Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmmm...

...nestíhám se divit, kdo sem všechno nevleze :o)))
  • VIM ŽE TATO DISKUZE JE ZDŘEJME O NIČEM JINEM TO RESPEKTUJI ALE VYJADŘETE PROSIM K TETO UDALOSTI TŘEBA VALCE V IRAKU SVUJ VLASTNI NAZOR DEKUJI JIŘI PAROUBEK
  • ZDRAVIM VAS VŠECHNY A CHTEL BYCH SE VAS ZEPTAT CO SI MYSLITE O CZTEKTEKU? KDO UDELAL CHYBU JE TO CHCI ŘICI PŘIMEŘENE MUŽI ZAKONA MUSI KONAT A NEVIM PROČ AŽ TAK BRUTALNE ALE DELALI PODLE ME SVOJI PRACI A CO VY MYSLITE?
  • 31.místo :o(((

Hmm... tak to tu polevuje! Já se dneska snažila, co to šlo a byla tu 50x!!! Vícekrát to už vážně nestíhám! Takže pokud mi nebudete pomáhat, tak se můžeme s TOP 10 rozloučit!!! Když byl Will na nějakém 95. místě, ještě stačilo pár návšťev denně, ale teď je konkurence velikááá!!! Tak sem choďte a hlavně PIŠTE, abyste měli záminku sem chodit :o)))
  • Oukej

Ať se nečertím? Hih, to je dobrý!!! Víš ale, já se stejně čertím a ne kvůli tobě! Štve mě totiž to hnusný počasí! Teď jsem přišla z venku a řeknu ti, že je to tam horší než na Sibiři! No fuj! Tak hnusná zima!!!
  • Suuusiii...

ale no tak...přece víš, že jsem to tak nemyslel :o) To byla jen sranda...Tak se nečerti, neb stres způsobuje řadu zdravotních problémů :o))) Peace!!!! :o)
  • SVOJDOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!

COŽE???? TY SI DOVOLUJEŠ ŘÍCT, ŽE JÁÁÁ BYCH MOHLA KECAT???? NO TO TI NEZAPOMENU!!!!!! ( jo a to že to píšu velkým písmenem neznamená, že to psal Omar, jo? KDYŽ PÍŠU VELKÝM, TAK JSEM MÓÓÓC MOC NÁŠTVANÁÁÁÁ )
  • Suuusiii fakt nekecala...

...Will je na 30. místě :o)))
  • Anketka...

Mno, též se zapojím do ankety, která písnička je moje nejoblíbenější. :o) A vítězem se stává...Ano, je to "Leave right now"!!! :o)))
  • 30.místo

Ha!!! Nandáme to všem těm dvaceti devíti usmrkaným hvězdičkám, co nám stojí v cestě k absolutnímu vítězství!!! ( no... možná nám to bude trvat několik let, ale já jsem ochotna pro Willa strčit hlavu pod gilotinu a celé věky čekat na verdikt!!! )
  • Ding dong ding dong ding dong tik tak tik tak tik tak pampadá pampadá pampadá bum bum bum bum bum bum tramtadá tramtadá tramtadá póm póm póm póm póm póm hih heh hih heh hih heh cám cóm cám cóm cám cóm hej rup hej rup hej rup cimplajdá cimplajdá cimplajdá budi budi budi budi budi budi... ehm, toho si nevšímejte. Tohle člověk většinou dělá z nudy :o))) Duc duc duc
  • 31.místo

Manduš: prostě to vím, no. Kdybys pořádně četla i ty předchozí příspěvky, tak by ti to možná taky došlo ;o) Jo a poskočili jsme o nějaké to místečko a Will je na 31.pozici! PS: Páni! Konečně se na tom fóru začínám cítit dobře. Moje domněnka, že jsou Angličani nepříjemní, byla mylná. Zdá se totiž, že to jsou docela milé osůbky :o)))
  • Suuusiii

Jak to vis?§ jj out mind ...
  • My ti věříme, Omare. Já totiž vím, kdo to psal, a tys to nebyl :o)))
  • SVOJDO A VŠECHNY JA NEPSAL M
  • Manduš

A která je tvoje nejoblíbenější? Můžu hádat? Out Of My Mind?
  • Ta moje tam! neni...

Mno tam moje tam neni ale kdybych si mela vybrat z tech co si vypsala...tak asi Your game pak ligt my faer nebo jak se to píše...mno to je fuk!
  • No já osobně za sebe volím Light My Fire, i když Ready Or Not jsem si ještě nedávno zpívala pořád ( i ze spaní ).
  • Anketka

Kterou písničku od Willa máte nejraději aneb při které jede hi-fina naplno? 1) Leave Right Now 2) Light My Fire 3) Ready Or Not 4) Hey Ya 5) Very Kind 6) The Long and Winding Road 7) Free 8) Love The One You're With 9) Ain't No Sunshine 10) Cry 11) From Now On 12) Try Again 13) Down 14) Don't Let Me Down 15) Your Game
  • :o)

Heh, já to chápu už od začátku. Ale pryč od tohodle! Prostě to bylo blbý nedorozumění!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit