-
Kvíz...
I'm here just like I Said, though its breaking every rule I've ever made...Z jaké je to písničky? :o) -
to All...
...mno a jak se jináč všichni vlastně máte...??? Jak užíváte prázdniny??? :o) -
TO Michal
Caues...Mno, já makám jako operátor zákaznické linky v jedné velké společnosti...Náplní práce je zvedat telefony a řešit problémy zákazníků. Občas je to docela bžunda, ale někdy se člověk fakt nadře :o) -
Pro dnešek je to 63...
... a já jdu chrnět... -
Já už se k tomu ani nevyjadřuju. Co bych se namáhala?! Zdá se, že někteří jedinci jsou nenapravitelní, i kdyby jste jim do hlavy natloukli fúru keců o slušným chování. No co... já se tím už zatěžovat nebudu.
-
AHOJ VŠECHNY ZDRAVIM
-
Nezapomeňte!!!!
Nezapomínejte, že jsem založila klub Willa na kluby.quick.cz. Pro ty, kteří jsou na týhle diskusi poprvé: klub se jmenuje Pop Idol Will Young a v současné době tam najdete více než 240 fotek, texty písniček, články, hudbu... Tak se určitě mrkněte, ať mi tam není smutno :o))) -
Ciao!!!
Já a italsky? Kdes na to přišel? Anglicky - budiž, čínsky - no fakt nevím, španělsky - pohoda. Tak si vyber. Ale když budeme komunikovat česky, nenaštvu se :O))) -
suuusiii
předevčírem jsem si koupil učebnici italštiny, tak začínám. Tak jestli umíš základy, tak něco napiš. -
Svojdo
a kde děláš ty? No, snídaně je základ dne nebo nějak tak se to říkalo! -
Tak si tak říkám...
... že už je načase, aby Willík vydal nějaký nový CD. To poslední vydal v roce 2003 a dvouletá pauza je pro nás, věrné fanoušky, smrtící dávkou. Každý den čekám, jestli mi nepřijde nějaká zprávička o nějaké novince ve Willově diskografii. Tak zatím pořád nic :-((( -
To je sice hezký...
... ale já sháním jiné DVD - Will Young Live in London, které je poněkud novějšího data. Takže škoda. Já už jsem fakt prohledala všechno, ale zdá se, že ho vážně nikde nemají :-((( -
DVD Willa Younga si můžeš objednat i u nás. Na www.musickatalog.cz. Stojí tam 1053 Kč.
-
Kde bych ji nabrala?
To fakt ne. Nevíte, jestli je Will v Americe známější než u nás? Já tam mám známou, tak by mi to DVD možná mohla někde splašit. Teda, jestli vůbec ví, kdo je Will Young. -
Lidíííí....
...já mám hlad...!.O) -
Suuusiii...
...nic si z toho nedělej...Taky bych chtěl spoustu věcí, který nemůžu mít. A třeba nějakou kamarádku, která jede do Anglie nemáš...??? -
u nás neprší
U nás svítí slunko a je celkem hezky. Ale stejně je mi nanic. Tak to vypadá tak, že to moje vysněný DVD Willa asi neseženu. Vůbec netuším, jak to probíhá, když si chci něco objednat přes internet v zahraničí. Navíc s mojí angličtinou? To po mě nikdo nemůže chtít! Než s Angličany, to už bych se líp domluvila s Číňany. -
Neboj Suuusiii...
...do té TOP 10 se dostaneme!!! :o) -
Tak nakonec...
...jsem rád, že jsem v té práci. Venku je stejně tak hnusně, prší a prší...Ale ještě lepší by bylo, kdybych ležel v posteli. To by se to spinkalo :o))) -
65.místo :-(((
Taková škoda! Jenom o jedno jediné místo? Takhle se do TOP 10 nedostaneme! Chce to trochu zabrat! To já jsem tady skoro pořád a mám to tady pod dohledem :o))). Takže navštěvujte to tady alespoň 10x denně a pište!!!!!!!!!!!!!