-
Já a světoznámá fotografka? Hmm... nezní to špatně. Jo a o tom muzikálu bys měl vážně přemýšlet. Pokud vím, tak Will taky učinkoval v jednom takovém ještě před Pop Idolem. Já zase hraju ve školním divadle. Není to nic moc, ale jedna holka od nás se dostala až do Itálie díky svému vynikajícímu hereckému výkonu na jednom našem představení. Do Itálie se přestěhovala a teď tam studuje herectví. Ta měla ale štěstí, co?
-
No tak toho využíj a jdi studovat, třeba do Argentiny, ty jo kdybych já měl takovou možnost, tak neváhám ani minutku, jinak superstár, jo jde to ale takové soutěže nemám rád, tam bych se nikdy nepřihlásil, i kdybych byl bůh ví co, to není pro mě, ale s tím muzikálem to je dobré, asi nějak tak. Celkem jsem o tom uvažoval, ale nevím, jsem dřevo, ale časem by se to mohlo podat, že??? Myslíš, že bych přes muzikál, mohl dojít, do takových výšin jako je třeba Will Young, no ne že bych byl tak dobrý a že by mě obdivovali lidi dokonce i v ČR. To ne, ale něco takového. Pak až budeš světoznámá fotografka, tak ti napíšu ať mi něco hezkého vyfotíš, ju???
-
klub
No tomu bys nevěřil, Svojdo, co se odehrává v tom našem klubíku. Je tam teďkom úplně novej quick, ale ten je tááák blbej. Nejdou uložit ani zprávy a ani jakákoli hudba! Už mi to leze pěkně na nervy! -
I jedna příčka je dost na cestě do TOP 10
No, já vím, že studovat v Kalifornii se nenaskytne každýmu každý den, ale když si jenom představím, že bych měla celou rodinu a přátelé za oceánem... Tedy, kromě babičky, která v San Franciscu bydlí. To už bych to raději zkusila v Anglii. Ale šak mám na to ještě čas. -
Postupujeme...
pomalu, ale jistě...Aktuální pozice v žebříčku je 36. místo, takže jsme poskočili zase o jednu příčku :o) -
Hmmm....
Dobré ráno, lidičky....velice zajímavá diskuse :o) Suuusiii, ja myslim, ze studovat ve statech by bylo super...Uzý jen kvuli tomu, ze jejich osnovy nejsou tak tezky a zamerene na teorii, ale spis na praxi...Zni to lakave, ja bych to jeste zvazil :o) -
hmm...
Po světě se potuluje spousta takových jako ty. No... pokud se chceš věnovat zpěvu, tak ti doporučuju, aby sis urychleně sehnal nějakou mini roličku v muzikálu. Dneska už to není takový problém. Pokud na konkursu ukážeš, co umíš, cestu máš otevřenou. Jasně, asi to není tak jednoduchý, ale proč to řešit? Nebo se zkus přihlásit do nějaký talentový soutěže ( třeba SuperStar ). Tihleti lidi mají dost velké šance. Jediným problémem je, aby se tě ujal dobrý manažer. Jo a jinak, jak ses ptal, tak já bych se v budoucnu chtěla věnovat focení, protože já a foťák patříme dohromady. Jinak nejspíš budu studovat žurnalistiku. To San Francisco mě láká, ale mnohem víc Argentina. Přece jen španělštinu ovládám mnohem víc než angličtinu. -
Will
No tak to máš super a proč tam nechces jit? já kdybych mohl tak tam jdu hned, taková příležitost je nenaskytně hned, já totiž studuju ještě na střední teďka pudu do druhého ročníku, jsem sice na podnikatelské, ale puvodně jsem chtěl jít na konzervatoř, což mi nedovolila finanční stránka, a na který obor by jsi šla??? Já bych chtěl jít na vysokou, nebo střední školu do Velké Británie, nejspíše LOndýn, ale díval jsem se na internetu a nic moc jsem nenašel, neporadíš mi, kde bych třeba mohl něco najít, nebo nepomohla by jsi mi najít nějkou tu školu??? Prosím, ale jestli se ti nechceš, tak nemusíš, já si to najdu sám, Jakou si myslíš, že má začínající zpěvák šanci ne VB? A co si myslíš, kdybych chtěl zpívat profesionálně, což je asi nemožné, ale co nadělám. tak jakou mám šanci chitit se ve VB? S tím zpěvem, i kdybych uměl hezky zpívat, tak co, že? Kam bych měl jít??? -
Jo, mám obě jeho CD originál. A právě se snažím sehnat Willovo DVD Live in London. Jo a co se týče tý hry na akordeon a tý školy v UK, tak prosím. To mě moje babička neustále nutí, abych šla na vysokou do San Francisca do Kalifornie. Ale mně se tam fakt nechce!
