Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo, ještě jsem zapomněl...

...já měl dneska na oběd čínu s hranolkama. Ráno jsem nesnídal, neb jsem vstal až těsně před obědem...To víte,sobota byla náročná :o)))
  • OMARe...

...na tvůj dotaz ohledně mojí oblíbený muziky ti řeknu asi tolik, že nemám nijak vyhraněný styl. Poslouchám všechno, co se mi zalíbí od popu přes R'n'b k rocku a občas to vezmu i k hip hopu. Záleží na náladě...:O) PS: A Green day taky nejsou špatný :o)))
  • suuusiii...

...mě opravdu nevadí, že se bavíš s OMARem. To si zase někdo dělal nejapnou srandu...Ale OMAR v tom prsty, podle mě nemá. Mohl to napsat kdokoliv. Lidi jsou dneska všelijací...
  • Pochvala

Teda ale musím uznat, že jste tu s tím opravdu pěkně pohli :o))) Mno, jen tak dál. Taky se budu snažit, abysme o nějaký ten stupínek poskočili...
  • Čautéééé...

Ahojte děcká...Tak už jsem zpátky. Byl jsem na víkend pryč a tak jsem se nemohl zúčastnit vaší debaty. Moje škoda :o(
  • Jo, je to kousek.

Já jsem tady s pár kámošema, ale už zítra jedu zpátky domů :o(((. Škoda. Je tu fakt hezky. Není to žádná Havaj, ale to je fuk. Když je taky člověk s dobrou partou, tak stačí i Katovice.
  • suuusiii

wow, to jste s tím fakt zatočili s tím pořadím. No já jsem v jedný takový agentuře ale jen na prázdniny, ale cukrárnu bych bral taky. Katovice? To je někde u Strakonic, že jo? Vím, že jedna holka ze třídy tam vždycky jezdila na technopárty.
  • Myslím to tak...

...že jsme jediní, kdo do týhle diskuse píše a tím pádem jsme jediní, kdo Willa posunuje dopředu v žebříčku nejnavštěvovanějších osobností týhle stránky.
  • SUUUSII

JAK TO MYSLIŠ DAVAME ZABRAT?
  • 70.místo!!!

No... zdá se, že já s Omarem tomu tady dáváme zabrat :o)))
  • Jak to myslíš?
  • TAK SUUSIII JAK JE NA TOM WILL YOUNG?
  • Já se ti s tímhle nebudu svěřovat.
  • DOBŘE ŽIJU ODKUD JSI?
  • fajn

Vzhledem k tomu, že je nádhernej den a my budeme grilovat, dobře. A ty? Jak žiješ?
  • AHOJ SUUUSII JAK SE MAŠ?
  • 76.místo!!!

Tak se mi zdá, že se posunuje čím dál rychleji! Možná by nám mohl poslat děkovný dopis, co?
  • V Katovicích v Jížních Čechách.
  • A KDE ŠEŠ NA DOVČE?
  • to je taky moje věc

Ty se do toho nepleť, jo? Sedím, poslouchám Willa a píšu si s tebou, ale nejsem doma. Copak tys nikdy neslyšel o notebooku? Jsem na dovči s kámošema. Tak zatím!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit