-
GG
Já teda Garetha Gatese hooodně nemusím, se*e mě totiž, že ho s Willem pořád srovnávají, přitom každej dělá úplně jinou muziku ... U nás se přece taky pořád nesrovnává Vaňková s Langerovou ... ! Navíc Will nechtěl Worl Idol vyhrát ... On se stydí i za PopIdol :) a taky prý trochu za svou písničku The Long And Winding Road :))) -
hmmm
Tady jde hlavně o to že by to měli pochopit hlavně programoví ředitelé rádií a taaak :) -
Ha ha ha
Takový Robbie Williams je i na týhle stránce za Willem asi o deset míst ( nevím to přesně ). Kdy to konečně všichni pochopí, že Will je hvězda světového formátu? :o))) -
yeaaaaah !!!
The 26 year old has every good reason to be in a good mood. In the last 12 months he has eclipsed Robbie Williams to become the UK's biggest male pop star after shifting 1.5 million copies of his second Album,Friday's Child,making it the second biggest selling record of 2004 behind Dido's Life For Rent. Největší mužská hvězda v UK, vidíte to ? :) Jasný Robbie, jdi se zahrabat :) -
:)
Jasný, by se nás mohlo na to spojit víc, ten kámoš je Very Kind :)) doufám že by pomohl, on totiž umí i super design ... Teď je ve Španělsku a vrací se až koncem prázek ale za tu dobu můžem něco nashromáždit ... Vidím to tak že bysme tam mohly dát i ty rare nahrávky z koncertů, který neseženeš jinde než na devoted :) Obrázky teda už moc nestahuju, zas tolik jich nemám ... Ake ty si každej najde všude žejo ... -
To by bylo vážně super, kdyby nám pomohl!!! Ehm... článků o Willovi moc nemám, ale s fotkama by rozhodně problém nebyl. Těch je hodně. Já osobně jich mám v počítači kolem 700. Na tom fóru byly nějaký fakt pěkný, tak jsem neodolala, víš? No a nejnovější informace o Willovi budou taky na Devoted, ne?
-
fine
No to je super :) Hele brácha nějaký stránky dělal tak by nám mohl pomoct, jen musíme nashromáždit spoooustu informací, fotek a tak ... co ty na to ??? Já bych tam hlavně místo fotek dala nějaký nascanovaný články z časopisů ptž těch mám dost a těžko se to shání ... Nebo kámoš umí skvěle dělat stránky, by nám mohl helfnout ... Tak jak ? :) -
Hih :)
Yo já se taky pořád odhlašuju a přihlašuju :) Hele musíme to nějak udělat aby tady byl slavnější !!! BTW v pátek mi ho zahráli na diskotéce, jsem myslela že umřu !!! Hráli mi You And I ... Tak ho protlačíme takhle i do rádia neee :) -
html
Aha no tak to je jasný :))) Ale co aspoň nám zvýšil návštěvnost :) Koho urážel ??? Hele tak mě tak skromně napadlo ... Umíš html jazyk ??? Víš že bysme třeba mohly udělat Willovy stránky v ČJ, který by MĚLY ÚROVEŇ ... Protože na těch (co já zatím vím jedinejch) českejch stránkách vážně nic není ... Třeba mě dostala zpráva "willovi vyslo DVD bohuzel jen málo z nás se na něj mrkne:(" a je tam obrázek 4 roky starýho DVDčka !!! Nebo taky "Brit award Britský singl: Will Young - Your Game" .. kdo z toho má co pochopit ??? -
Si piš, že je suprovní, že je Willa na 19.pozici. A to byl včera dokonce na 18.místě. Jenže jsem to tu nestihla utáhnout sama, a tak klesl o jednu příčku. Já tady chodím minimálně 50x denně ( dokonce mám speciální blok, na kterým to počítám ) a pak ještě něco navíc. Já vím... je to asi divný, ale co já bych pro Willa neudělala...
-
Pravda, raději závidět klukovi než holce... Svojdo, já ti tak závidím, že seš chlap :o))) Jinak, jak jsem tu zatáhla Omara? On na jiným fóru urážel kohosi jinýho a já tam napsala, ať se ani neopováží urážet Willa Younga. A on jako na potvoru sem přilezl a začal s těma nadávkama.
-
Mrs Henderson Presents !!!
Tady se můžete kouknout na obrázky z filmu Mrs Henderson Presents !!! http://movies.monstersandcritics.com/archive/m oviearchive.php/Mrs_Henderson_Presents/3963/images -
great !
To je super, že i x-násobná slavice Bílá je za Willem ;) Mám z toho fakt radost :)) -
Omar :)
Jax ho sem zatáhla ? :))) Nojo, na to už jsem si zvykla, že omezený lidi uráží homosexuály ... To už mi žíly netrhá :) Já mám teplouše moc moc ráda, jsou to nejlepší kamarádi ! A na druhou stranu jsem i ráda že je Will teplej ... než ho vidět s nějakou dlouhonohou prsatou blndýnou, to radši nějakýho milýho kluka k němu :) Je to i sympatičtější, ne ;) -
Vepřové nejím
Já vepřové nesnáším... nemám daleko do toho být vegetariánkou. Jiný než kuřecí maso do mě nedostanete!!! Takže... Omar je jeden ÚCHYL ( Omare... neber si to osobně ), kterýho jsem tady NECHTĚ zatáhla já a který tady MÓÓÓC urážel Willa. Potom ovšem, jako by ho ozářil sám Svatej Petr, s tím přestal a začal se s námi bavit úplně normálně... a pak že zázraky neexistujou :o))) -
kkk
Aha já snědla vepřovej řízek a je mi pěkně blbě :) -
Hih :)
Yo to já mu teda straaaašně závidím !!! Úchyl jeden :))) VTW kdo to je ten omar tady ... ? Jsem koukala na nějaký přípěvky od něj, celkem opruz :))) -
Jen tak mimochodem...
Abychom se vrátili k našim starým zvykům, právě snídám loupák plněný čokoládou :o))) -
Já to nevím...
Když někomu závidím nebo se mi prostě na první pohled nelíbí, tak vždycky o něm řeknu, že je úchyl ( původně jsem ale do tý zprávy chtěla napsat ,,přihřátý návrhář" ). Úchyl totiž není zas tak sprostý a sprostý nadávky si tady může dovolit jen Omar :o))) Teda... už vlastně ne. -
hi
Zdarec Svojdo, my se ještě neznáme, já jsem Keepy ;)