-
38.místo
My se do tý 10 fakt dostanem!!! -
42.místo
Dneska nikdo nepsal, tak teda aspoň já. -
44.místo
Dneska to je zase jen o jednu příčku, ale Will má už stejný počet návštěv jako Eminem a i to je úspěch, ne? Jen doufám, že se nám podaří protlačit ho před Robbieho Williamse :o) -
Celkem to ujde
Nic moc. Musím totiž trávit prázky s ortézou na noze. Je to otrava. Ale jsem ráda, že tu nohu nemám zlomenou. Jinak to celkem ujde. -
AHOJ VŠECHNY JAK SE MATE?
-
Hih...
Tak jsem tak trochu převzala roli za Suuusiii, protože ta mě požádala, abych teď psala Willovo umístění já. Prý se potřebuje dobře na zítřek ( vlastně dnešek ) vyspat. Takže: Hola hola hej, Will dnes obsadil 45. pozici s 1546 návštěvami. Doufám, že vás hřeje pocit, že máte na tom svůj podíl :O))). -
pro Becky
Díky moc za pochvalu klubu a doufám, že se ti tam bude líbit i nadále. A jinak co se týče těch Angličanek, tak podle mýho nekecaj. Proč by to dělaly? -
málem bych zapomněla
Jo a ještě něco. Kdybyste někdo chtěl o Willovi pokecat, napiště mi na mejl. -
Super klubík!!!
Ahojte všichni! Objevila jsem ten klub Pop Idol Will Young a je to tam vážně skvělý! Gratuluju Suuusiii! A vám ostatním ho doporučuju... Ty Angličanky jsou co zač? No já bych jim moc nevěřila. Ta angličtina mi nepřipadá nijak dokonalá... no, možná se mýlím. Ale Will je stejně nej nej nej!!!! -
49.místo
Tak se přece jen dostal do TOP 50!!! Snatch&Blink: If you see Will yet tell him he has fans in Czech Republic too and he must arrive in our country, becouse we love him, his songs too... He's perfect!!!!!! -
How long do you wonder Will?
-
IS JUST NICKNAME
-
SUUSIII: We've been on his concert at 4 July in Liverpool. It was unforgettable! OMAR: Is Omar your name or just nickname?
-
TO SNATCH BLINK
YES IM FROM PRAGUE -
TO Snatch&Blink
Hello! I'm sorry, but I can't speak English very good. Have you been on Will's concert this year? For example on Summer Tour 2005... -
Yes. Prague is magnificent. Where are you from?
-
AND YOU LIKE PRAGUE NICE CITY WHAT YOU THINK?
-
Hello
Punk, rock, metal... and Will of course. Snacth: I'm 18. Blink: 19. -
YES I THINK WILL HAVE GOOD SONGS AND HOW OLD ARE YOU SNATCH BLINK WHAT ELSE YOU LIKE TO LISTEN
-
52.místo
S trochou štěstí by se Will mohl zítra zařadit do TOP 50!!!