Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mno to neni tal:)

Manduš mi říkat můžeš;DD Já wím..ale oni se mi líbili jen tak, ale nemá to nic s tím, že bych přestala mít rada Willíčka toho budu mít furt...a bude plo mě jednička;DD Willíček má nadhernou bladičku;DD Krásný usměv;D Ach jooooooooo:((( já ho chic... jenomže vzhledem k tomu ze mě je 13 a je mu je 24/25 nemám šanci:´(( furt ho poslouchám...mám na jednu jeho pisničku...sestavu...tak ji vzdycky tancujem s kámoškou;D...dnes sem měla oběd...m+la jsem mongolský jidlo hušur to zřejmě neznate...a k piti čaj bléé;p
  • Ehm ehm

No, Manduš ( promiň, že ti tak říkám, ale mně se to hrozně líbí :o))) ), já tu skupinu neznám, navíc nemám boybandy ráda. Naposledy mě zaujali B3 a to jen díky tomu, že měli tu božííí písničku I.O.I.O. Já to jednou slyšela v Esu a tu písničku jsem si prostě zamilovala. Ale jinak moc přes hudbu nejsem. Já mám mnohem radši filmy! Jo a taky mnohem raději probírám herce a seriály. Will je jedinou výjimkou :o)))
  • Willík

Ahojte! Na mtv je teď taková sjůpl skupina kluku jmenuje se us 5 a je fakt dobra je asi nová...nefim...ale jedno vim jiste v tej skupine se mi líbi chris wartin je fakt bomba....ehmmm ale will je lepši...on je ledatak na druhem miste plotoze jako hlasove i vzhledove se mu chris ploste nevirovna i kdyby byl sebehezči! Na chrisovi se mi libi jen to ze je hezkej....sice ta skupina zpívá ale on zpívá uplne normálne ani ne hnusne ale ani ne hezky....will má neuvěřitelně krásný hlas...a v tom se mu nikdo nevyrovná;DD Wille dotoho...
  • WOW

Tomu teda říkám sen! To mně se tak maximálně zdálo o kostrách na koloběžce, který projížděli kolem rákosí a svítily jim červeně oči!!! Mám z toho snu dodneška hrůzu! Nebo se mi třeba zdálo, že jsem svý mamce u sousedů uřízla nohu ukradeným oplatkem! Probudila jsem se celá zpocená a mamka říkala, že jsem brečela ze spaní! Ale to mi bylo takových sedm :o)))
  • Uleva!

Ahoj! Pisu bez hacek, jo?! Jednou u tety se mi zdalo o tom, že se mel v televizi objevit pořad s willem a jeho vystoupenim...tak jsem šmátla po videu ( teda po ovladači) a chtěla jsem to v tom snu natočit! Jenže jak mel vystoupit will tak byl slepý:(((((((( to jsem se tak lekla! A málem mi vyskočilo srdce z hrudi! A pak se ho v tom snu ptali co se mu stalo ze je slepej a on rekl ze se uhodil do hlavi a ze je navzdy slepej! Pak jsem se probudila samo s křikem...a se slzami v ksichtě! Pak jsem se jen těšila na kompr...abych se ujistila že to neni plafda! TAk to je ULEVA! P@pik zase něco zejtra písnu!
  • Ahoj lidi!

Čusík! Susi měla pravdu...byla jsem na dovce u tety na moravě! Ja teda čumím...ne kvůli Omarovi, ale taky kvuli tomu že bude v top 10! Četla jsem si ty příspěvky...a bolely mi z nich zada...jsou hodně( nekterý sem i přeskočila ) Ale pssst! Omare jsem v celku moc rada, že už nam nenadaváš! Ale pochop ty člověka dokažeš někdy tak vytočit...chápu nekdo si sem ploste vleze a napíše něco jinného tvím jménem a to není moc doblí! A mi tomu plostě věříme, ze si to ty plotoze proste nemáme v tobe duveru a asi ji nikdy mít nebudem....ať už ti je kolik je tak je to fuk...pac si v netu může někdo povazovat klidne za 100letýho...a nikdo to nefi! Tak ja budu tadyg psat nejčastěji...přs těch 14 dni co sem tu nebyla mi zřejmě zakrněli prsty tak plomiňte za chyby....maš plafdu susiii te quick je teď nějakej divnej:(((( Ale je to jedno!
  • 34.mííístečko

