-
MARUDUŠKO
MILUJU TE CHTĚLABYS SEMNOU CHODIT JA S TEBOU JO NE NENÍ MI 20 JE MI 12 KOLIK JE TOBĚ? -
Souhlasím s tebou Michale!
Susííí chtěla jsem se přihlásit do toho klubu jenže mě na e-mail nepřišel ta druhá registrace! Nevíš jak se to tam dělá? Já tam mocinky chci! Byla bych ráda kdyby si mi s tím pomohla :) Michale: To máš pravdu! Naprosto s tebou souhlasím... -
Přečetl jsem si celou diskuzi:)
Ahoj lidi, musím říct, že jsem se při čtení téhle diskuze pobavil :) Já bych toho "nejmenovaného" člověka chtěl vidět, nebo vlastně nechtěl potkat. Jo,lidi jsou různí. Jinak jsem ani netušil, že Will Young má u nás v Čr takovou popularitu. To jsem rád, že jsou tu lidi, kteří si najdou kvalitní zpěváky, i když třeba nejsou v hitparádách... -
Manduško...
Doporučuju ti, abys na ten e-mail nepsala. To totiž psal Omar. Já znám Svojdův e-mail díky tomu, že je členem mého klubu o Willu Youngovi. A tohle není jeho e-mail!!! -
manduško muj mail
svojda@centrum.cz -
Náááááádherně zpívá a taky skvěke vypadá:)
-
manduško tobe se libi will young? maš jeho cd?
-
Pro Svojdu!
Ahoj! Jo k člověku který tu byl za pitomce se už nebudu více vyjadřovat! Hi Christina má smůlů! Hádej co mám ....číslo Willa Younga...jedna Angličanka (moje kamarádka) ho zná osobně! Nejdřív jsem ji nevěřila (byla z xchatu) ale pak jsem tam uviděla fotky Willa a jí...ona říkala, že se s ním přátelila když ještě nebyl pop idol...pak odjela do česka má sním stálé kontakty, česky moc neumí, ale dorozuměla jsem se s ní díky slovníku a malému množství zásobníku slov. Klidně ti ho dám...ale tady ho dávat nebudu...ještě by ho omar otravoval...napiš e-mail a já ti to pošlu...teda jestli máš zájem. -
Svojdovi
Nazdar, Svojdo! Jsem ráda, že ses přihlásil do mého klubu. Mám jen pro tebe informaci, že už jsi řádným členem klubu, takže se můžeš už plně zapojovat do jeho chodu. Můžeš stahovat písničky ( zatím tam je jen jedna, ale možná ještě dnes přidám další ), fotky a posílat zprávy do anket atd. -
Prohlášení
Takže, jednou provždy bych byl rád, aby jistá osoba přestala psát mým jménem!!! Pro ostatní: Doufám, že poznáte mého falešného dvojníka, který píše bez interpunkce, diakritiky, s hrubými chybami a hlavně a výlučně velkým písmem...Pokud budete nějaký takový příspěvek do diskuze číst a bude tam moje jméno, tak to, prosím, ignorujte...Díky :o) -
MANDUŠKO JEDEŠ NA DOVOLENOU? K MOŘI NEBO CO DELAŠ CO POSLOUCHAŠ A TAK
-
klub
Ahojte lidi! Založila jsem klub o Willu Youngovi, takže doufám, že se mrknete! Určitě tam najdete jeho hudbu, fotky, texty písniček a mnoho dalších. Je to na www.kluby.quick.cz a klub se jmenuje Pop Idol Will Young. -
Pro Mandušku
Ahojda...Ten člověk je fakt neskutečně pitomej, co? (Víš o kom mluvím :o) O Willovi jsem se dozvěděl náhodou z televize...myslím, že to byla VIVA...Mno a pak internet, hlavně jeho oficiální stránky...A z časopisů to bylo nějaký starší číslo Bravo Girl! (kde psali o tom, jak se ho snažila sbalit christina Aguilera a jak narazila :o)a pak snad Story...to už nevím přesně. Každopádně je velice těžký najít nějaký články o něm, protože tady u nás není moc známej...A je to škoda...!!! -
tohle je fakt k smíchu...
Mno...tak jsem myslel, že určití jedinci mají alespoň tolik rozumu a soudnosti, že když píšou za někoho jiného a jsou odhaleni, tak toho nechají. Ale evidentně jsem se ve svém úsudku spletl...Takže, OMARe, byl bys tak laskav a přestal se za mě vydávat...? Děláš mi tu jen ostudu!!! Tak například ty pravopisné chyby. Nechci se vydávat za nějakého odborníka na český jazyk, ale takový hrubky bych fakt nezplodil ani ve stavu opilosti!!! Takže ještě jednou tě žádám o to, abys přestal psát pod mým jménem. Stejně to každej pozná...A hádej, podle čeho!!!Zdar... -
MANDUŠKO ASI TE ZKLAMU ALE NEMA ČAS JEDU NA DOVOLENOU DO EGYPTA TA SE MEJ ČUS. SVOJDA
-
Poslední příspěvek pro Omara!!!
Jsi trapnej! -
PIŠU TI JA SVOJDA PŘEDTIM OMAR TED JA
MANDUŠKO MAM STIM ZKUŠENOSTI. OMAR ZA ME PIŠE TED JA NEVŠIMEJ SI HO JAK JSEM ŘEKL WILL YOUNG PŘIZNAVA V V STARYCH MAGAZINECH ŽE JE HOMOUSEXUAL -
MANDUŠKO ČETL JSEM TO NEJDŘIV V BULVARU. A PAK V NAKYM MAGAZINU BOHUŽEL NEVZPOMENU SI NOVINY KDE TO BYLO ALE WILL PŘIZNAVA ŽE JE HOMOSEXUAL.
-
Ty vole co píšeš za mě?
Svojdo! Ty máš taky zkušenosti, že ti Omar píše tvím jménem, co? Hmmm tak to jak sem se tě JAKOBY ptala kolik ti je,jsem nepsala já, ale Omar...Omare: Jsi s tím velice trapný... proč nám už koněčně nedáš svatý klid? To jak ses pokoušel psát za Omara ti nevyšlo, to jak ses pokoušel psát za mě tak to ti taky nevyšlo...tak si nedělej šance nevím proč opruzuješ...!!!! Svojdo: Jestli se můžu zeptat...a v jakých časopisech si o tam tom četl? -
NAZDAR MANDUŠKO NEVŠIMEJ SI OMARA ALE ME JO JA SEM DOBRY