-
Já taky dycky čekám do půlnoci a pak vždycky kouknu, jak to vypadá. Snad nám Will postoupí dopředu!!!
-
yeah
Hey to si taky musím stahnout o tom už sem tolikrát slyšela :) Nic ale z5 k Willovi neee :) kdys říkala že se to aktualizuje to pořadí, o půlnoci ? Si etě hoďku počkáme a uwidíme jestli nám Willík postoupí :) -
Jak bylo venku???
Celkem krutě... byla strašná zima. Jsme šli ještě pro kámoščinýho kluka a pak jsme šli do parku. Tam jsme ale kvůli tý hrozný zimě nevydrželi, a tak jsme zašli ke kámošce kouknout se na Zahulíme, uvidíme. Celkem dobrej film :o))) -
yeah
Taag jak bylo venku ? Já mám dneska čistě chatovací a stahovací den :) Teď sem si stahla nějakou upoutávku z televize na Marks & Spencer a Will tam hraje Willa z Šípkový Růženky - lovely ;) A těch článků o Willovi a "jeho klukách" je na devoted taky hafo ... :) taaagže kdoví jak :) ale ten návrhář se tam objevuje nejčastějc :) -
Pravda... sem to tu trošku oživila, ale bez vás bych to asi nezvládla :o))) Fuj, hrozně mě bolí záda!!! Nejsem stavěná na čtyři hodiny na chatu v kuse!!!! :o)))
-
fotbalista???
Tak on dokonce zabírá na fotbalisty??? No to je borčus!!! Taky, co si ten bulvár neodpustí!!! -
yeah
Jinak já už se to objewila už kdesi na začátku ale bylo to tu dooost mrtvý taxem se na to vykašlala :) Teď vidím že tu Suuusiii wšechno oživuje ;) -
hey
No to není, navíc v Česku vůbec :( Tak teď jsem četla článek v jinejch novinách o Willovi a nějakým fotbalistovi ... proboha kdo se v tom má vyznat :) Pak ho vyfotili etě s jedním klukem a zas z toho dělaj aféru ... to je horší jak Spy u nás :) -
Suuusiii
Mno, o tom návrháři jsem se dozvěděl až teď od vás...co na to říct? Asi, že proti gustu žádnej dišputát :o))) -
Ahojte
Ahoj Keepy...moc mě těší, že se tu objevil další člověk, kterej fandí Willovi :o) Takových lidí není nikd dost!!! :o))) -
Klid, Omare. Jestli sis nepřečetl to dole, tak tam jsem psala, že jako o úchylech píšu o lidech, kteří se mi na první pohled nelíbí. A ty ses mi na první pohled vážně nelíbil, ale jak šel čas, tak už to bylo snesitelný... Prosím, nezačínej s těmi nadávkami, ano???
-
Milý hošík :)
Jejda Omare, ty seš fakt tak strašně milej :) sem moooooc ráda že tě poznávám ;))) -
Borec
Jasný vidělas ho ? :) posílala sem tam na něj odkaz, je hnusnej jako :) -
JA SEM UCHYL TO DI DOPRDELE KRAVO MI ZAVIDIŠ ZE SEM CHLAP NEBO CO?
-
Manduš!!!
Ahojky, vítej zpět!!! Will je na 19.místě!!! A to s tím jeho klukem je asi jen kec!! -
Ahoooj
No lidi tak jsem byla na tetine svatbe a byla to fakt zkusenost na u moji....mno nic! TY prispevky jsou tu hioiooodne! NA kolikatým je ted...? Má plej borce...? Býýýých chtela jeho kluipy a kde to najit...? -
Becky...
Mohlas přijít na chat, jsme tam s Keepy už dvě hodiny, možná víc :o) Musíš si udělat zítra čas. Ale to zase nebudu moct já... to je v háji!!! -
Neměla jsem čas si je přečíst. Tak se dolů kouknu a když tak si tu písničku stáhnu.
-
Hih
Teeeda, takhle zapatlávat fórum :) jestli jsi četla ty přípěvky níž, tak tam máe odkaz na If That's What You Want, co jsem dneska hodila na yousendit :) -
pokec
Jsem zrovna telefonovala. Vždyť můžeme pokecat i tady, ne? Já budu mít čas možná zítra, ale dneska to na horkej pokec fakt nevidím.