-
Ahoj
Jak -
Ahoj
Neviš -
Ahoj
Ani -
Ahoj
Koncert -
Ahoj
Jeho -
Ahoj
Na -
ahoj
Taky -
Ahoj
Jet -
Ahoj
Chci -
Ahoj!
Ja -
Ty voho;(((
Tak to je hustý! Fůj...prasknout noha...to je docela drastický....páni jak jako zes měla jet na Willíčkuv konzert?! -
No, s Manduš se bavíme tak o všem možném. O mojí blbý noze, o boybandech, o Willovi a o jeho doufám budoucím umístění v TOP 10.
-
Čauky Susi, jak je, o čem jste se nebo o čem se bavíte??? nějak nestíhám tak mi to v rychlosti zrepetuj, zítra jedu do lázní, tak si možná, ale možná i neužiju, no pak popovídám, a co jinak???
-
Ježíš neee!
Promiň, Manduš, on není 35. ale 34. To byl překlep. To slunko už mi asi leze na mozek :o) -
psala jsem to tam dole
Ale já ani nevím! Prostě mi v ní něco prasklo a bác - nemohla jsem s ní ani hýbat! Byl to docela trapas, když jsem ležela na silnici a ostatní z ulice se mě snažili dostat na nohy! Ten trapas na tom byl asi nejhorší. I když... kvůli téhle stupidní nehodě nemůžu jet na Willův koncert! Já jsem tam měla jet!!! Do Anglie! Ale kvůli té hnátě prostě fakt nemůžu :o((((((( -
Coo?!
Co se ti stalo s nohou?! -
Myslíš jestli se už nedostal do Top 10? To fakt ještě ne! Pořád je 35. Ono se to mění až po půlnoci :o). Teda, já tady chodím minimálně 50x denně a koukám se, co je nového. Stejně se kvůli tý svý gramlavý noze nemůžu koupat v bazénu a sotva můžu chodit, takže u notebooku trávím svůj veškerý čas ;o)
-
Aha;DD
Aha já jsem asi totalně blbá:( Too a kolikatej je teď?! ;DDD -
Jen tak mimochodem: Willovi není 24 ani 25, ale už dokonce 26!!!!
No jo, Will je formát! Je skvělej! Teďkom furt dokola poslouchám jeho písničky Ready Or Not a Hey Ya! Páni, když si uvědomím, že kdybych nezaložila ten klub, tak tyhle písničky vůbec nemám, je mi vážně úúúzko :o(. Už se těším na to SUPER DVD Live in London. NIKDO MĚ NEODTRHNE OD MONITORU!!! -
Ahojed;DD
Manduš mi říkat můžeš;DD Já wím..ale oni se mi líbili jen tak, ale nemá to nic s tím, že bych přestala mít rada Willíčka toho budu mít furt...a bude plo mě jednička;DD Willíček má nadhernou bladičku;DD Krásný usměv;D Ach jooooooooo:((( já ho chic... jenomže vzhledem k tomu ze mě je 13 a je mu je 24/25 nemám šanci:´(( furt ho poslouchám...mám na jednu jeho pisničku...sestavu...tak ji vzdycky tancujem s kámoškou;D...dnes sem měla oběd...m+la jsem mongolský jidlo hušur to zřejmě neznate...a k piti čaj bléé