Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Oukej

Takže to je super, že nám všechno s těma stránkama zatím vychází. Už se nemůžu dočkat, až to celý rozjedem naplno!!! ;o)
  • 2 michal

Já se dobrovolně přiznávám že jsem blázen :) A nestydím se za to :))) Pokud jde o Willa tak vždy a všude
  • Taxem tady

Teď jsem dorazila, s těma stránkama by to mělo bejt fpoho, prej bysme jako mohly aji zvládnout aktualizaci, připisowat novinky a tak :) Tak SNAD to půjde ... Jo a s tím překladem, já to nebudu vypisovat tady, pojď na chat a nějak to sesmolíme ;)
  • A ještě jedna větička na překlad :o)

He put all the furniture from my first-floor flat into a ground floor one once after a drunken night out, then dangled me out of the window. ( jsem přeložila tu první část věty, ale ta druhá je mi záhadou )
  • Keepy...

... moje povedená rodinka mi pustila v taťkově pracovně televizi, takže se vůbec nemůžu soustředit na ten pitomej překlad!!! Takže dneska to bohužel už nedodělám. Už teď to je přes jednu A4 a to zbývá ještě polovina. Není to rozhovor, ale článek o Willovi, který se jmenuje ,,Willův úžasný vzestup na vrchol" a je to z časopisu Heat. Asi mě z toho klepne... je toho strašně moc a Becky už nemá čas mi pomáhat :o(
  • překlad

Může mi někdo pomoct s překladem téhle věty do češtiny: ,,My heart sank when I learnt William was in my class." Děkuju předem!!!
  • Možná jsme obě dvě :o)))
  • To koukám!!!

Ty jo, vy se fakt celou tu dobu snažíte a snažíte o tu top 10. To jste parta cílevědomých lidí nebo bláznů :) -v dobrym ...
  • Fuj, to jsem si oddychla

Už jsem myslela, že se tady dneska nedostanu!!! Ještěže nám ten pitomej telefon zapojili, jinak bych tady teď nebyla :o))) To je na prd ten vytáčecí internet!!! Z toho šílím! Jinak jsem móóóc šťastný člověk!!! Konečně se můžu dostat do toho fóra Music, MP3 and Downloads!!!! Kylie odepsala! Jóóó!!! :o)
  • :)

Haaaaaah to chci vidět :) Hey víš žes mi včera dal špatnej mail a já to pořád dokola posílala a furt se mi to vracelo :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší