Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SVOJDO A KOLIK TI JE? ZAJIMALO . JESTLI MAŠ RADY WILLOWI PISNIČKY?
  • NEJSEM TEPLEJ OMLOUVAM SE ALE PROČ JSTE N MNE TAKOVY NIC SEM VAM NEUDELAL
  • Mně to taky bylo nějaký divný, že by se Svojda podepsal jako svojda s malým es. Navíc to velký písmo, chybějící čárky a tečky, nebo věty, které nedávají smysl? PS: Odpočívej v pokoji, Omárku :-)))
  • ???

Hele, Omare, a nejsi ty náhodou taky teplej??? Že ti tak záleží na tom, jestli je Will gay...
  • Zíráááámmm...

Jak tak koukám, tak tu někdo píše mým jménem!!! Kdo to asi bude...? (Vzhledem k velikosti písma, chybějící interpunkci a téměř nulové diakritice - a při pohledu na starší příspěvky té osoby - je clekem jasný, o koho se jedná :o) A teď k tvým dotazům, Manduško...Popravdě, moc informací o Willovi nemám...Jen to, co jsem vyčetl z jeho oficiálních stránek (kde se opravdu otevřeně přiznává k homosexualitě) a pak z článků z časopisů, který jsem tak nějak náhodou objevil...Takže ti asi moc nepomůžu :o/ Ale vždyť je to jedno, ne? Hlavně, že mu to zpívá :o)))
  • nevim

ŽADNY STRANKY O WILLU YANGOVI NEVIM BOHUŽEL JE SUPER VID? PISNIČKY DOBRY JESTLI JE GAY TO JE MOŽNY ALE NEMYSLIM SI ŽE BY TO MELO NEKOMU VADIT TO JE KAŽDYHO VEC TAK SI OMARA NEVŠIMEJ ON HO ASI NEMA RAD ALE NEŘIKA TO TOBE TAK SI HO NEVŠIMEJ SNAD PŘESTANE
  • PRO SVOJDU!!!

Když tak přemýšlím tak máš z cela pravdu...on mi za to nestojí hele neznáš nějaký webovky willa younga já ho totiž miluju.....mě omar nasral, víš tak se na něj vykašlem jak je vidět tak ty´se chováš rozhodně dospělejc než tady tenhle...kolik ti je?nevíš nějaký novinky o willu yangovi a hele nevíš ještě o tom že je gay nějaký články o tom ale český?protože já anglicky moc nerozumím vlastně nerozumím vůbec...)smích)....odepiš....
  • Manduško...

Já nevím, že se s tím týpkem zahazuješ...Nemá to cenu. Tímhle mu akorát nahráváš. Myslím si, že by bylo lepší si ho nevšímat a on určitě časem vymázne. Co je nám do názorů nějakýho Karla (nebo jak se vlastně jmenuje) z Berouna? Nemá cenu se kvůli němu rozčilovat a už vůbec nemá cenu být sprostá a klesnout na jeho velice nízkou úroveň...A navíc, člověka můžeš urazit i bez použití jedinýho sprostýho slova...:o))) Tak přeju pevný nervy a kašli na něj. Nezaslouží si naši pozornost. Nebo máš jiný názor, OMARe...?
  • JAK SE JMENUJEŠ CELÍM JMÉNEM OMARE?BUZNO STARÁ...

JÁ JSEM VĚDĚLA ŽE JSI TO TY...JÁ JSEM Z BEROUNA A ZNÁM DEBILNÍHO KLUKA A MÁ STEJNÝ POSRANÝ KECY JAKO TY ŘEKNI MI SVOJE JMÉNO A JDU TO NAHLÁSIT POLICII TAK DĚLEJ TY NICKO POSRANÁ STRACHY......JÁ JSEM TOHO SCHOPNA.....MÁŠ.....STRACH......????
  • hovno

BYDLIM V BEROUN
  • :)

Teda vážení, tomu se říká kultůůůůůůůra...
  • Je moc moc krásnej!!!!!!!!!!!Strašně sladkej kusan!!!!!!
  • ???

Mám dotaz! Omare, nebydlíš náhodou poblíž sportovní haly?
  • Dodatek pro Ommara

Jo a nauč se číst...Ona má nick MANDUŠKA, ne MARDUŠKA...Hezkej večer :o)
  • MANDUŠKO

JA JSEM Z BEROUNA KRAVO
  • PRO MANUŠKA

TY JŠEŠ ODKUD JESTLI TAM NEBYDLIM TAKY
  • Vzkaz OMARovi

Hele, co kdybys napřed dospěl a pak teprve otevřel pusu? Hmmmm...? Myslím, že by ti to neuškodilo...
  • KARLOVI,TOMU UBOŽÁKOVI

HELE VY JEDNI UBOZÍ JEDINCI,JSTE JENOM ŽIVOTNÍ TROSKY KTEŘÍ NEMAJÍ CO DĚLAT NEBO JE VŠICHNI NENÁVIDÍ,KARLE (FUJ CO JE TO ZA JMÉNO,NO NIC)SILNĚ POCHIBUJU ŽE TĚ NĚJAKÁ HOLKA V ŽIVOTĚ CHTĚLA A JESTLI CHTĚLA TAK MOŽNÁ LEDATAK ZE SRANDY.PROTOŽE S TAKOVÍM *** BY SI NEMOHL NIKDO ZAČÍT NIKDO NORMÁLNÍ ČLOVĚK. UŽ PODLE TOHO JAK SE VYJADŘUJEŠ SE MI DĚLÁ BLBĚ A VIDÍM CO Z TEBE JEDNOU BUDE..NULA,NULA,NULA,NULA....TAK ZDUŘ A TÁHNI KAM MÁŠ....NIKDO TU O TBE NESTOJÍ A STÁT NEBUDE TO SI PIŠ PROKLEJU TĚ...TY *** CHÁPEŠ?VLASTNĚ JAK BYS MOHL NEMÁŠ MOZEK(PROMIŇ JÁ JSEM MÁLEM ZAPOMĚLA)...
  • OMARe...?

To mluvíš se mnou...?
  • No jo. Asi máš pravdu. Stejně je to jen sprostej balík, co ostatním jenom závidí. Nejlepší bude, když na něj budu kašlat a nebudu si všímat jeho pitomých poznámek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit