-
JE MI 20 A TOBE?
-
OK!!!
Promiň, já jsem ten předchozí vzkaz psala ještě dřív, než jsem si přečetla ten tvůj. Tak promiň. Hlavně prosím tě nezačínej s těma nadávkáma, jo? -
JE MI 20 DOPRDELE FAKT
-
teda fakt ti je 12...
nebo se za tebe fakt nekdo vydával????????????? -
tomu nevěřím
Nechci tě strašit, ale aby se z tebe nakonec nestal jeho fanda!!! Kdyžtak... cesta do mého klubu je i pro takové jako ty otevřená... Pořád tomu nemůžu uvěřit! Vidíš, že se s tebou dá mluvit i normálně. Pokud ti je fakt 12 ( jak jsi dole tvrdil ), tak se to tvoje chování ( předtím ) dá omluvit. -
NA TOM NEZALEŽI ŽE WILL JE GAY ALE ZPIVAT UMI
-
DVD
Poslyšte, nevíte někdo, v jakém internetovém obchodě bych si mohla objednat Willovo DVD Will Young Live in London? Chtěla jsem si ho objednat, ale na všech jeho stránkách to je anglicky a já se s Angličanama nehodlám domlouvat. Předem dík za odpověď. -
SUPER!!!!
Alespoň něco máme společné! No, ale Green Day sem nepatří. Už sis konečně uvědomil, že nezáleží na tom, že je Will gay, ale na tom, že umí zpívat jak BŮŮŮH???!!! -
JA POSLOUCHAM GRENN DAY SOU DOBRY
-
napište někdo něco!!!
Tak kdo tady bude se mnou tlachat?! Nezapomeňte, že musíme Willa protlačit do TOP 10!!! Jen tak mimochodem... neposloucháte tady někdo Green Day? -
SVOJDO A CO MAŠ RAD ZA HUDBU?
-
a co děláš?
To já se chystám na brigádu k tetě do cukrárny. Tam budu ve svým živlu!!! -
suuusiii
jéééé, tys byla v bazénu!!!! Já sedím pořád v práci!!! Ne, můžu si za to sám, když jsem chtěl práci, tak jí teď mám. -
promiň
Já jsem netušila... I když já jsem teď taky řádně vyhládlá. Šla jsem se vykoupat do bazénu a to mě trochu zmohlo. Když tam člověk blbne se svým malým čtyřletým bratránkem, bolí ho potom celé tělo!!! -
suuusiii
to neříkej, já mám hlad........... -
oběd podruhé
Rajská... -
no...
Co já vím... tak Elvis Presley neudělal zrovna řádnou kariéru herce, co? A to natočil pár snímků. A stejně to byly propadáky! No a kvůli tomu, že furt točil singly a filmy se tak zruinoval, že to přestal zvládat a párkrát se předávkoval. Ale jasně... Will není Elvis. Will okouzlí tím svým nádherným úsměvem každýho i na plátnech kin!!! -
jídelníček
Já jsem se dnes nasnídal rohlíkem s máslem a čaj, klasika. Pak jsem šel do práce a před chvílí jsem dojedl kuře s knedlíkem. Teď tu pořád sedím u počítače, moc zákazníků nemám, tak můžu psát :) -
suuusiii,
a který zpěvák si zničil kariéru tím, že hrál ve filmu??? Mě nikdo nenapadá. -
oběd
Jo... tak oběd jsem ještě neměla. Já obyčejně obědvám až kolem druhé. Tak ale určitě napíšu, co jsem měla :o))).