-
it\'s a pity
Heey škoda tak pak řekni :) -
chat
Tak vy jste na chatu??? No, já teď nemám čas, ale jinak bych určitě zašla. -
NOW
Teď už jo :)))) -
Blbost!!! Já tam jsem furt!!!
-
qchat
Taxem tě na chatu o tři minuty minula :) chjooo když my se vrátili až teď ... -
Jsem back
Jo, walk on part, chodit na party, to je drsný :D a celkově i ta grafika přehnaná, no prostě musíme udělat něco lepšího ;) -
Ještě k těm českejm stránkám
Originál o tom jeho oblíbeném TV pořadu zní takto: EastEnders is his fave TV programme. He would love a walk on part. ( no a právě tuto větu přeložila jakože chodí rád na párty. To už by i mě došlo, co to ve skutečnosti znamená!!! Ale já bych jí to odpustila :o))) ) Můžete se na originál kouknout na http://www.popidolwilliam.co.uk/biography.htm -
kousání nehtů
No tak jsem si tam zašla a taky tam 2x píše, že jeho zlozvyk je kousání nehtů ( proč to tam píše dvakrát? Myslím, že jednou jako bod č.4 a podruhé jako bod č.8 )!!! -
hmmm
Hey já tu teď nemám ten anglickej originál ale třeba píše tam že má rád Eastenders a rád by si v jednom díle zahrál a ta holka to přeložila jako že rád chodí na party :) -
Tak povídej, co z toho není pravda? Podle mě to překládala z www.popidolwilliam.co.uk. Tam jsem si to taky četla, ale na těch jejích stránkách ne. Co tam o něm píše?
-
OMG
Oh My God :) Teď si na těch českejch "stránkách" čtu pár věcí o Willovi ... Ta holka asi neumí anglicky, něco z toho co tam píše vůbec není pravda, tady tyhle texty už znám nazpaměť :( -
LMF
Ale jo, pochopila :) Jasný mě se Light My Fire od Doors taky nelíbí :( Ten chlap má divnej hlas :))) -
Tys mě možná nepochopila. Já nerozlišuju písničky, které složil a který přezpíval. Ale i tak si moc cením toho, že je Will sám sebou. Zpívá to, co chce. Navíc, když většinou Will přezpívá nějakou cizí písničku, tak z ní vždy udělá vlastní!!! Vem si třeba Light My Fire! Ta v podání Jima Morrisona zní úplně jinak!!! Jeden porotce na World Idolu přesně tohle o něm řekl!!! Byla to poklona :o)
-
Yeah
Jasný klásnej je pořád :) podle mě by takoý depky mít nemusel, nikdy mi nepřišlo že by měl velký kouty ... Možná v klipu Anything Is Possible je to trošku vidět, ptž tam má ty vlasy doost krátký, ale řešit to takhle ? :( Hlavně ať nenosí paruky :))) -
Já jo ;)
Tak to mě na tom zas hodně záleží ... Strašně si cením toho že se na swejch songách autorsky podílí ... To jen dokazuje že to není ledajakej zpěvák, kterýmu všichni donesou všechno až před frňák ... Borec prostě :))) -
Ta jeho nová image mě docela štve. Kloboučky a čepičky beru, ale slušelo mu to mnohem víc, když měl vlasy. Ale co... i tak má pořád ty krásný oči a pěknej úsměv :o)))
-
Popravdě, já moc neřeším, jestli je to jeho písnička nebo ne. Ale jsem neskutečně ráda, že nazpíval Light My Fire, protože nebýt téhle písničky, asi bych si ho nikdy nějak významně nevšimla.
-
shave
Wow aý teď jsem si přečetla proč si Will nechal oholit hlavu ! Má chudák strašný depky že má kouty a proto nosil ty klobouky ... :) Kecá tam cosi o tom že bude nosit paruky, hih :) Hey on háže v každým rozhovoru jednu perlu za druhou, to by byl zážitek si s takovým člověkem pokecat fakt :))) -
juj
A tak ne že by se za ni styděl, ale nechtěl ji nazpívat, protože už 2 předchozí jeho singly (Evergreen a Light My Fire) nebyly jeho a on chtěl dělat vlastní muziku, chápeš ??? Já se mu nedivím, ty písničky, co skládá on, jsou haaaafo lepší :) -
Si myslíš, že já GG musím, jo? Tak to teda ne!!! To, že nazpíval jednu celkem ucházející písničku nic neznamená!!! Ale proč se Will stydí za The Long and Winding Road?