Hmm, tak to už je slušný! Už se těším, až se Willovo jméno objeví v tom sloupečku nalevo, kde je napsáno TOP 10 osobností, ha ha. Ať se jdou ostatní bodnout! Will je stejně nejlepšííí!
  • Ono to tak někdy bývá, ale nemusí. Dvojčata mají většinou hodně společnýho, ale někdy třeba vůbec nic. Kdo ví? Třeba to u Willa je jen nějakej kec, aby byl zajímavej. I když to vlastně není třeba. On i tak je zajímavej dost :o)
  • J0 díky za to, to jsem nevěděl, že je něco i v češtině to je super, to mě ale zarazilo, že když dvojče Willa bude nemocné, tak i Will bude nemocný, já si myslel, že je to jenom u jednovaječných dvojčat, ale u dvouvaječných??? U mě a bráchy tomu tak není, my se naopak doplnujeme, on má třeba za rok 3 angíny a já jsem za to celý rok zdravý, to je co???
  • ČAU SVOJDO DOPORUČUJEŠ SIN CITY?
  • Myslíš Willovy webovky? Těch je poměrně dost, ale skoro všechny v AJ. Jestli chceš českou, zkus www.willyoung.wz.cz. Jinak jeho oficiální jsou www.wyoung.co.uk. Dobrý jsou www.popidolwilliam.co.uk a já přímo miluju www.williamyoung.biz. Jinak, pokud chceš další, tak si zajdi na tu popidolwilliam.co.uk, kde najdeš odkazy na ostatní jeho stránky.
  • například i guye sebastiána, jo a mimochodem Will nemá vlasy, je teď do hola, můžeš se podívat, jaké znáš webové stránky???
  • Ne, já jsem si je objednala v jednom internetovém obchodě. Mají tam i jiné desky různých finalistů SuperStar ( i zahraničních ).
  • Nevadí, jeslti nemůžeš, tak to nevdí,chápu to, jo odkuď máš ty originály Willa Younga, ty jsi byla v VB a tym sis je koupila???
  • Jak jsem řekla, mám na to ještě dost času! Zatím chodím na gympl, takže žádný velký rozhodování mě v nejbližší době nečeká. Jo a budeš mi muset prominout, ale ty fotky ti poslat nemůžu. Ta nová kolekce oblečení totiž ještě není na trhu a teprve se vytváří katalog, takže ty fotky neviděl ještě nikdo kromě zaměstnanců té firmy. Navíc nebudu dělat reklamu.
  • Promiň, přece fotíš pro katalog tak asi musíš být alespoň dobrá, ne??? jinak promiň, už nic takového nebudu psát, no a proč ne s tou výstavou?? No to neřeš, tak co zatím s tím studováním??? ještě ti to lítá v hlavě???
  • Zrovna teďkom jsem fotila nějaké fotky, tak ti to klidně můžu poslat. No, takže, když mě pozveš na svůj koncert, budu jedině ráda. Jestli někdy budu mít nějakou výstavu, tak to asi ne, ale kdo ví, že? A přestaň konečně tvrdit, že seš dobrej v tom a v tom, ale ten je v tom a v tom lepší! Jak můžeš vědět, že jsem ve focení lepší než ty?
  • Ale to nevadí, že neumíš italsky, tak na ně budeš mluvi španělsky, nebo ti ta kamarádka pomůže a časem se určitě naučíš italsky, to je přece tak snadné, ale ze začátku je to těžké, to je jasné,, no vidíš co dokáže udělat kurs focení, a máš nějaký katalog u sebe? že by jsi mi ho nějak poslala Třeba na mail, já bych se rád podíval, taky jsem v focení dobrý, mamka mi vždy dává foťák, bo hezky fotím, ale to neřeš, nejsem tak dobrý jako ty, jenom fotím dovolené atd,,, to umí každý, no tak jestli chceš tak mi pár těch obrázků pošli rád se podívám, no věř si já ti taky věřím a až budeš slavná, nebo budu slavný já tak ti napíšu a pozvu tě na můj koncert a ty když budeš slavná, tak mě pozveš na výstavu, to jsou plány, co??? Ale plány k životu patří, jinak by to nebylo ono.
  • No, jak se to vezme. Ta holka v tý Itálii je samozřejmě moje kámoška a často si píšem, ale nenapadlo mě, že bych za ní mohla jet. Já totiž italsky narozdíl od ní neumím. Já už v dnešní době fotím katalog pro jednu módní firmu, i když jsem to nestudovala a tak. Navíc ta firmy patří mojí tetě. Ale i tak je to super. Já jsem jen chodila na kurzy focení a tam chodím doteď ( takže asi sedm let ). Já si za tím jdu. Tak si za tím jdi taky.
  • Tak to jo no vidíš, jak lehce se můžeš dostat tak vysoko. jedno představení a můžeš jet kam chceš, a ty jsi neuvažovala že by jsi hrála v divadle a pak by jsi třeba jela za tou kamarádkou, je to doufám kamarádka, jestli ne tak mě omluv, no to je pravda, mnoho lidí se díky muzikálu dostalo nahoru, že, napříkald lucie bílá, nebo dan hůlka, že a te'd jsou bohatí atd,,,, ale tou světoznámou fotografkou můžeš být, jeslti si věříš a chceš toho dosáhnout, jdeš si krutě za tím a nic tě neodradí, tak proč ne, že, já taky jsem si řekl, že chce v životě dělat to co mě baví a tím je hudba a jdu si za tím, lidi kolem mě říkají, že když si já něco usmyslím, tak za tím jdu a v 99% toho dosáhnu, ale může se stát cokoli, že???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit