-
Miláčci moji!!!! Sem myslela, že to bez vás nevydržím!!!! Včera jsem byla celej den bez počítače, páááč jsme malovali a museli jsme vyklidit celej pokoj!!! Až teďkom jsem se dostala k tomu svojemu miláčkovi PC!!!
-
whoa
to by bylo super ;) -
Site...
Keepy...Pokud na to bude moje angličtina stačit, tak rád pomůžu...:o) -
Site
To je fpoho :))) heleee byl bys kdyžtak ochotnej spolupracovat na Willovejch českejch stránkách ??? Sem koukala že situace je krizová :) BTW dnešní zmínka v novinách o Willovi (Daily Mirror) je kravina :) ho někde vyfotili s cigaretou no a píšou tam o tom jak mluvil že chce přestat a nic :) Nic důležitýho ;) -
Keepy...
...jaj, já si nebyl jistej...Tak díky za opravu...A všem se samozřejmě omlouvám, že jsem je zmátl. stane se...:o) -
Svojdo ...
Překlad super, už sem ho v klubu četla aaaale mám malinkou poznámku k poznámce překladatele :) Simon Fuller vymyslel PopIdol, je to takowej divnej chlap, moc se neukazuje a já osobně ho viděla jen na pár fotkách ... Má něco společnýho s tím Management 19 nebo tak nějak žejo ? Je to na všech Willovejch ofišl věcech, taková červená 19 :) ... No a byl taky manažer Spice Girls ... A ten tvrdej porotce se jmenuje Simon Cowell :) Hey hodně lidí si je plete, voni si jsou mooožná i trošku vzdáleně podobní, ale NENÍ to ta samá osoba :) Já jen abys nám tady neplet fanoušky :) Jinak překlad faaakt super, pro ty co neumí anglicky ;) -
Manduško ...
Manduško, tak tohle už je problém yousendit :( Je to strašně nespolehlivej link a často se mi stává že funguje třeba 2 hoďky a pak to píše blocked, invalid link a podobně :( S tím já bohužel nic neudělám, včera jsem takhle posílala klipy, celkem to bylo něco přes 100 mega, trvalo to strašně dlouho taxem byla very happy když se to douploadovalo a asi za 3 hoďky mi ty holky píšou že už jim to nejde :( No není to k vzteku ??? Hey jestli máš nějaký spešl přání tak řekni, můžu ti to tam hodit, pokud to ovšem bude fungovat :) -
Here
Já jsem tu :) jen mě tak bere devoted že zapomínám psát sem :) -
Halooo...
...kde jste kdo??? -
Holka;D
Hmmm...není to náhodou můj překlad článku? Jo...je....dokonce i s překlepem :o) -
Je gay, ale klasnej gay...!
Will: Jsem gay! Cítím, že je čas, aby fanoušci poznali pravdu Vítěz POP Idol má slávu, štěstí, obdiv-a lví odvahu. A minulou noc, poté co se jeho první nahrávky (nejrychleji prodaný debutový singl v historii)prodalo neuvěřitelných 1.4 milionů kopií, otevřel své statečné srdce a oznámil: "Myslím, že je čas říct svým fanouškům, že jsem gay." V neuvěřitelně otevřeném exklusivním interview pro News of the World prohlásil:" Není to vůbec nic převratného, je to jen součást toho, kdo jsem. Pro mě je to normální a nic, za co bych se měl stydět. Jsem gay ajsem tak spokojený. Opravdu nevím, nač takový rozruch. Vždy jsem byl upřímný k sobě i k ostatním." Podpora "Myslím, že to moc lidí nepřekvapí, přestože jsem byl vždy diskrétní a nejsem žádný bojovník, když přijde na mou sexualitu." Mnoho velkých jmen šoubyznysu a veřejného života jsou homosexuální a jsou nuceni žít ve lži.Ale minulou noc Will-bývalý student politologie, jenž si získal celou Británii svým talentem, odvahou a nejširším úsměvem ze všech- získal svojí upřímností totální podporu všech přátel a kolegů. "Tlak některých medií mě nutil mluvit o soukromém životě", řekl nám."Vždy jsem se snažil být k soběčestný a upřímný a nebrat život příliš vážně. Moje rodina a přátelé vždy věděli vše a vždy zde pro mě byli. A management byl fantastický.Minulou noc jsem mluvil s šéfem, Simonem Fullerem (pán, co vymyslel Pop Idol a byl ten nejtvrdši porotce ze všech-pozn. překladatele :o) a řekl jsem mu o svém rozhodnutí přiznat se veřejně." "Ale nechtěl bych už o tom mluvit pořád -doufám, že to lidé budou respektovat.Můj soukromý život je soukromý..." Zdroj ze zákulisí POP Idol řekl:"Bylo mnoho spekulací o jeho soukromí. On je gay, ale diskrétní, ne nějaký fanatik za práva gayů. Měl pouze dva vážné vztahy a v současnosti je příliš zaneprázdněn mít partnera. Teď se soustředí jen na svojikariéru. Chtěl s tím vyjít právě v News of the World, protože tam vše okolo toho začalo. Teď je šťastný, že je to venku a že může pokračovat v práci." -
Newim!
Keppy: Vsak jo, tohle všechno de delat u pisnicek ale kdyz to mam delat u videi tak se tam objevý jennom misto tej adresy pisnicky "/http://s55.yousendit.com/d.php?id=1D74ZESYLTG KW 3C28G2A8WEKG4//" Se mi tam nahore v kolonce objewy adresa: http://s15.yousendit.com/invalid.aspx A pak pod ni je na str. napsano ted se podrzte.....Unfortunately, the link you have clicked is not available. Reasons for this may include: Invalid link Use only the link that was generated by YouSendIt and mailed to the recipient. All other links will not be recognized. Please check to make sure that your email client did not break the link up over multiple lines. You may need to reconstruct the link manually by cutting and pasting all components into your web browser's address bar..... To je cely a zadna pisnicka...buuuu pomozte! -
Still 19th
Hey taxme pořád 19 :( sem dneska proklikala Willovu fotku na první místo :) ale dlouho tam nevydržela, mají tu divnej způsob hlasování >>> někdo si vybere nějakou novou fotku, dá jí 10 a hned je to na topu :((( -
hoj
Aha no tak díky :) a kdybys ty něco chtěl taxe ozvi :) Manduško, to jsou odkazy, zkopíruj to do okna kam se zadává adresa, otevře se ti stránka yousendit, tam dáš download now, pak here no a pak už to jen stáhneš :) -
Ahoj Keepy...
...asi tě nepotěším, ale v podstatě všechno, co mám a týká se to Willa mám odtud (lépe řečeno ze stránek klubu Suusiii)...Takže ti zbírku asi nerozšířím :o( Ale pokud něco objevím, jsi první na seznamu, komu dám vědět :o) -
yousendit
Ahoj! No hele a ty klipy na yousendit tak to je zvlastni ja proste v kluby quick ty klipy novy videa tak tam prilozim mys zmacknu pravy tlacitko a dam kopirovat a potom k tomu kolonce kam se pise www.str. tak tam dam zase pravim tlacitkem vlozit a tam se mi normalne objewi jen str. yousenditu ne to stahovani neobjewy se mi tam downoland now ale jen str. yousenditu prosim pomozte jak se stahujou widea ....a pojdte kdyz tak na chat... -
mistake
Tam mělo bej OD WILLA :) hey já dneska blbnuuu :) -
Hoj Svojdo ;)
Jasný to já beru ;) Seš kluk a navíc trošku starší :) Já se sama sobě divím, jak v 18 blbnu když jsem nikdy předtím žádnýho takowýho idola neměla :) Taag se pochlub co všechno do Willa máš, abych si rozšířila sbírku ;) -
Brý skororpoledne...
tak jsem opět tady...dobrá, přiznávám, že Suuusiii má pravdu, že to zas až tak neprožívám. Ale neznamená to, že Willovi nefandím...!!!Jen už to fanouškovství beru trochu s nadhledem....:o))) Ale pořád říkám...Willovi zdar!!! -
Před october je on, sem to špatně opsala, možná tam budou i jiný chyby ale snad mě omluvíte :) předložky mi vždycky dělaly problémy :)))