Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jóóó, ty stránky znám. Jsou dobrý, ale nešly mi tam spustit klipy, páááč nemám Real Player! Blbý... zatím se mi podařilo sehnat jenom klipy k You and I, Light My Fire a Your Game od jedný dobrý dušičky z klubu, ale zbytek ne a ne sehnat!!!
  • ... no proto...

Já si říkala, že mi ty stránky nešly!!!
  • Mrcha tečka... :)

Hups, stala se chybka... Ty stránky jsou www.willyoungcrew.co.uk :) Jestli jsou dobrý? No, myslím, že se dají... :) Jinak, když napíšete www.willyoung.promocrew.co.uk a pak dáte vyhledávat Will Young, mělo by to ukázat veškeré anglické odkazy, fankluby a zmínky o Willdovi... :) Je tam toho vcelku hodně, ale ještě jsem to nestihla projít...:))))
  • 25.místo stááále ( to jakože zíváááám )

Pro dnešek ( nebo včerejšek ) jsme zůstali na 25.pozici. Můj komentář: Robbie Williams má smůlu ( jdi se vycpat, Robbátko ) a vzdaluje se od nás, zatímco nám dýchá na krček Ester Ládová. Před námi stojí lamač dívčích srdcí Ben Flek ( :o))) ) a tak doufám, že mu s Willem taky něco zlomíme. TOŤ VŠE!!!
  • Díky za info!!! Jo a ty stránky jdu hned zkusit!! Jsou aspoň dobrý?
  • Ahoj všichni, chtěla jsem sem napsat pár novinek o Willovi, ale Suuusiii mi to všechno vybrala... :)) No, nevadí - 7.11. vypouští Willda nový singl a 14. 11. to bude celé CD! Jeho filmík je očekáván v listopadu, uvidíme, jestli se dostane až sem, ale snad bude aspoň na videokazetách. :) Další dobrá zpráva je, že Willova alba Friday's Child se za rok 2004 prodalo 1.5 milionu kopií, což znamená, že obsadil 2. místo hned za Dido v počtu nejvíce prodaných desek. Navíc mu náleží post nejlepšího britského umělce (aneb jdi se zahrabat, Robbie :)) Jo, a abych nezapomněla, objevila jsem další anglické stránky www.willyoung.crew.co.uk
  • 25.mííísto

A nejen to! Will se dostal před svého největšího konkurenta v UK Robbieho Williamse! To je tepvre důvod k oslavám!!!!! Wow!!!
  • I kdyby to psal samotnej svatej Petr, tak na to kašlu, páááč o žádný válce v Iraku nevim a o czteku jsem slyšela tak maximálně to, že poldové byli agresivní. No... to není ani tak můj problém.
  • TAKY DOBŘE CO DELAŠ PROSIM VAS SVOJDO A VŠECHNY NE ABYSTE MYSLELI ŽE JSEM JA PSAL JAKO PAROUBEK NEBO KLAUS TO NEKDO JINEJ NEBO FAKT PREMIER NEVIM
  • Skvěle a ty?
  • AHOJ VŠECHNY JAK SE MATE?
  • 28.místo a fakt nekecám

Wow! 28 28 28! To už teprve zní! Tak ať to je příště někde v TOP 20!!! PS: Will teďkom strčil nějaký věci do dražby a získané peníze půjdou na charitu. Jo a strčil tam nějaké svoje trička, oranžovou plavací čepici ( měl ji v klipu k Friday's Child ), nějaké boty, platinové desky. A co se mi líbí nejvíc? Červená buřinka s mašličkou, jejíž cena se dnes odpoledne vyšplhala na 20 000 Kč! A to ta dražba bude trvat ještě asi osm dní! Wow!!!! :o)))
  • VY JSTE ŘEKLA MUŽETE SI JIT HRAT NEKDE JINDE PŘESNE SE VYJADŘETE
  • Hih, nechcete si jít hrát někde jinde?
  • NO ZDRAVIM CHTEL BYCH SE PŘIPOJIT DO DISKUZE A CHTEL ŘICT ŽE POLICIE BYLA PŘIMEŘENE AGRESIVNI DO MUŽE MLADEHO KTERY BYL NA CZTEKU TO JE OPRAVDU ALE OPRAVDU ŠPATNE ME STEJNE ZARMOUTILA SMRT PANA DOSTALA KTERY MEL VELKOU POPULARITU V NAŠI POLITICI NO BOHUŽEL UŽ NENI MEZI NAMA ALE ŽIVOT JDE DAL PTEJTE SE NA CO CHCETE
  • Já jen čekám na okamžik, kdy se tady objeví příspěvek od Václava Klause :o)))
  • :o)))
  • ZDRAVIM VAS VŠECHNY ASI SE DIVITE ŽE JSEM PIŠE MINISTR VNITRA AL K VECI MUSIM SE VYJADŘIT O TOM CO SEM NAPSAL PAN PREMIER PAROUBEK JE TO JEHO NAZOR ALE ALE SPIŠ SI MYSLIM ŽE TY MLADI LIDE Z CZTECH TEK PARTY BYLY AGRESIVNI A NIČILI VEŘEJNE POZEMKY A CHTEL BYCH VYZVAT VŠECHNY JESTLI SE CHCETE NA NECO ZEPTAT NEBO VYJADŘIT SVUJ NAZOR K VALCE V IRAKU MA PREZIDENT BUSH STAHNOUT VOJAKY Z IRAKU? PIŠTE NASHLEDANOU FRANTIŠEK BUBLAN
  • :o)))

Jo a jinak... zpět k Willovi... mám skvělou zprávu. Něco jsem četla na tom fóru a jestli mě moje angličtina ještě úplně nezradila, tak by měl Will 14. listopadu vydat novou desku!!!! Konečně nějaká dobrá zpráva!!
  • Hmm... já se do toho nechci příliš plést, vlastně se o to ani moc nezajímám, ale samozřejmě jsem něco o zásahu policie zaslechla. A co si o tom myslím? Možná to bylo zbytečné, ale jelikož skutečně nevím, co se tam odehrávalo, nebudu tady svůj názor psát. Já jsem u toho nebyla a nevím, jestli policie měla k zásahu důvod.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit