Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidi, nenechejte se zblbnout. Omar není zas tak hloupej, jak se zdálo. Věří mi tady někdo, že nejsem Omar???
  • Omare

Hele, nejseš ty náhodou fakt gay? Vono se říká, že když někdo něco popírá, že to je většinou pravda. A navíc... proč se vydáváš za holku? ( jestli ti to nedošlo, Omare, tak já jsem holka )
  • Zííííráááámmm

Lidi, tady to začíná bejt fakt hustý :o))) Já už ztrácím přehled, kdo je kdo :o)))
  • Manduško...

Platí! Už jdu na to!!!
  • Pro susíííí!

Už jsem to teda zkoušela zase to nešlo! Víš co? Tak mi to udělej ty! Prostě datum nrození je 24.6.1992 jo? A heslo mi nějaký vymysli...pak mi to napiš na můj e-mail který jsem atyd zveřejnila...a doufám i když asi marně ať ho nezneužije...a jestli jo tak ho pěkně vyparádím!No tak mi to teda zkus...Přezdívku si taky všechno vymysli...pak mi to ale nezapomeň napsat na e-mail a já se potom přihlásím...
  • Leave Right Now

Ty seš ale trapnej, Omare! Tu písničku sis přečetl kde? Nicméně... psala jsem, že budu psát ty názvy písniček do názvu zprávy jako to dělám teď, takže si nakašli!!!
  • TAK JAK SE MATE? PISNIČKA ZNATE JI FROM NOW ON
  • já v tom mám zmatek

Toš kruci! Tak si říkám, že jediné štěstí je, že se toť za mě nikdo nevydává. Ale pro jistotu - abyste poznali, že to píšu já, budu do názvu zprávy psát vždycky název nějaké písničky od Willa. Pochybuju, že je Omar zná...
  • Nejsem Omar!!!!

Ještě jsem se vás chtěl zeptat, jestli taky někdo posloucháte Darrena Hayese, to je ten ze Savage Garden. Jestli se vám líbí Willova hudba, tak tohle by mohlo taky.
  • Manduško...

Ihned se musíš do toho klubu dostat! To je rozkaz :o)))! Právě jsem si tam suprovně pokecala se Svojdou bez blbých hlášek Omara a řeknu ti, byla to úleva! Tak se snaž, ať tam příště můžeš kecat s náma.
  • mně se líbí radší michal než Michal, já opravdu nejsem omar, ale nevím, to dokázat nejde.
  • Pro Svojdu

Jo tak to spácháme až se mi podaří se tam zareg...:)))
  • Pro susííííííí

Noo to všechno jsem udělala...uplně to samí...nešlo to, tak okis já to zkusím znova:)
  • Pro Michala!

Jo mám! Mě se zdá, že jsi Omar! Se mi nezdá se podepisovat malím "m" ! No každopádně jestli nejsi tak sorry mi tady máme tu zkušenost!
  • Pro OMARA!

Ne nechci!
  • já a beránek, to ne....

já sem si tu diskuzi pročetl a někdo říkal,že je z Berouna.Tak to je to ke mně kousek cesty, takže snad nejsem v nebezpečí. Akorát je mi jasný, že omara tímhle akorát dráždím...
  • No comment...

Tak koukám, že OMAR si našel nového obětního beránka, když tady už na něj všichni kašlou...Upřímnou soustrast, Michale...:o)
  • Pro Mandušku

Ahojda...fakt máš to číslo...? Tak to zíííírám...Mno, což o to, zájem bych měl, ale tady ten mail fakt zveřejňovat nebudu. Ale jsem členem toho funklubu, co založila susii, tak se přidej taky a pak to třeba nějak spácháme :o)))
  • Manduško...

Když zadáš www.kluby.quick.cz cvakneš na nová registrace. Všechno poctivě vyplníš a dáš zapsat. Potom musíš chvíli počkat, než ti ten e-mail přijde. Mně to taky nejdřív nešlo, ale když jsem chvíli počkala, bylo to v pohodě. No a když se pak přihlásíš pod svou přezdívkou a zadáš heslo, stačí si najít můj klub Pop Idol Will Young v HLEDÁNÍ V KLUBECH a přihlásit se do něj. Staneš se čekatelem na členství. Já potom jako správce klubu tvou účast schválím a pak můžeš stahovat písničky, fotky, psát zprávy, číst texty atd. Tak snad se ti to povede. PS: Jestli je Omarovi 12, tak já jsem 80letá Willova babička...
  • zdravím Mandušku

manduško, ty máš na Willa opravdu číslo? A odpověděl ti, když jsi mu psala sms??? Četl jsem, že jsi ho nabízela.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit