-
Jo, ještě jsem zapomněl...
...já měl dneska na oběd čínu s hranolkama. Ráno jsem nesnídal, neb jsem vstal až těsně před obědem...To víte,sobota byla náročná :o))) -
OMARe...
...na tvůj dotaz ohledně mojí oblíbený muziky ti řeknu asi tolik, že nemám nijak vyhraněný styl. Poslouchám všechno, co se mi zalíbí od popu přes R'n'b k rocku a občas to vezmu i k hip hopu. Záleží na náladě...:O) PS: A Green day taky nejsou špatný :o))) -
suuusiii...
...mě opravdu nevadí, že se bavíš s OMARem. To si zase někdo dělal nejapnou srandu...Ale OMAR v tom prsty, podle mě nemá. Mohl to napsat kdokoliv. Lidi jsou dneska všelijací... -
Pochvala
Teda ale musím uznat, že jste tu s tím opravdu pěkně pohli :o))) Mno, jen tak dál. Taky se budu snažit, abysme o nějaký ten stupínek poskočili... -
Čautéééé...
Ahojte děcká...Tak už jsem zpátky. Byl jsem na víkend pryč a tak jsem se nemohl zúčastnit vaší debaty. Moje škoda :o( -
Jo, je to kousek.
Já jsem tady s pár kámošema, ale už zítra jedu zpátky domů :o(((. Škoda. Je tu fakt hezky. Není to žádná Havaj, ale to je fuk. Když je taky člověk s dobrou partou, tak stačí i Katovice. -
suuusiii
wow, to jste s tím fakt zatočili s tím pořadím. No já jsem v jedný takový agentuře ale jen na prázdniny, ale cukrárnu bych bral taky. Katovice? To je někde u Strakonic, že jo? Vím, že jedna holka ze třídy tam vždycky jezdila na technopárty. -
Myslím to tak...
...že jsme jediní, kdo do týhle diskuse píše a tím pádem jsme jediní, kdo Willa posunuje dopředu v žebříčku nejnavštěvovanějších osobností týhle stránky. -
SUUUSII
JAK TO MYSLIŠ DAVAME ZABRAT? -
70.místo!!!
No... zdá se, že já s Omarem tomu tady dáváme zabrat :o))) -
Jak to myslíš?
-
TAK SUUSIII JAK JE NA TOM WILL YOUNG?
-
Já se ti s tímhle nebudu svěřovat.
-
DOBŘE ŽIJU ODKUD JSI?
-
fajn
Vzhledem k tomu, že je nádhernej den a my budeme grilovat, dobře. A ty? Jak žiješ? -
AHOJ SUUUSII JAK SE MAŠ?
-
76.místo!!!
Tak se mi zdá, že se posunuje čím dál rychleji! Možná by nám mohl poslat děkovný dopis, co? -
V Katovicích v Jížních Čechách.
-
A KDE ŠEŠ NA DOVČE?
-
to je taky moje věc
Ty se do toho nepleť, jo? Sedím, poslouchám Willa a píšu si s tebou, ale nejsem doma. Copak tys nikdy neslyšel o notebooku? Jsem na dovči s kámošema. Tak zatím!