Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • snídaně

No já měla jogurt s rohlíkem a pomerančový džus. Ale ten rohlík byl včerejší, takže jsem si ho musela rozpéct v troubě, aby nebyl tvrdý.
  • uffff

Když já už fakt nevím, o čem psát, když už nemám důvod hádat se s Omarem. No, tak co Will? Co říkáte na to, že bude hrát ve filmu? Není to trochu utrhlý z řětězu? Znám pár zpěváků, kteří si účinkováním ve filmu zničili kariéru. Jenom doufám, že to nebude Willův případ. Budu mu držet palečky a doufat, že je stejně dobrý herec jako zpěvák!!!
  • Svojdo,

tak to sem jedině budeme psát, co jsme měli k obědu :))Do top 10 asi i snídani...
  • Osmdesát šest...

...je pořád mooooc....Musíme do TOP 10!!! :o)
  • Opička :o)

Já bych se též přiklonil k tvrzení, že má takovou roztomilou "Monkey image" :o) Hlavně ty odstávající ouška jsou cute :o)))
  • 86.mííííííísto!!!!

Takže Will fakt vypadá jako lvíček, jo? Mně vždycky spíš připomínal opičku, ale už dost toho přirovnávání ke zvířatům :o))).
  • Tak diskutujme...

Dneska ráno se můj bratr kouknul na Willovo cd a řekl: "Ten vypadá jak roztomile jak lvíček." Tím jen chci říct, že na sexualitě nezáleží, pač se líbí i heterosexuálnímu klukovi.Tak bych to zas tak neřešil.
  • OMARovi

A pročpak to chceš vědět...???
  • Supeeeer

Tak to je super, že se posunujeme :o) Teda, že Will se posunuje :o))) Ale pořád máme co dělat, abysme ho dostaly do té top 10 :o)
  • 88.místo!!!

Jde dopředu!!!
  • SVOJDO ODKUD JSI?
  • OMARe...

...tím, že jsem napsal R.E.S.P.E.C.T. jsem měl namysli, že tvoje usmíření akceptuju a vítám. Nebylo tím myšleno nic výsměšného... :o)
  • To vůbec není třeba! On je gay a to ví všichni. Vždyť to sám o sobě řekl a na jeho oficiálních stránkách je toho víc než dost. I do mého klubu jsem dala článek, kde je o tom napsané. Je to sice anglicky, ale i blbečkovi by došlo, o čem ten článek je.
  • Napsal jsem do Popcornu,aby napsali vse o Willovi,a jak se furt hadate jestli je Gay nebo neni.Oni to musi vedet.Dam vam vedet jestli to otiskli.
  • Ted jsem videl jeho vistoupení ve Svetove Superstar,a nechapu jaktoze skonci az paty kdyz byl skoro nejlepsi.
  • pro Omara

No na tebe snad musela sáhnout smrt! Jinak si to neumím vysvětlit. Nebo sis snad uvědomil, že my, Willovi VĚRNÍ fanoušci, máme převahu? No, už bylo načase. Tak teď si hezky zajdi na nějakou z Willových webovek, stáhni si jeho písničku a poslouchej ji tak dlouho, dokud si neuvědomíš, že nezáleží na tom, jestli je Will gay, ale na tom, jestli umí zpívat!!! A on umí zpívat!!!
  • SVOJDO JA SE S VAMA FAKT USMIŘUJU
  • OMARe...

...R.E.S.P.E.C.T. :o)
  • Klid, ty slavnej IDOLE!!! Hoď se raději do klidu! Tahle snaha je naprosto zbytečná. Tyhle čísla většinou bývají jen výmysly bláznivých fanynek. Tak si nedělej žádný naděje, že ti to číslo ta holka dá.
  • MANDUŠKO DEJ MI ČISLO NA WILLA PROSIM

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit