Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lyric

hej pošli i tu druhou :))) teď jsem sem chtěla dát odkaz na plakát, kterej mi brácha dal k narozkám ( fakt velkej za 169,- myslím, s poštovným asi 220,- visí mi nad postelí a je úúúžasnej ) ale nemůžu najít ten odkaz :( že by ho na posters.cz už zrušili ? :'(
  • Proč to tolik řešíš? Mně se líbí všechny jeho písničky!!! Jenom vím, že jsem neměla příliš v lásce Friday's Child, páááč byla moc dlouhá, ale jak jsi téďkom dala do klubu tu jinou verzi, tak ta je krásná. Jinak z těch, co jsi vypsala, se mi líbí všechny ( jenom neznám Madness a Cuba ). Jo a Ticket To Love mám jenom v takový blbý verzi, kde není skoro vůbec nic slyšet. Ale já už si na to zvykla :o)))
  • song

Já teda klasickej pop moc nemusím, proto se mi líbí jeho písničky jako Very Kind, Ticket To Love, Cry, Over You, Cruel To Be Kind, From Now On, Stronger, Free, Love Is A Matter Of Distance, Save Yourself, Aint Such A Bad Place To Be, Madness, Cuba ... hey už končím nebo to tady vypíšu všechno :))))
  • Ono to s těma popovýma písničkama není tak jedonuchý, víš? Já to moc ráda vysvětlím. První mojí oblíbenou byla Light My Fire, páááč to byla jediná písnička, kterou jsem od něj znala ( zpíval ji přece na World Idolu ). Několik měsíců po World Idolu jsem si koupila jeho DRUHÝ CD Friday's Child a tam byly většinou popový písničky. Zaujala mě tam Dance The Night Away, páááč byla taková živá. Potom Out Of My Mind, protože se mi tam hrozně líbil ten začátek ( jak tam zpívý All you ever do is think about it - to se mi strašně líbilo ). No a pak jsem si koupila i jeho PRVNÍ CD From Now On. Tam jsem si znovu oblíbila Light My Fire. No ale potom mi Katka poslala Ready Or Not a já jsem si ji prostě zamilovala!!!!! Ale v posledních pár dnech mě dostává i Ain!t Such a Bad Place To Be.
  • ITWYW

Hih já to nevydržím, jdu ti teď hodit to If That's What You Want na yousendit, to prostě musíš slyšet :)))
  • wow

Heeej super básnička díky moc :) a nevím o jaký chybě mluvíš, tys žádnou neudělala !!! :) A už to končím ;)
  • boy

Jasný tak to nějak sesmolíme a založíme téme :))) Helee ještě dotaz, umís ten jazyk na tvorbu stránek ? Já totiž nefím jak tam hodit banner, mi kámoš říkal že je to něco jako je to správně ???
  • song

Jo takže spíš ty jeho popovější písničky jooo ? :) no mě se od něj líbí vážně úplně všechno (hlavně teda JEHO písničky ... coververze nemusím a Garetha Gatese taky neee taaagže TLAWR mě zas tak nevzalo :)) ale Very Kind chci rozhodně zahrát na pohřbu :)))
  • Já už nestíhám odpovídat na ty tvoje příspěvky. Moc to na mě hrneš!!! Takže k tomu klukovi ( no on to bude spíš chlap ). Tu jeho fotku bych vážně chtěla vidět, abych věděla, jaký má Will vkus :o)))
  • song

Moje oblíbená písnička? To se ze začátku hodně měnilo. První byla Light My Fire, další Dance The Night Away, potom Out Of My Mind, pak zase Light My Fire a skončilo to u Ready Or Not!!!! Takže aktuálně to je Ready Or Not a Light My Fire!!!!!!
  • PLZZZZZ

Joo plís ....... :)
  • Jejda... Keepy...

... jak jsem v tom předchozím příspěvku napsala, že by sis to nezasloužila, tak jsem myslela, že by sis nezasloužila to, co jsem o tobě napsala!!! Ty omluvy si samozřejmě zasloužíš... ale já vím... už mlčím!!!
  • ten kluk !

Jo, na devoted v picture this je forum kam nekdo posilal fotky toho kluka . Ale je to strasne davno a ty fotky uz nejsou online takze sem ho nevidela :( Ale muzem zalozit dalsi tema at nam je znova poslou ne ? Paxem si psala s badgirljo a rikala ze prej byl jenom prakrat videnej s nakym borcem ale nikdy to verejne neoznamil .... on je furt takowej tajemnej jakoze :))))
  • Favourite song ???

A ještě dám další otázku do diskuze ... Jaká je vaše NEJ písnička od Willa ??? Moje jednoznačně VERY KIND ... Má absolutně úžasný slova ... A strašně mě bere performance tohohle songu na vinter arena tour 2004 ... Stojí tam na pódiu a kolem něj spoustu obrazovek, kde je zabíranej on pokaždý z jinýho úhlu, celkem jich je tam asi tak kolem 10 ... A při druhým refrénu se ty postavy na obrazovkách začnou hejbat jinak jak Will ... celý je to předtočený ! No to se musí vidět :) Jinak teď mi hodná fanynka fr1day5ch1ld poslala poslední song co mi chyběl do sbírky If That's What You Want (hurray, už jsem komplet !!!! )... ten je taky supeeer, lidi napište jestli o něj máte zájem, protože tady ho nikde neseženete ;) Bye bye a pišteeee ať je Will aspoň 1. :)))
  • Tak tak

Já už se omlouvat nebudu... i když by sis to nezasloužila... ale když si to nepřeješ... tak Will má ňákýho borca??? Asi brzy začnu vraždit!!!
  • Hih

Jinak celkem koukám jaxe to tady za tu dobu co jsem tu nebyla rozrostlo ... :) Psala jsem sem jedny z prvních příspěvků a to sem moc lidí nechodilo, tak jsem to hodila za hlavu, ale teď vidím že to tu vážně žije :) jen tak dál ... Je super vidět Willa v první 20 :)
  • 2 Suuusiii

Jo a Suuusiii, ty už se PROSÍM přestaň omlouvat ! Já NEJSEM naštvaná ... :) A fakt za to nic nechci, stačí že vím, že má Will takowý super fandy tady v ČR ... Dlouho jsem si myslela že jsem jediná takowej fanatik tady :)))
  • You\'re VERY KIND ... !!!

No tak bysme měli zas začít drbat Willa neee ??? Lidi co víte o tom že má nějakýho borce, prej módního návrháře ??? :) Jsem to jen tak zaslechla ale víc o tom nevím, neslyšeli jste o tom někdo něco ? Hih jak já tomu klukovi zááávidííííím ;) A už se tu probírala jeho nová image ? :)
  • Neblbněte, holky!!!!

Co víc dodat? Neblbněte!!!!
  • 19.místo

Keepy... vypusť prosím z hlavy příspěvek napsaný 2.8.2005 v 18:53:39, který se nazývá Já taky doufám... Budu ti moc vděčná a budu taky ráda, když na to vážně zapomeneš!!! Kdybych nebyla tak protivná kvůli tý svý noze, která mi zdrbala prázdniny, tak bych to možná vůbec nenapsala. Tenkrát jsem tě prostě ještě moc neznala ( teda ne, že bych tě teď znala o něco víc ) a nemohla jsem si tebou být jistá. Teď ale beru jako povinnost, abych ti začala konečně věřit!!!!!!!!!!! ( ale co to kruci píšu? dyť já ti věřila furt... chtěla jsem věřit )

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit