-
úchyl ? :)))
Jak víš že je úchyl :) Třeba je fpohoooo ;) Zkusím na devoted najít ještě jiný články o něm ;) -
Jo a co říkáš na to, že je Will na 19.místě???
-
Svojdooo!!! Ahoooj!!!!
Jéé, to jsem ráda, že jsi tu!!! Mně se vede skvěle, páááč si teď tady můžu povídat i s Keepy!!! Poslyš, už jsi slyšel o tom návrháři, co prý s ním chodil Will???? -
Aaahhh...
...opět mezi svými, to je super :o) Jak se vede? :o))) -
A jinak doufám, že mezi Willem a tím úchylným návrhářem nic nebylo. Už to jeho jméno mluví za vše!!!
-
To s tím plakátem nějak vykoumám. Ale stejně pochybuju, že mi na něco bude, když zrovna dneska malujeme barák. Mamka mi totiž rozhodně nedovolí, abych si na čerstvě natřené zdi lepila plakáty. Já je tam neměla ani teď ( jelikož mám jeden pokoj se ségrou, tak tam je tak maximálně plakát Baroše, O-Zone a ještě ňákýho fotbalisty. A jelikož já jsem velikej fanda hokeje, mám nad postelí místo Willa plakát hokejistů z MS!!! )
-
Poster
víš co tak to zkus ještě někde na českejch stránkách najít ten plakát, třeba to bude ještě jinde ... Fakt stojí za to ... :) Já se etě kouknu a kdyžtak bych dala vědět ale fakt nic neslibuju, protože vím že mi ho bráška objednával z posters.cz ... Třeba ho ZROVNA nemají, víš co zkus tam napsat :) -
Matthew Williamson
Síla, co ??? Ale je to vážně ten módní návrhář jaxem říkala :( Chjoo ... ale co tam píšou tak už spolu jakože asi nejsou ... a co tam píšou ty holky tak spolu možná asi ani nebyli :) Tak kdo se v tom má vyznat :) -
Můj bože!!!! Řeknu ti, že kdybych se nechala přeoperovat na chlapa, tak vypadám tisíckrát líp než tenhleten Willův borec!!! Poraď mi, mám se jít podříznout nebo jít na tu operaci?
-
Jééé, tuhle fotku miluju!!!! Já ho taky chcíííííí!!!! No, řeknu Becky, aby mi to vytiskla v práci ( oni tam mají takovou tu velkou tiskárnu, co tiskne plakáty!!! ).
-
Neeeeeeee
Teď jsem na devoted našla článek o tom jeho klukovi !!! To snad neeee :( Ten má teda vkus ... :/ http://www.williamyoung.biz/forum/viewtopic.php ?t=49072 -
Páni!!! Tak jsem pracně počítala ( nakonec jsem byla sama sebou donucena použít kalkulačku ) a vyšlo mi, že ten klobouk je za 100 000 Kč!!! Wow!!! Tak na to teda fakt nemám, škoda. Bych ho chtěla. Ale mnohem víc tu jeho nádhernou oranžovou plavací čepici.
-
plakáááát
Tak to je on :) http://www.williamyoung.biz/gal_cal04_09.jpg -
ITWYW
Noo fakt je super a to ji mám jen pár dnů ... :) -
hat
Wow teď koukám že Willův klobouk co měl na arena winter tour se vydražil za 2 000 liber !!! :) -
Jééé, ta písnička If That's... je úplně skvělá!!! Co bych si bez tebe počala?
-
poster
Hey fakt je to z posters.cz ---- ať si mě nepřejou jestli ho zrušili !!! Jako mě už to může bejt jedno já už ten plakát mám, ale co ostatní ? :( Je fakt super, počkej já na devoted tu fotku najdu abych ti ukázala jak vypadá .... -
Děkuju za písničku. A Save Yourself ( nebo jak se to menuje ) taky neznám. Já hold na ty anglický názvy nemám hlavu. Jo a pokus se zjistit, vodkaď máš ten plakát, jo?
-
ITWYW
Nooo konečně, tak tady máš to If That's What You Want :) http://s55.yousendit.com/d.php?id=1D74ZESYLTGKW 3C28G2A8WEKG4 -
songzzz
Abych řekla pravdu tak já ze začátku z jeho CDček nebyla moc odvařená ... ale po čase se mi začaly čím dál víc líbit až to přerostlo v šílenství :))) Ticket To Love je na singlu Leave Right Now, je to verze z Exeteru a ta je úžasná ... neboj, ti to na to divko taky hodím, stejně jako Cuba a Madness, to jsou jeho nowý písničky ...a Save Yourself znáš ? Ta mě úplně dostala :)