-
Will
Jo no je prostě dobrý, má štěstí, že se narodil, jo no taky mám zelenomodré oči, jsem z dvojčat, miluju swing, jazz a rád zpívám, jo no taky bych chtěl být ve Velké Británii, myslíš že mám šanci se dostat na školu do Velké Británie, napšíklad na obor akordeon, nebo něco takového, jo no celkem hodně společného, no píšu blbosti, že stejně, můžu si říkat cokoli, ale will je nejlepší, kam se hrabu s tím že už 11 let hraju na akordeon, jsem jeden z výborných, no to neřeš, úsměv má opravdu hezký. TAky bych se chtěl odstěhovat do Londýna a být takový jako někteří, ale .... Máš nějaké CD od Willa? -
Už jsem řekla, že je mi to úplně jedno! Jo a co se týče toho jeho úsměvu, tak ten je fakt úžasnej a rozzářenej! Jo jo. Will musí být velkej sympaťák. A jeho oči? Hmm... vypadají upřímně a modrozelená mu navíc sluší.
-
Will Young
myslíš si že je krása všechno??? Jo no mě se líbí, a to se mi líbí na všech lidech , čehož si nejvíce vážím a čeho si prvně všímám je USMEV a OČI. To je pro mě hlavní, jo no někdo už je takový, že je krásný, co máme říkat my, no sice mi řeklo pár lidí, že jsem hezký, ale takové příznivce, jako má Will vás, to asi mít nebudu, jo no někdo musí být nemockrásný, nebo ne až tak aby mohli být ostatní krásní a okouzlující jako Will, ale Krása není vše. Co si myslíš ty??? No je gay a co to nevadí, nebo tobě to vadí??? -
Co se mi na něm líbí?
Tak všechno! Má úžasnou barvu hlasu, jakou nemá žádný jiný zpěvák. Jo a taky je to hezkej chlap! Co záleží na tom, že je gay? Jako idol je naprosto dokonalej :o)! A na člověka působí fakt sympaticky! -
Willam Robert Young
No to jo no je to gay, takže smůla, haha. To ti tak budu věřit, že jsi šla kolem Willa, i když je to možné ale pravděpodobnost je opravdu malá, ale stát se to může, že, máš prostě štěstí, no mě by bohatě stačilo, kdyby mi dal autogram a pokecal o životě, nejsem totiž ten typ člověka, který když uvidí svého oblíveného zpěváka, tak vyjekne a chová se jako prase utržené z řetězu, jo a ještě něco ,taková filozofická otázečka, co se vám nejvíce líbí na Willovi??? -
,,baletka\"
Moji známí to nazvali baletkou. Já vlastně ani nevím, co se mi to vlastně stalo, ale doktor říkal, že to vypadá na meniskus. Asi. Já těmhle doktorskejm řečem ani trochu nerozumím. Jo a jinak mám celý prázky v pr..., páááč se nemůžu ani koupat :o((( -
Zase postup...
...o jedno míst...Takže jsme Willa dostali na 37. místo :o) -
Suuusiii
Ahooooj....co jsi dělal? :o))) Já měl angínu...tak jsem skončil na infekčním :o) -
ha ha
Teda, tady jsou všichni zmrzačení! Teda, skoro všichni. Já mám nohu v ortéze a pravděpodobně půjdu za dva týdny na operaci :o(. Tam se mi asi moc líbit nebude! -
SIN CITY
....bylo to fakt hustý :o) -
Ahooojte...
...sorry, že jsem tu taaaaaak dlouho nebyl. Nebylo to schválně...Fakt. Byl jsem týden v nemocnici-můj úplně první pobyt. Lidi...mě se tam líbilo :o) Je to normální...? :o)))