Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Me too

No to já taky :) Nic tak já už půjdu, už mi z toho dneska šibe :) měj se fajn, ještě si počkám, jestli nám Will poskočil a pak letím ;)
  • Bych asi zhebla!!!!

No jo... já bych to nepřežila!!! Ale raději se o tom nebavme, páááč to nechci přivolat!!! Will musí zpívat minimálně ještě do mojí smrti!!!
  • Hmmm

Hih jestli mu nedojdou nápady nebo jestli nepřestane zpívat :) Hey ale to ať ho v nejbližší době ani nenapadne ! To jako nefím co bych dělala ! :)
  • Sme se zrovna minuly na chatu :o((( No... jinak pravda je taková, že je Will rok od roku lepší a lepší!!! Za takových deset let se na něj nezmůže nikdoooo!!!
  • CD

Nojooooooo jenomže KDY to k nám dojde ? :( Hey a Katka mi jakooo ještě neodepsala tak newiiiiim :-/ Ale lepší bude určo, to je jasný :) Už podle těch 6 písniček co z ní mám ( a který tam doufám dá !!!)... I Friday's Child je mnoooohem lepší jak From Now On :)
  • Nové CD

Jožišímarjááá!!! Já se tak těším na tu novou Willovu desku!!!! Určo bude ještě lepší než ty dvě předchozí!!!! Já se nemůůůžu dočkat!!!!
  • Jóóó!!!!

Jé, jsem ti zapomněla odepsat, páááč je teďkom ten nový centrum a já se tam vůbec nemůžu vyznat, navíc mi to strašně dlouho nabíhá!! No ale samo moc děkuju!!! Už se moc těším!!!
  • To nefim

Netuším jestli celej rok, fakt ... :) Ale ode dneska budu denně sledovat fórum Will News ;)
  • Wow!

To jakože spolu chodili rok??? A my jsme o tom nevěděli??? To je ale borčus!!! No... alespoň, že už spolu nechodí, páááč tak zvrácený vkus Will přece mít nemůže!!!!!
  • Mail

Jo došel ti mail ode mě ? Zejtra nechám SNAD dovypálit to poslední divko ;) (btw a mám další super videa dneska :))
  • Nouuu

No ten úchyl říkal že už jsou jen kámoši :) ale podle toho co čtu to vypadá že už si spolu začli skoro před rokem :)
  • Oukej, a jako chodí s tím ,,úchylem" pořád??? Teda jestli se dá něco z těch časáků dozvědět... :o)))
  • Yeah

No dokonalej určo nebude :) A ani není zdaleka tak klááásnej ;) Hey jako chápu že o Willovi napsali spoustu keců ale to s tím návrhářem vypadá jako že to bude vážně pravda :( Sem to četla ve spoustě jinejch časáků a v jednom byl dokonce rozhovor s tím "úchylem:)" jak o tom mluví :(
  • whoa

Žejoooo ...... a pžitom ten jeho bráška nebude nic moc, sem teď četla jakejsi článek že zmlátil nějakou ženskou a měl jít sedět, že jako nešel jen díky protekci swýho brášky ;)
  • Rupert!!!

http://www.sweb.cz/keepy/RUPERT.jpg http://www.sweb.cz/keepy/036xk.jpg http://www.sweb.cz/keepy/rupertt.jpg
  • No jo, to vím... a je to škoda!!! Páááč kdyby byli jednovaječný dvojčata, bylo by to móóóc super!!!!!!!!!! Nebo kdyby byl aspoň stejně talentovanej jako Will!!!!
  • found

Taxem našla nějaký tři, teď je ještě hodit na net ... :) wait a moment ;)
  • Mám !

Hey já nějaký v komplu určo mám, jen je najít !!! Momeeent počkejtee :) BTW to ale víte že Willovi není vůbec podobnej cooo ???
  • Sem nějakou tu fotku taky chtěla vidět...
  • Ruppert

hej Lidi, nemate nekdo fotku toho Willova dvojcete Rupperta? Docela me to zajima..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší