalog tak asi musíš být alespoň dobrá, ne??? jinak promiň, už nic takového nebudu psát, no a proč ne s tou výstavou?? No to neřeš, tak co zatím s tím studováním??? ještě ti to lítá v hlavě???
  • Zrovna teďkom jsem fotila nějaké fotky, tak ti to klidně můžu poslat. No, takže, když mě pozveš na svůj koncert, budu jedině ráda. Jestli někdy budu mít nějakou výstavu, tak to asi ne, ale kdo ví, že? A přestaň konečně tvrdit, že seš dobrej v tom a v tom, ale ten je v tom a v tom lepší! Jak můžeš vědět, že jsem ve focení lepší než ty?
  • Ale to nevadí, že neumíš italsky, tak na ně budeš mluvi španělsky, nebo ti ta kamarádka pomůže a časem se určitě naučíš italsky, to je přece tak snadné, ale ze začátku je to těžké, to je jasné,, no vidíš co dokáže udělat kurs focení, a máš nějaký katalog u sebe? že by jsi mi ho nějak poslala Třeba na mail, já bych se rád podíval, taky jsem v focení dobrý, mamka mi vždy dává foťák, bo hezky fotím, ale to neřeš, nejsem tak dobrý jako ty, jenom fotím dovolené atd,,, to umí každý, no tak jestli chceš tak mi pár těch obrázků pošli rád se podívám, no věř si já ti taky věřím a až budeš slavná, nebo budu slavný já tak ti napíšu a pozvu tě na můj koncert a ty když budeš slavná, tak mě pozveš na výstavu, to jsou plány, co??? Ale plány k životu patří, jinak by to nebylo ono.
  • No, jak se to vezme. Ta holka v tý Itálii je samozřejmě moje kámoška a často si píšem, ale nenapadlo mě, že bych za ní mohla jet. Já totiž italsky narozdíl od ní neumím. Já už v dnešní době fotím katalog pro jednu módní firmu, i když jsem to nestudovala a tak. Navíc ta firmy patří mojí tetě. Ale i tak je to super. Já jsem jen chodila na kurzy focení a tam chodím doteď ( takže asi sedm let ). Já si za tím jdu. Tak si za tím jdi taky.
  • Tak to jo no vidíš, jak lehce se můžeš dostat tak vysoko. jedno představení a můžeš jet kam chceš, a ty jsi neuvažovala že by jsi hrála v divadle a pak by jsi třeba jela za tou kamarádkou, je to doufám kamarádka, jestli ne tak mě omluv, no to je pravda, mnoho lidí se díky muzikálu dostalo nahoru, že, napříkald lucie bílá, nebo dan hůlka, že a te'd jsou bohatí atd,,,, ale tou světoznámou fotografkou můžeš být, jeslti si věříš a chceš toho dosáhnout, jdeš si krutě za tím a nic tě neodradí, tak proč ne, že, já taky jsem si řekl, že chce v životě dělat to co mě baví a tím je hudba a jdu si za tím, lidi kolem mě říkají, že když si já něco usmyslím, tak za tím jdu a v 99% toho dosáhnu, ale může se stát cokoli, že???
  • Já a světoznámá fotografka? Hmm... nezní to špatně. Jo a o tom muzikálu bys měl vážně přemýšlet. Pokud vím, tak Will taky učinkoval v jednom takovém ještě před Pop Idolem. Já zase hraju ve školním divadle. Není to nic moc, ale jedna holka od nás se dostala až do Itálie díky svému vynikajícímu hereckému výkonu na jednom našem představení. Do Itálie se přestěhovala a teď tam studuje herectví. Ta měla ale štěstí, co?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit