-
Jsou to PARCHANTI!!!!!!!!!
-
Top Dívka
Suuusiii...Idiot není Gareth Gates, ale ten, kdo psal ten článek!!! Někdy jsou v těchto časopisech napsaný takový žvásty, že i mě je z toho blivno!!! Nechápu, jak tam mohou dělat lidi, kteří tomu vůbec nerozumí...Tohle není jedinej případ, kdy jsem něco takovýho viděl...Tohle je nejlepší ignorovat :o) -
GG - a já jsem nasranáááá
Tak jsem si dneska dělala pořádek v pokojíku, když v tom jsem narazila na starou Top Dívku. Tak jsem se ji rozhodla prolistovat. Z ničeho nic na mě vybafne na jedné stránce oplzlý ksicht Garetha Gatese!!! Článek se jmenuje ,,Gareth Gates - Zrodila se nová hvězda"!!! A to není to nejhorší. Poslouchejte, co tam bylo o něm napsaný: 'Někteří lidé mají zkrátka štěstí! A o tom, jaké štěstí má nová hvězda - Gareth Gates - by se snad mohla napsat i kniha! Tenhle skromnej týpek zkrátka přišel, viděl, zvítězil! Ptáš se, jak to? To je jednoduché, právě se rozjížděl v Británii nový televizní pořad s názvem ,,Pop Idol", na jehož natáčení se dostavil i teprve osmnáctiletý Gareth. A jak už jsi asi pochopila, tenhle roztomilej klučina s nádhernejma ďolíčkama ve tvářích, ten pořad s naprostým předhledem vyhrál. Rázem bylo jasné, že se zrodila nová hvězda - Gareth nejen že fantasticky vypadá, ale je kromě toho také hodně talentovaný a jeho hlas uvádí všechny britské dívky do stavu extáze! Gareth už ale není jen ostrovní hvězdou, po celé Evropě totiž může slyšet jeho úžasný song - ,,Anyone Of Us"! A pozor - právě tomuto broučkovi vyšlo nedávno debutové album s názvem ,,What My Hearts Wants To Stay"!' JÁ SE Z TOHODLE ČLÁNKU MÁLEM POZVRACELA!!! JAK O TOM IDIOTOVI MOHLI NAPSAT, ŽE POP IDOL VYHRÁL??????????????????? -
Já finišuju s tím překladem Side By Side.
-
2 Svojda
Svojdo to bysme byly moooc vděčný :) Je toho překládání na mě nějak moc :( -
16 :(
Ach jo, 16. místo ... btw teď jsem přeložila text Leave Right Now a je to asi jeden z nejlepších textů co Will má :') -
Super...
...tak to jsem rád! Nerad bych propásl takovou událost...Každopádně zkusím zapracovat na tom interview a uvidíme...:o) -
Jasný
To si piš žě ti dáme vědět :) To dáme vědět úplně všem ;) -
Neboj...
... určitě ti dáme vědět. Zatím všechno klape ( až na ty problémy s tím překladem ), takže super! -
stránky...
...tak doufám, že mi pak dáte taky vědít, až ty stránky budou :o)