Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Will Young

myslíš si že je krása všechno??? Jo no mě se líbí, a to se mi líbí na všech lidech , čehož si nejvíce vážím a čeho si prvně všímám je USMEV a OČI. To je pro mě hlavní, jo no někdo už je takový, že je krásný, co máme říkat my, no sice mi řeklo pár lidí, že jsem hezký, ale takové příznivce, jako má Will vás, to asi mít nebudu, jo no někdo musí být nemockrásný, nebo ne až tak aby mohli být ostatní krásní a okouzlující jako Will, ale Krása není vše. Co si myslíš ty??? No je gay a co to nevadí, nebo tobě to vadí???
  • Co se mi na něm líbí?

Tak všechno! Má úžasnou barvu hlasu, jakou nemá žádný jiný zpěvák. Jo a taky je to hezkej chlap! Co záleží na tom, že je gay? Jako idol je naprosto dokonalej :o)! A na člověka působí fakt sympaticky!
  • Willam Robert Young

No to jo no je to gay, takže smůla, haha. To ti tak budu věřit, že jsi šla kolem Willa, i když je to možné ale pravděpodobnost je opravdu malá, ale stát se to může, že, máš prostě štěstí, no mě by bohatě stačilo, kdyby mi dal autogram a pokecal o životě, nejsem totiž ten typ člověka, který když uvidí svého oblíveného zpěváka, tak vyjekne a chová se jako prase utržené z řetězu, jo a ještě něco ,taková filozofická otázečka, co se vám nejvíce líbí na Willovi???
  • ,,baletka\"

Moji známí to nazvali baletkou. Já vlastně ani nevím, co se mi to vlastně stalo, ale doktor říkal, že to vypadá na meniskus. Asi. Já těmhle doktorskejm řečem ani trochu nerozumím. Jo a jinak mám celý prázky v pr..., páááč se nemůžu ani koupat :o(((
  • Zase postup...

...o jedno míst...Takže jsme Willa dostali na 37. místo :o)
  • Suuusiii

Ahooooj....co jsi dělal? :o))) Já měl angínu...tak jsem skončil na infekčním :o)
  • ha ha

Teda, tady jsou všichni zmrzačení! Teda, skoro všichni. Já mám nohu v ortéze a pravděpodobně půjdu za dva týdny na operaci :o(. Tam se mi asi moc líbit nebude!
  • SIN CITY

....bylo to fakt hustý :o)
  • Ahooojte...

...sorry, že jsem tu taaaaaak dlouho nebyl. Nebylo to schválně...Fakt. Byl jsem týden v nemocnici-můj úplně první pobyt. Lidi...mě se tam líbilo :o) Je to normální...? :o)))
  • 38.místo

My se do tý 10 fakt dostanem!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit