Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JE MI 20 A TOBE?
  • OK!!!

Promiň, já jsem ten předchozí vzkaz psala ještě dřív, než jsem si přečetla ten tvůj. Tak promiň. Hlavně prosím tě nezačínej s těma nadávkáma, jo?
  • JE MI 20 DOPRDELE FAKT
  • teda fakt ti je 12...

nebo se za tebe fakt nekdo vydával?????????????
  • tomu nevěřím

Nechci tě strašit, ale aby se z tebe nakonec nestal jeho fanda!!! Kdyžtak... cesta do mého klubu je i pro takové jako ty otevřená... Pořád tomu nemůžu uvěřit! Vidíš, že se s tebou dá mluvit i normálně. Pokud ti je fakt 12 ( jak jsi dole tvrdil ), tak se to tvoje chování ( předtím ) dá omluvit.
  • NA TOM NEZALEŽI ŽE WILL JE GAY ALE ZPIVAT UMI
  • DVD

Poslyšte, nevíte někdo, v jakém internetovém obchodě bych si mohla objednat Willovo DVD Will Young Live in London? Chtěla jsem si ho objednat, ale na všech jeho stránkách to je anglicky a já se s Angličanama nehodlám domlouvat. Předem dík za odpověď.
  • SUPER!!!!

Alespoň něco máme společné! No, ale Green Day sem nepatří. Už sis konečně uvědomil, že nezáleží na tom, že je Will gay, ale na tom, že umí zpívat jak BŮŮŮH???!!!
  • JA POSLOUCHAM GRENN DAY SOU DOBRY
  • napište někdo něco!!!

Tak kdo tady bude se mnou tlachat?! Nezapomeňte, že musíme Willa protlačit do TOP 10!!! Jen tak mimochodem... neposloucháte tady někdo Green Day?
  • SVOJDO A CO MAŠ RAD ZA HUDBU?
  • a co děláš?

To já se chystám na brigádu k tetě do cukrárny. Tam budu ve svým živlu!!!
  • suuusiii

jéééé, tys byla v bazénu!!!! Já sedím pořád v práci!!! Ne, můžu si za to sám, když jsem chtěl práci, tak jí teď mám.
  • promiň

Já jsem netušila... I když já jsem teď taky řádně vyhládlá. Šla jsem se vykoupat do bazénu a to mě trochu zmohlo. Když tam člověk blbne se svým malým čtyřletým bratránkem, bolí ho potom celé tělo!!!
  • suuusiii

to neříkej, já mám hlad...........
  • oběd podruhé

Rajská...
  • no...

Co já vím... tak Elvis Presley neudělal zrovna řádnou kariéru herce, co? A to natočil pár snímků. A stejně to byly propadáky! No a kvůli tomu, že furt točil singly a filmy se tak zruinoval, že to přestal zvládat a párkrát se předávkoval. Ale jasně... Will není Elvis. Will okouzlí tím svým nádherným úsměvem každýho i na plátnech kin!!!
  • jídelníček

Já jsem se dnes nasnídal rohlíkem s máslem a čaj, klasika. Pak jsem šel do práce a před chvílí jsem dojedl kuře s knedlíkem. Teď tu pořád sedím u počítače, moc zákazníků nemám, tak můžu psát :)
  • suuusiii,

a který zpěvák si zničil kariéru tím, že hrál ve filmu??? Mě nikdo nenapadá.
  • oběd

Jo... tak oběd jsem ještě neměla. Já obyčejně obědvám až kolem druhé. Tak ale určitě napíšu, co jsem měla :o))).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit