Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • yooo

Moje řeč :) Hey tak to je drsný :))) Třeba Ashley teplej není já nefím, jakooo ale vypadá tak, to se musí nechat :) A když už, tak ať si něco s Willem začne ptž je milionkrát hezčí jak ten Matt !!! Hey já už kecám kraviny, půjdu spát, měj se paaaa ;)
  • No nic... půjdu spát. Potřebuju si trošku srovnat záda a dát odpočinout očím. Dneska jsem vlastně celej den ( kromě tý malý procházky do parku ) seděla u počítače a čuměla na monitor. A to na ty moje oči ( nosím brýle ) není dobrý :o)))
  • Co já vím, jestli je gay... jen mě to tak napadlo. Vlastně ne mě, ale moji mamku. Já si zrovna prohlížela jeho fotky a mamka prošla kolem počítače se slovy: ,,Ty si s těma teplýma nedáš pokoj, co?" Hmm... tak mě to tak napadlo, páááč mamka má na todle čich :o))) Jinak... já nemám moc ráda popový zpěváky... takže ani GG.
  • hou

Jasně že nezaslouží :) On ji ani nemá a nikdy mít nebude :) Vidíš jak dopadaj ti kreténci co dělaj pop :)
  • Ashley

Ashley je gay ? Hey tak o tom jakože nic nevím ... Já fakt vím jen to že s ním pracuje a na tom divku taky něco říká no toť vše ... Tam někdo psal že je gay ???
  • GG je úchyl a Will je nej nej nej!!!! Takový článek potěší, co? Jsem ráda, že je Will stále slavnější!!! GG si nazaslouží ani čtvrtinu toho, co Willda!!
  • Ashley

Keepy, myslím, že ty jsi ta správná osoba, která by mi mohla poradit s tímto problémem. Už docela dlouho mi vrtá v hlavě, co má nějakej Ashley společnýho s Willem. On to je nějakej choreograf, či co? Viděla jsem jeho fotky na DEVOTED a on to bude asi taky tak trochu gay, že???
  • NewMag

Hey teď čtu jeden super článek v časopise New! Píšou tam něco jako "Zatímco Gareth Gates totálně upadl v zapomnění, Willova sláva a kariéra stále závratně stoupá" ... a taky že už má na kontě nějakej ten milionek ... v librách docela slušná sumička :)
  • Jo, to mě taky napadlo. Prostě to tu někdo muset držet na nohou... já se dobrovolně hlásím!!! :o))) BECKY::: hádej, co právě poslouchám!!! Novou písničku od Any Barbary!!! Je super! A už jsi slyšela tu skvělou od Trebol Clan? Tak trochu se podobá Gasolině, co ji zpívá Daddy Yankee!!!
  • jasný

No jasný, to totiž není podle celkovýho počtu návštěv ale podle popularity, je tam napsáno návštěvy za posledních 30 dnů ... takže my kdybysme si taď naběhly spoustou návštěv a měsíc sem nešly taxme v háji víš :)
  • TOP 10

No jo, asi ubývá, protože jsem normálně zažila, že Alice Bendová, která je aktuálně první, měla i takových 20 000 návštěv a teď je tam vedle jejího jména napsaný 17 443 a ono se to bude určo měnit!!!!
  • THX

Chjoo to je nanic... ani o jedno místo :( ale dík za přání ;)
  • Já jsem ale kozena!!!!

Su blbá či co? Sem chtěla napsat, že to tady DNESKA musí žít jako VČERA!!! Mi jaksi nedošlo, že je už 17.8.
  • coooo

Co cožeee ? Ubývá ? Jak je to možný tohletoooo ? :-O
  • Jej... všechno nejlepší k svátku, Keepy!!!!
  • 19.místo

Will zůstal na 19.místě, ale aspoň máme slušnej náskok před Bílou. Hold... zítra to tady musí žít stejně jako dneska :o)))
  • Se snad zabiju!!! Já mám tak pomalej internet, že už mě to celkem začíná štvát!!! Víš, čeho se bojím? V TOP 10 to už není tak snadný. Tam totiž návštěv nejen přibývá, ale taky ubývá. To nechápu, jak to tam chodí. Bude to dřina... :o)))
  • Hih :)

To se neboj, v tomhle sem s Tebou :))) Do tý TOP10 ho prostě protlačímeee ;)
  • Svojda???

Tak ten asi nepatří k těm, co čekají do půlnoci, jestli se jejich idol dostane do TOP 10!!! :o))) Doteď jsem si myslela, že to jenom já jsem taková šílená :o)))
  • hmmm

No to jako doufááááám ! :) Kam se nám zas ztratil Svojda ? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit